ویکیپدیا:نظرخواهی برای حذف
![]() | رد کردن جدول تا شروع بحثها | ![]() |
نظرخواهی برای حذف جایی است که نویسندگان ویکیپدیا درباره حذف مقالات نظر میدهند. مواردی که به اینجا فرستاده میشود، باید بر طبق سیاست حذف مقالات برچسب حذف خورده باشند. معمولاً تا هفت روز کاربران دیگر ویکیپدیا نظرشان را در مورد حذف یا نگهداری هر مقاله ابراز میکنند و در صورتی که نظرات به اندازه کافی نباشند، این زمان تمدید خواهد شد. پس از آن نظر جمع اعمال میشود. نتیجه میتواند یکی از این حالتها باشد:
|
برای بررسی موارد بایگانیشده به ویکیپدیا:نظرخواهی برای حذف/بایگانی مراجعه کنید. برای اضافه کردن یک مورد جدید، اینجا کلیک کنید.(نیاز به راهنمایی؟) |
I | قبل از نظرخواهی برای حذف
|
---|---|
II | روش
|
III | در هنگام نظرخواهی
|
IV | پس از پایان نظرخواهی
|
الگو:مادران پادشاهان ایران از صفویه تا پهلوی
- الگو:مادران پادشاهان ایران از صفویه تا پهلوی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «الگو:مادران پادشاهان ایران از صفویه تا پهلوی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
این الگو را موازی با الگو:پادشاهان ایران از صفویه تا پهلوی ساخته بودم که طبق ویکیپدیا:نظرخواهی برای حذف/الگو:پادشاهان ایران از صفویه تا پهلوی حذف شده است. به گمانم به همان دلایل این الگو نیز می تواند حذف شود. نظر دیگران چیست؟ خنامثعرا (بحث) ۶ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۰۹ (UTC)
بماندمن الگوی پادشاهان ایران را بررسی نکردم و نمی توانم درباره آن نظر دهم اما دوره بندی تاریخ ایران به صفویه تا پهلوی منابع قابل توجهی دارد و شاید برای خود پادشاهان این تقسیم بندی در الگوهای ناوبری بیش از اندازه گسترده باشد اما برای این موضوع دسته بندی مناسبی است. فرهنگ2016 (بحث) ۶ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۴۴ (UTC)- حالا چرا از صفویه؟ (این دودمان چه برتری داشته است که الگو از این دودمان شروع شده است؟) Luckie Luke (Talk) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۳۷ (UTC)
- همانطور که در بالا گفتم تقسیم بندی تاریخ ایران از صفویه تا معاصر یک تقسیم بندی رایج در منابع تاریخی، بیشتر منابع دانشگاهی و آکادمیک است. دلایل متعددی دارد که با یک جستجو قابل بررسی است. یک نمونه اش هم کتاب آکادمیک جان فوران است که تاریخ ایران از صفویه تا سالهای انقلاب 57 را نوشته است. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۰۹ (UTC)
@فرهنگ2016: متاسفانه متاسفانه نه این روند اشتباهی است تاریخ پادشاهی ایران از فلان سلسله شروع نمی شود نباید فرقی بین ماندانا یا دسپینا با حلیه بیگم و ... گذاشته شوند اگر این روند لحاظ شود نظر بنده به حذف الگو است Luckie Luke (Talk) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۲۹ (UTC)
- @Luckie Luke: مگر قرار است یک الگوی ناوبری شامل کل تاریخ پادشاهی ایران باشد؟ شما هم برای دوره های قبل تر الگو بسازید. تقسیم بندی باید یک حساب و کتاب مشخصی داشته باشد که بنظر من با توجه به تقسیم بندی این دوره در منابع معتبر تاریخی نه تنها اشتباه نیست بلکه کاربردی و جمع و جور است و می تواند ناوبری سرراستی برای یک دوره مشخص از تاریخ ایران داشته باشد. این به آن معنا نیست که نتوان برای دوره های دیگر هم الگوی ناوبری ساخت. فرقی گذاشته نمی شود فقط برای دوره های تاریخی الگوی ناوبری متناسبی ساخته می شود. طبعا اگر برای ایران باستان هم که تقسیم بندی رایجی در منابع است مجموعه ای از مقالات با این موضوع باشد می توان الگوی مشابهی ساخت که جمع و جور برای آن دوره تاریخی باشد. در هر صورت این برداشت من است. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۴۱ (UTC)
ایران باستان با سقوط تیسفون و ورود اعراب به ایران پایان می یابد اگر فرض شما را بگیریم باید سلسله طاهریان شروع بشود نه با صفویان Luckie Luke (Talk) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۴۶ (UTC)
- فرض من چه اهمیتی دارد؟ مگر من تاریخ نویسم یا منبع معتبر تاریخی؟ تقسیم بندی ها هم بجای فرض ما یا تحقیق دست اول باید بر اساس منابع باشد. اینکه من بگویم خب با این فرض پس فلان سلسله باید ملاک باشد می شود تحقیق دست اول. حتی شاید فرض ما از فلان منبع معتبر تاریخی هم منطقی تر برسد اما ملاک عمل ما منطق نیست بلکه منبع معتبر است. البته اگر الگوی ناوبری می تواند گسترش پیدا کند و همچنان پراکنده و نادقیق نباشد و تقسیم بندی تاریخی آن دقیق و مطابق با منابع باشد طبعا مشکلی ندارد اما روی هم رفته الگوی ناوبری ، رده یا فهرست نیست و باید محدود و مشخص باشد تا ناوبری دقیق داشته باشد و مثل رده و فهرست نمی تواند خیلی فربه و سنگین باشد. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۰۴ (UTC)
