عینی‌گرایی (فلسفه): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
SieBot (بحث | مشارکت‌ها)
جز ربات افزودن: gl:Obxectividade
Ebrambot (بحث | مشارکت‌ها)
جز ربات: تبدیل به هٔ
خط ۱: خط ۱:
'''عینی‌گرایی''' (Objectivism) که اصطلاحی به نسبت جدید در فلسفه است در پایان سدهء نوزدهم به کار رفت. عینی‌گرایی به معنای قبول این نکته است که ارائه [[بیان]] یا [[بازنمایی]] [[عینی]] از جهان خارجی فیزیکی و اجتماعی کاری است ممکن، و دریافت‌های انسانی از امور هرچه باشد، تفاوتی در آن امور ایجاد نمی‌کند. جهانی [[عینی]] مستقل از [[ذهن]]، [[دانایی]]، و [[خودآگاهی]] [[انسان]] وجود دارد که قانون های خودش را دارد، و انسان باید آن قانون‌ها را بشناسد. این آرمان همه علوم است که باید به سوی‌اش حرکت کنند.
'''عینی‌گرایی''' (Objectivism) که اصطلاحی به نسبت جدید در فلسفه است در پایان سدهٔ نوزدهم به کار رفت. عینی‌گرایی به معنای قبول این نکته است که ارائه [[بیان]] یا [[بازنمایی]] [[عینی]] از جهان خارجی فیزیکی و اجتماعی کاری است ممکن، و دریافت‌های انسانی از امور هرچه باشد، تفاوتی در آن امور ایجاد نمی‌کند. جهانی [[عینی]] مستقل از [[ذهن]]، [[دانایی]]، و [[خودآگاهی]] [[انسان]] وجود دارد که قانون های خودش را دارد، و انسان باید آن قانون‌ها را بشناسد. این آرمان همه علوم است که باید به سوی‌اش حرکت کنند.


== جستارهای وابسته ==
== جستارهای وابسته ==

نسخهٔ ‏۲۱ اوت ۲۰۱۰، ساعت ۱۹:۴۴

عینی‌گرایی (Objectivism) که اصطلاحی به نسبت جدید در فلسفه است در پایان سدهٔ نوزدهم به کار رفت. عینی‌گرایی به معنای قبول این نکته است که ارائه بیان یا بازنمایی عینی از جهان خارجی فیزیکی و اجتماعی کاری است ممکن، و دریافت‌های انسانی از امور هرچه باشد، تفاوتی در آن امور ایجاد نمی‌کند. جهانی عینی مستقل از ذهن، دانایی، و خودآگاهی انسان وجود دارد که قانون های خودش را دارد، و انسان باید آن قانون‌ها را بشناسد. این آرمان همه علوم است که باید به سوی‌اش حرکت کنند.

جستارهای وابسته