- @Luckie Luke: درباره علت تأکیدی که بر صفویه میشود، بنده هم نظرم را پایین نوشتم. --علمجو (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۵۱ (UTC)
نظر: صفویان اولین دودمان کاملاً ایرانی بودند که سعی کردند مرزهای ایران را به مرزهای آن در پیش از اسلام بازگردانند و به نوعی، پایهگذار ایران نوین هستند. همچنین صفویان اولین دودمان پس از اسلام بودند که خود را به عنوان شاه «ایران» (و نه دودمان) معرفی کردند. دولت-ملت «ایران» از این دوره بود که پس از چند سده از ورود اسلام، دوباره جان تازهای گرفت و این تحول پیش از پیمان وستفالی بود. دودمانهای پیش از صفویه، یا کاملاً ایرانی نبودند، یا بر کل ایران حکومت نمیکردند. این تقسیمبندی از تاریخ ایران در منابع مختلف رایج است. --علمجو (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۵۱ (UTC)
@Elmju: الان اینجا با فرض شما دو فاکتور داریم یکی هوتکیان هستند و دیگری سلسله هایی مثل آل بویه هستند Luckie Luke (Talk) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۵۹ (UTC)
پس از نابودی شاهنشاهی ساسانی برای اولین بار یک دولت متمرکز ایرانی توانست بر سراسر ایران آن روزگار فرمانروایی نماید. پس از اسلام، چندین پادشاهی ایرانی مانند طاهریان، صفاریان، سامانیان، غوریان، زیاریان، بوییان، سربداران و مظفریان روی کار آمدند، اما هیچکدام نتوانسته بودند تمام ایران را زیر پوشش خود قرار دهند و میان تمام نواحی جغرافیایی ایران در آن دوران یکپارچگی پدیدآورند.
هوتکیان هم که صرفاً برای مدتی کوتاه، بخش کوچکی از ایران را تحت کنترل داشتند. به نظرم هوتکیان جایی در این الگو و الگوهای مشابه که به دودمانهای فراگیر ایران نوین مربوط هستند، ندارند. --علمجو (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۰۳ (UTC)
- میتوانیم الگو را گسترش بدهیم تا شامل نام های ثبت شدۀ همه مادران شاهان ایران باشد که حدس میزنم خیلی هم وسیع نشود، چون بسیاری از آنها از تاریخ حذف شدهاند. این موضوع که چرا دستهبندی از صفویه به این سو وجود دارد، ممکن است به خاطر همزمانی حدودی ظهور این سلسله باآغاز عصر مدرن (اولیه) در اروپا باشد. Early Modern Timeline خنامثعرا (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۳۲ (UTC)
- برای همسران روسای کشورها الگو دیدهام مثل الگو:بانوان اول ایالات متحده آمریکا. ولی مادران؟ در اینجا بانوی اول ایالات متحده آمریکا دارای مدخل و موضوعی سرشناس است. ولی مادران پادشاهان ایران چطور؟ مراقب باشید دچار وپ:تحقیق نشوید.-- SunfyreT ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۱۳ (UTC)
- البته فکر می کنم اینجا بیشتر بحث دوره است تا استفاده از الگوی ناوبری. مادران مشکل اش چیست؟ ناوبری موضوعات مشترک مرز مشخصی دارد که همسر را ناوبری کنیم و مادر نه؟ ناوبری نیاز به مقالات سرشناس با موضوع مرتبط دارد. طبعا اگر مادران شاهان هم سرشناس باشند و دارای مقاله فرقی با همسران روسای کشورها ندارد. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۹ (UTC)
- منظور من این است الگوی ناوبری بر پایه یک موضوع مادر سرشناس جمعآوری شود. اینگونه مرزهای مدنظر شما حاوی تحقیق دست اول کاربران نمیشود. بهتر است اول خود موضوع مادران پادشاهان ایران ایجاد شود، اگر واقعا در منابع معتبر پوشش دارد. سپس درباره الگوی ناوبریش بحث شود.-- SunfyreT ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۳۴ (UTC)
- من متوجه نمی شوم دقیقا منظور از تحقیق دست اول چیست؟ مقاله ای در این الگو است که مادر شاهان نبوده؟ آیا مادر شاهان برای اولین بار مطرح شده و در منابع به آن نپرداختند؟ مقاله درباره مادر پادشاهان سلسله خاصی مدنظر است؟ من در وپ:ناوبری نمی بینم حتما مقاله مادر ملاک باشد. البته این منظورم از مقاله مادر همان مقاله اصلی است. همانطور که در آنجا نوشته: «آنها برای پیوند دادن نوشتارها به یکدیگر درنظر گرفته میشود. بدین معنی که، هر نوشتاری که در الگوی ناوبری مشخصی فهرست شدهباشد معمولاً الگو را در صفحهٔ خود دارد.» طبعا ارتباط آنان مادر شاهان است. فقط می ماند بحث درباره دوره ای که ناوبری می کند. البته درباره نقش مادران شاهان در دربار پادشاهان محتوای معتبر ثانویه و حتی دست سوم وجود دارد اما الزاما نیازی به مقاله ندارد چون ارتباط بین مقالات مشخص است. در هر صورت این برداشت من است. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۵۴ (UTC)
- منظور من این است الگوی ناوبری بر پایه یک موضوع مادر سرشناس جمعآوری شود. اینگونه مرزهای مدنظر شما حاوی تحقیق دست اول کاربران نمیشود. بهتر است اول خود موضوع مادران پادشاهان ایران ایجاد شود، اگر واقعا در منابع معتبر پوشش دارد. سپس درباره الگوی ناوبریش بحث شود.-- SunfyreT ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۳۴ (UTC)
- البته فکر می کنم اینجا بیشتر بحث دوره است تا استفاده از الگوی ناوبری. مادران مشکل اش چیست؟ ناوبری موضوعات مشترک مرز مشخصی دارد که همسر را ناوبری کنیم و مادر نه؟ ناوبری نیاز به مقالات سرشناس با موضوع مرتبط دارد. طبعا اگر مادران شاهان هم سرشناس باشند و دارای مقاله فرقی با همسران روسای کشورها ندارد. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۹ (UTC)
- حذف شود برداشت من این است این الگو تحقیق دست اول است. نه موضوع اصلی مدخل دارد، مثلا مادران پادشاهان ایران، و نه مرز زمانیش معیار مشخصی دارد. در قیاس مثلا ایجاد الگوی ناوبری برای شهبانوان ایران تحقیق دست اول نیست.-- SunfyreT ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۲۶ (UTC)
- نداشتن مقاله در ویکی پدیا مساوی با تحقیق دست اول بودن نیست. نداشتن منابع معتبر دست دوم و دست سوم می تواند به معنای تحقیق دست اول باشد. اگر درباره این موضوع منابع دست دوم و سوم وجود داشته باشد که اتفاقا کم نیست، نداشتن مقاله یعنی اینکه هنوز کاربری درباره آن مقاله ای نساخته است. چطور ممکن است ساختن فهرست و الگوی ناوبری درباره مادران پادشاهان تحقیق دست اول باشد؟ مادر خیلی از شاهان ایران در خیلی از مقالات و کتابهای معتبر پوشش عمیق دارند. مقالات متعددی که در همین پروژه برای شخصیتهای سرشناس داریم که مادر یکی از پادشاهان سلسله های پادشاهی بوده اند. اینکه در یک الگوی ناوبری به مادر پادشاهان پیوند دهیم چه محتوای جدیدی ایجاد می کند که تدام است؟ در هر صورت من اصراری ندارم اما این الگو هم از نظر منابع و هم از نظر تقسیم بندی تاریخ ایران مشکلی ندارد. صرفا برای ثبت در تاریخچه نظرخواهی گفتم. فرهنگ2016 (بحث) ۲۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۲۳ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، Persia ☘ ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۵۱ (UTC)
- بماند دلیل قانع کنندهای برای حذف ارائه نشدهاست و با وجود مقالات موجود، وجود چنین الگویی به نفع دانشنامه است. Shobhe ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۴۳ (UTC)
- حذف شود تحقیق دست اول است و غیر ضروری. تندرست و موفق باشید USE2000F (بحث) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۵۲ (UTC)
رده:حقوق
- رده:حقوق (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «رده:حقوق» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
با وجود رده:حق این رده که جمع کلمه آن است تکراری است. مهدی بهرامی مطلق (بحث) ۵ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۰ (UTC)
- نظر بنظرم درستش این بود که Rights حقوق ترجمه می شد نه حق. فرهنگ2016 (بحث) ۵ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۵۱ (UTC)
- نظر درسته به دلیل کم بودن صفحه های زیر رده:حقوق بهتره حذف بشه و رده:حق به رده:حقوق تغییر مسیر پیدا کنه. مهدی بهرامی مطلق (بحث) ۵ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۵۷ (UTC)
- حذف شود رده با نام رده:قانون وجود دارد و دیگر نیازی به این رده نیست. خودم هم میتوانم با ویکیپدیا:درخواست انتقال رده جستارهای این رده را به رده:قانون منتقل کرده و سپس رده:حقوق را نامزد حذف سریع کنم. Shkuru Afshar (بحث) ۱۹ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۰:۵۵ (UTC)
- رده حق منتقل شود به رده حقوق باید توجه کرد که حقوق Rights با قانون Law یکی نیست و تفاوت اساسی دارد. این رده در ابتدا هم رده حقوق و معادل رده Rights بوده ولی یکی از کاربران بدون ذکر دلیل در این ویرایش میان ویکی اش را حذف کرده و بعدا یک ربات در این ویرایش به اشتباه میان ویکی اش را به رده حق متصل کرده است. همچنان جای رده حق باید از رده حقوق استفاده کرد و آنرا به رده Rights متصل کرد. فرهنگ2016 (بحث) ۱۹ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۵۱ (UTC)
- بماند و اصلاح شود رده:حق منتقل شود به رده:حقها و رده:قانون هم منتقل شود به رده:حقوق. ویرایشهای کاربر:همان درست و حرفهای است. اشتباهها را باید جاهای دیگر جستجو کرد از قبیل [۱] مشکل انگلیسیمحوری است
توضیحات کافی در ویکیپدیا:قهوهخانه/گوناگون/بایگانی_۹۷#قانون یا حقوق؟! داده شده که دیگر آنها را اینجا تکرار نمیکنم. 4nn1l2 (بحث) ۲۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۰۵ (UTC)
- نظر در فرهنگنامه های فارسی حقوق جمع حق است و در منابع آکادمیک حقوق هم همینطور، اینکه چرا در اینجا قانون مساوی با حقوق و جمع حق بشود حق ها باید مشخص کرد ملاک کاربرمحوری است یا منبع محوری. حقوق یک اصطلاح تخصصی است ما نباید برای آن از اصطلاح قانون استفاده کنیم. خیلی از این ترم های حقوقی تبدیل به قانون نشده و برای جمع آن هم در منابع رایج نیست که از حقها استفاده شود. حداقل اگر انگلیسی محوری هم عمل می کردیم باز قابل قبول تر بود چون تغییر حقوق به قانون یعنی تغییر Rights به Law که در انگلیسی ممکن نیست. هر ترم و مقاله ای که در دسته Rights می گیرد قرار دادنش در رده Law اشتباه است و همینطور برعکس. حتی اگر با این مفاهیم آشنا نباشیم می شود تفاوت دو موضوع را با قرار گرفتن پسوند Right و Law در عنوان مقالات این دو دسته تشخیص داد. طبعا اگر کاربری حرفه ای است خوب است برای ما توضیح دهد روی چه اساسی رده ای که معادلش در فرهنگهای فارسی به انگلیسی Rights است را حذف کرده است. مثلا حق نشر copyright ما برای جمع آن از حقهای نشر استفاده می کنیم یا "حقوق نشر"؟ البته منظورم از ما، منابع حقوقی است. حقوق مولف. حقوق مالکیت فکری. حقوق آثار هنری. حقوق بشر نه حقهای بشر. مثال زیاد است. Civil rights قانون مدنی است؟ یا حقوق مدنی؟ Human rights قانون بشر است یا حقوق بشر؟ به حقوق قانون نمی گویند. اگر این ها قانون بود به این معنا بود که در مجالس قانون گذاری کشور تصویب شده و قوای مجریه و قضاییه آن کشور بر اساس آن عمل می کنند. (البته باز هم کشور با کشور و سیستم حقوقی با سیستم حقوقی فرق می کند) فرق تکنیکی و اساسی بین حقوق و قانون وجود دارد. حقوق نشر بحث گسترده ای دارد اما قانون نشر با توجه به هر کشوری محدود به قوانین همان کشور است. همینطور بحث گسترده حقوق بشر که قوانین خیلی از کشورها بعضی از این حقوق را نمی پذیرد و حتی قانون بعضی از کشورها ضد بعضی از این حقوق است. یا مثلا Abortion Rights که قوانین بعضی از کشورها ضد آن است. با این حساب می توان گفت قانون و حقوق یکی است؟ وقتی حقوق و قانون ضد یکدیگرند روی چه حسابی باید قانون و حقوق یکی گرفته شود؟ فرهنگ2016 (بحث) ۲۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۲۵ (UTC)
- رده حق منتقل شود به رده حقوق با نظر فرهنگ2016 کاملاً موافقم. Davidpooyan (بحث) ۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۰۷ (UTC)
- بماند رده حق اشتباه درش مطلب قید شده نه رده حقوق . حق برابر با right است مانند حق های بنیادین که در بحث حقوق بشر داریم. حقوق مجموعه قواعدی است که از طریق موسسات اجتماعی یا دولتی، جهت تنظیم رفتار ایجاد و اعمال میشود. حق ذاتی است ولی حقوق موضوعه است -- Hootandolati(بحث) «پنجشنبه،۲۳ تیر ۱۴۰۱، ساعت ۱۶:۳۸ (ایران)» ۱۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۰۸ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، Persia ☘ ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۴۵ (UTC)
- بماند حقوق علاوه بر اینکه جمع لغوی حق است؛ یک اصطلاح است که میتواند مستقلا رده داشه باشد. Shobhe ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۲۴ (UTC)
سالشمار سید روحالله خمینی
- سالشمار سید روحالله خمینی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «سالشمار سید روحالله خمینی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
ادغام شود در «روزشمار سید روحالله خمینی از ۱۳۴۱ تا انقلاب ۱۳۵۷ ایران» و عنوانش نیز تغییر بیابد به «روزشمار سید روحالله خمینی». Shobhe ۱۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۰۸ (UTC)
نظر: دو مقاله "سالشمار سید روحالله خمینی" و "روزشمار سید روحالله خمینی از ۱۳۴۱ تا انقلاب ۱۳۵۷ ایران" نیاز به ادغام دارند، اما اینکه نامشان چه بماند قابل بحث است و به میانویکیهای مقاله دوم نیز بد نیست توجه شود. Mr Smt *[بحث]* ۱۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۲۴ (UTC)
- @Sprit 1 عرض ادب. چرا باید تاریخ شروع روزشمار این شخص از ۴۱ باشد؟ ضمن اینکه قبل از ۴۱ هم خیلی زندگی گستردهای نداشته که نگران حجم باشیم و بگیم از باب انشعاب چنین کنیم. میان ویکی هایی هم که اشاره کردید، من احساس میکنم که باید تصحیح بشوند و الگو از یک مورد اشتباه نگیریم. به هر حال، روی عنوانش می شود بیشتر بحث و گفتگو کرد. Shobhe ۱۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۴۹ (UTC)
- سلام، البته بنده موافق عنوان مقاله دوم نیستم و (نمیدانم چرا آنگونه ساخته شده). فقط اینکه مقاله به هر نامی منتقل شد بد نیست به آن دو ویکی وصل شود. شاید هم بد نباشد نام مقاله به سیر زمانی سید روحالله خمینی منتقل شود. Mr Smt *[بحث]* ۱۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۰۱ (UTC)
- @Sprit 1 عرض ادب. چرا باید تاریخ شروع روزشمار این شخص از ۴۱ باشد؟ ضمن اینکه قبل از ۴۱ هم خیلی زندگی گستردهای نداشته که نگران حجم باشیم و بگیم از باب انشعاب چنین کنیم. میان ویکی هایی هم که اشاره کردید، من احساس میکنم که باید تصحیح بشوند و الگو از یک مورد اشتباه نگیریم. به هر حال، روی عنوانش می شود بیشتر بحث و گفتگو کرد. Shobhe ۱۳ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۴۹ (UTC)
حذف شود خود مقاله حذف و جدول به مقاله منتقل شود --Kasir بحث ۲۵ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۳۱ (UTC)
حذف شود سرشناسی مستقل ندارد. USE2000F (بحث) ۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۲۶ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- توضیحات: در میان مشارکتکنندگان اجماع برای ادغام وجود دارد. لطفاً در خصوص عنوان مقالهٔ مقصد برای تغییر هم نظر دهید.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۳۲ (UTC)
الگو:الگوی کناری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- الگو:الگوی کناری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «الگو:الگوی کناری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
موازی با الگو:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی SunfyreT ۲۶ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۱۴ (UTC)
- حذف شود موازی است. بنیامین (بحث) ۵ تیر ۱۴۰۱، ساعت ۱۹:۵۰ (ایران) ۲۶ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۲۰ (UTC)
- حذف شود دلیل نامزدکننده. Ali.Allipour (بحث) ۲۶ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۴۴ (UTC)
- بماند صرف این که محتوایشان مشابه/یکسان باشد، بهنظر من نباید منجر به حذف الگو شود. نوار کناری میتواند در دیباچهٔ مقاله و در جای جعبهٔ اطلاعات (یا زیر آن) درج شود. اما الگوی ناوبری تنها در زیر بخش پیوند به بیرون قابل درج است. این الگو در حال حاضر تراگنجانشی ندارد، اما میتواند به مقالههای مرتبط با سپاه افزوده شود. {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۲۶ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۱۹:۲۴ (UTC)
- بماند دلیلی ارئه شده کافی نیست. الگوی کناری و الگوی ناوباکس با هم متفاوت، کارکرد مختلف و هر کدام برای جایی ساخته شدهاند. یک محتوا میتواند در هر دو شکل به صورت کاملا موازی وجود داشته باشد. Shobhe ۲۷ ژوئن ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۰۳ (UTC)
- حذف شود موافق با نامزدکننده. Vahid98990 (بحث) ۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۵۴ (UTC)
- حذف شود موافق با نامزد کننده محترم، تندرست و موفق باشید. USE2000F (بحث) ۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۳۰ (UTC)
- بماند از پیشنهاد حذف الگو تعجب کردم. بسیاری موضوعات علمی و... دارای دو الگوی کناری و انتهایی هستند و تداخلی با هم ندارند. این الگو در ویکی و مقالات انگلیسی هم وجود دارد و به کار رفته است. HADI (بحث) ۱۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۲۱ (UTC)
حمید محمدی (کارآفرین)
- حمید محمدی (کارآفرین) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «حمید محمدی (کارآفرین)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
دارندهٔ نشان امینالضرب و یکی از برادران بنیانگذار دیجیکالا است. با توجه به نامزد شدن مقاله برای حذف سریع توسط Kasir و حذف و انتقال آن به پیشنویس توسط پاتریشیا67 نیازمند اجماع جهت ماندن است. {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۰۶ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای مناسب.Ali.Allipour (بحث) ۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۱۴ (UTC)
- حذف شود منابع معتبر، بهصورت مستقل و با پوشش قابل توجه بهشخص نپرداختهاند. BestBioWriter ۱۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۱۷ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، Persia ☘ ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۰۸ (UTC)
- حذف شود موافقم با نظر فوق.منابع با پوشش گسترده به شخص وی نپرداخته اند.نام و فعالیت های ایشان جزیی از پوشش رسانه ای منابع خبری بوده استMohammad1473 (بحث) ۱۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۳۰ (UTC)
- حذف شودمنابع کافی وجود ندارد ᒪᗩᑎᗪI (بحث) ۳۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۵ (UTC)
زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی (کتاب)
- زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی (کتاب) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی (کتاب)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
کتاب بدی نیست، نشان به آن نشان که توانستم دو بار خواندنش را «تحمل» کنم (یک بار سال ۲۰۱۳ پی دیدن سریال حریم سلطان (بحث_کاربر:Keivan.f#خليفه_vs_كالفا) و یک بار حالا که ترکی میفهمم) ولی شایستهٔ داشتن مدخل مستقل در ویکیپدیا نیست. منبع درخوری دربارهٔ خود کتاب نیافتم. مبحث زبان فارسی در امپراتوری عثمانی حتماً یک مدخل میخواهد که خوشبختانه از پیش موجود است: زبان فارسی در قلمرو عثمانی (هرچند بوی نقض حق نشر میدهد). ولی این کتاب خاص، نیاز به مدخل ندارد. 4nn1l2 (بحث) ۱۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۴۳ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۳۸ (UTC)
- بماند بعد از بررسی در نورمگز در سه دسته منابع پوشش دارد که بنظر من برای سرشناسی یک کتاب دانشگاهی کفایت می کند. دسته اول منابعی که به خود نویسنده پرداختند و دسته دوم منابع کتابشناسی و منبع شناسی و دسته سوم مقالات بعضا تخصصی یا دانشگاهی که علاوه بر ارجاع به اثر، مختصری هم به خود کتاب پرداختند. البته بررسی من فقط شامل هایلایت های جستجوگر نورمگز بود و دسترسی بیشتری به این منابع نداشتم اما بنظرم در این سه دسته منبع، کتاب مورد بحث بیشتر از پوشش جزئی داشته است. طبعا وقتی منابع متعدد و معتبر است می توان نتیجه گرفت کتاب برای منابع تخصصی سرشناسی دارد. فرهنگ2016 (بحث) ۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۲۱ (UTC)
- بد نیست به چند تا از این منابع برای این کتاب «دانشگاهی» لینک دهید. 4nn1l2 (بحث) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۰۲ (UTC)
- من اصراری به نظرم ندارم اما نظر من بر پایه سه دسته منبع است و بنظرم نیاز است که خود کاربران حوصله کنند و هایلایت های 100 نتیجه اول جستجوگر نورمگز را برای جستجوی «زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی» بررسی کنند. البته دانشگاهی بیشتر تعبیر من بود با توجه به اینکه نویسنده اش استاد دانشگاه است و در منابع تخصصی ارجاع مناسبی دارد. من دسترسی مستقیم به منابع نداشتم و نورمگز فقط اجازه مشاهده این منبع را داد که درباره بررسی ترجمه ترکی کتاب زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی توسط پروفسور کانار است که در سال 1992 در استانبول چاپ شده است. این فقط یکی از منابع با پوشش عمیق است و بنظرم کاربری که به نورمگز دسترسی داشته باشد پوشش های بیشتری درباره این کتاب در آنجا موجود است. در هر حال من فقط نتیجه بررسی ام را نوشتم. فرهنگ2016 (بحث) ۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۴۱ (UTC)
- منبعی که معرفی کردید را بررسی کردم. محتوای دندانگیری ندارد. یک پاراگراف از مقدمهٔ کتاب فارسی آورده است (که خودنوشته محسوب میشود) و سپس عناوین فصول کتاب را فهرست کرده (عین مقالهٔ ویکیپدیا!) و یک پاراگراف هم از ترجمهٔ ترکی کتاب به نقل از ناشر آورده (باز هم خودنوشته) دربارهٔ بحثهای قومیتی-ملیتی. چند جملهٔ دیگر هم هست با این مضمون که این اولین کتاب و کوشش در نوع خودش است و ارزشمند است و فالان و فیلان. و تمام. به نظرم این منبع برای اثبات سرشناسی کافی نیست. محض رضای خدا یک نقد درستحسابی دربارهٔ خود کتاب و محتوایش پیدا نکردم.
- این وضعیت سنجیده شود با چندین بررسی همهجانبه دربارهٔ یک کتاب خوب مثل اصلاح زبان ترکی، موفقیت فاجعهبار: [۲][۳][۴]
- خلاصه جمعبندی من چنین است که کتاب زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی شایستهٔ مدخل مستقل نیست و یک اشارهٔ کوتاه در مقالهٔ زبان فارسی در قلمرو عثمانی که اثری پژوهشی با همین موضوع به فارسی نوشته شده و به ترکی هم ترجمه شده کفایت میکند. سخت بتوان چیزی بیشتر از این دربارهٔ این کتاب نوشت. 4nn1l2 (بحث) ۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۳۲ (UTC)
- البته رهنمود خیلی روی کیفیت پوشش که مثلا تعریف و تمجید نباشد یا نه، نقد جدی باشد تاکید نکرده و گفته «مطالبی به هر شکل (اعم از مقالهٔ روزنامه، کتاب، مستند تلویزیونی، فهرست کتابهای پرفروش، یا نقد و معرفی) باشد» که اشاره وار نباشد. طبعا این پوششها با آن کیفیتی که شما از نقد انتظار دارید نیست. ولی بنظر من مجموع نتایجی که برای این کتاب در نورمگز لیست شده نشان می دهد کتاب برای اهل فن سرشناس است. با این حال اصراری به نظرم ندارم.فرهنگ2016 (بحث) ۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۱۴ (UTC)
- من اصراری به نظرم ندارم اما نظر من بر پایه سه دسته منبع است و بنظرم نیاز است که خود کاربران حوصله کنند و هایلایت های 100 نتیجه اول جستجوگر نورمگز را برای جستجوی «زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی» بررسی کنند. البته دانشگاهی بیشتر تعبیر من بود با توجه به اینکه نویسنده اش استاد دانشگاه است و در منابع تخصصی ارجاع مناسبی دارد. من دسترسی مستقیم به منابع نداشتم و نورمگز فقط اجازه مشاهده این منبع را داد که درباره بررسی ترجمه ترکی کتاب زبان و ادب فارسی در قلمرو عثمانی توسط پروفسور کانار است که در سال 1992 در استانبول چاپ شده است. این فقط یکی از منابع با پوشش عمیق است و بنظرم کاربری که به نورمگز دسترسی داشته باشد پوشش های بیشتری درباره این کتاب در آنجا موجود است. در هر حال من فقط نتیجه بررسی ام را نوشتم. فرهنگ2016 (بحث) ۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۴۱ (UTC)
- بد نیست به چند تا از این منابع برای این کتاب «دانشگاهی» لینک دهید. 4nn1l2 (بحث) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۰۲ (UTC)
پیشنویس:بیمه آرمان
- پیشنویس:بیمه آرمان (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «پیشنویس:بیمه آرمان» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بهنظر سرشناس نمیرسد. مطالبی که در منابع پیرامون آن یافتم را عموماً میتوان مصداقی از مفهوم وپ:روتین دانست. بهنظر نمیرسد که معیارهای وپ:شرکت را برآورده کند. {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۳۸ (UTC)
- سرشناسه و بیشتر معیارهای وپ:شرکت را دارد Ahmadnejad (بحث) ۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۱۹ (UTC)
- حذف شود فاقد معیارهای سرشناسی و معیارهای وپ:شرکت.Ali.Allipour (بحث) ۱۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۲۳ (UTC)
- سرشناس به معنی «ارزشمند برای توجه» و «جلب کنندهٔ توجه» به کار میرود. این عبارت مترادف «شهرت» یا «اهمیت» نیست. لطفاً آثار قابل توجه و قابل شرح فرهنگ، جامعه، سرگرمی، قهرمانی، اقتصاد، تاریخ، ادبیات، دانش یا آموزش را در نظر بگیرید. در مورد سازمانهای بزرگ معمولاً اطلاعات قابل اثبات بیشتری برای تأیید سرشناسی از طریق منابع قابل اعتماد به دست میآید؛ در مقابل، سازمانهای کوچک همانگونه میتوانند سرشناس باشند که افراد میتوانند باشند، و استانداردهای ساختگی نباید مبنا قرار بگیرند تا این گمان القا شود که مقاله در مورد سازمانی بزرگ است. Ahmadnejad (بحث) ۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۱۲ (UTC)
- بزرگی یا کوچکی یک سازمان یا شرکت تأثیری در سرشناسی آنها ندارد. در ضمن بنده بیش از ۹۰ درصد مقالات مربوط به شرکتها را در این دانشنامه نوشته یا ترجمه کردهام، لذا با منابع مربوط به این حوزه آشنایی کافی دارم و به پوشش حداقلی نیز اهمیت میدهم، ولی این شرکت متأسفانه هیچگونه پوششی در منابع ثانویه و مستقل ندارد و هیچکدام از معیارهای وپ:شرکت را نیز دارا نمیباشد.Ali.Allipour (بحث) ۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۱۵ (UTC)
- منابع ثانویه و مستقل رو چی معنی میکنید؟ Ahmadnejad (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۳:۵۲ (UTC)
- پوشش که زیاد داره با این دید شما تمام شرکت های بیمه ای نباید مقاله داشته باشن Ahmadnejad (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۱ (UTC)
- پوشش ثانویه مستقل در مورد شرکتها بهطور ساده یعنی پوششی رسانهای خارج از حیطه تبلیغات روابط عمومی آنها در منابع معتبر. پوشش ثانویه مستقل را بنده تعریف نکردهام، عین رهنمود وپ:شرکت است؛ زمانی میتوان یک سازمان یا شرکت را سرشناس دانست که توسط منابع مستقل ثانویه مورد پوشش قرار گرفته باشد. برای اطلاع بیشتر بهتر است ویکیپدیا:سرشناسی (سازمانها و شرکتها) را بخوانید. در ضمن هر مقالهای مربوط به شرکتها که چنین منابعی ندارد را میتوانید به نبح بیاورید.Ali.Allipour (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۳۱ (UTC)
- سلام
- من تمام این قانون ها و بحث سرشناسی رو خوندم و کاربرد تازه وارد هم نیستم فقط شما گفتین منابع ثانویه نداره تعجب کردم و گفتم سوال کنم از خدمتتون چون منابع بسیاری پوشش دادن و همچنین منتابع مستقل Ahmadnejad (بحث) ۲۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۳۴ (UTC)
- چند نمونه از این پوشش ثانویه را لینک بدهید. در ضمن ویکیپدیا هیچ قانونی ندارد، تنها سیاستها و رهنمودها هستند.Ali.Allipour (بحث) ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۱:۰۱ (UTC)
- چندتایی در قسمت منابع موجود است Ahmadnejad (بحث) ۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۱۲ (UTC)
- برای احراز سرشناسی کافی نیستند.Ali.Allipour (بحث) ۷ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۷ (UTC)
- چندتایی در قسمت منابع موجود است Ahmadnejad (بحث) ۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۱۲ (UTC)
- چند نمونه از این پوشش ثانویه را لینک بدهید. در ضمن ویکیپدیا هیچ قانونی ندارد، تنها سیاستها و رهنمودها هستند.Ali.Allipour (بحث) ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۱:۰۱ (UTC)
- پوشش ثانویه مستقل در مورد شرکتها بهطور ساده یعنی پوششی رسانهای خارج از حیطه تبلیغات روابط عمومی آنها در منابع معتبر. پوشش ثانویه مستقل را بنده تعریف نکردهام، عین رهنمود وپ:شرکت است؛ زمانی میتوان یک سازمان یا شرکت را سرشناس دانست که توسط منابع مستقل ثانویه مورد پوشش قرار گرفته باشد. برای اطلاع بیشتر بهتر است ویکیپدیا:سرشناسی (سازمانها و شرکتها) را بخوانید. در ضمن هر مقالهای مربوط به شرکتها که چنین منابعی ندارد را میتوانید به نبح بیاورید.Ali.Allipour (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۳۱ (UTC)
- بزرگی یا کوچکی یک سازمان یا شرکت تأثیری در سرشناسی آنها ندارد. در ضمن بنده بیش از ۹۰ درصد مقالات مربوط به شرکتها را در این دانشنامه نوشته یا ترجمه کردهام، لذا با منابع مربوط به این حوزه آشنایی کافی دارم و به پوشش حداقلی نیز اهمیت میدهم، ولی این شرکت متأسفانه هیچگونه پوششی در منابع ثانویه و مستقل ندارد و هیچکدام از معیارهای وپ:شرکت را نیز دارا نمیباشد.Ali.Allipour (بحث) ۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۱۵ (UTC)
- سرشناس به معنی «ارزشمند برای توجه» و «جلب کنندهٔ توجه» به کار میرود. این عبارت مترادف «شهرت» یا «اهمیت» نیست. لطفاً آثار قابل توجه و قابل شرح فرهنگ، جامعه، سرگرمی، قهرمانی، اقتصاد، تاریخ، ادبیات، دانش یا آموزش را در نظر بگیرید. در مورد سازمانهای بزرگ معمولاً اطلاعات قابل اثبات بیشتری برای تأیید سرشناسی از طریق منابع قابل اعتماد به دست میآید؛ در مقابل، سازمانهای کوچک همانگونه میتوانند سرشناس باشند که افراد میتوانند باشند، و استانداردهای ساختگی نباید مبنا قرار بگیرند تا این گمان القا شود که مقاله در مورد سازمانی بزرگ است. Ahmadnejad (بحث) ۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۱۲ (UTC)
فهرست واپسین گفتهها
- فهرست واپسین گفتهها (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «فهرست واپسین گفتهها» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
مناسب ویکیگفتاورد SunfyreT ۱۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۱۸ (UTC)
- بماند فهرست زدائی نتیجه اش فقط کاهش کیفیت پیوند به مقالات سرشناس و احتمال افزایش مقالات یتیم است که در وپ فا حجم مقالات یتیم بیش از حد معمول پروژه های بزرگ است. ضمن اینکه فهرست است و فهرستها قابلیت موضوعی بالایی دارند چون محتوای جدیدی تولید نمی کنند فقط اطلاعات و پیوندهای مقالات سرشناس را بر اساس یک موضوع لیست می کنند. موضوع فهرست هم بنظر من دانشنامه ای است. فرهنگ2016 (بحث) ۱۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۱ (UTC)
- حذف شود ارتباطی با ویکیپدیا ندارد. ضمن اینکه قابلیت جمع شدن نیز ندارد. هزاران هزار نفر که همگی سرشناس هستند، چطور می خواهند در این مقاله جمع بشوند؟ جایش ویکی گفتاورد آن هم به تفکیک هر قرن است. Shobhe ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۲۱ (UTC)
- @Shobhe: سلام. ویکیگفتاورد جایی برای نقل قول هاست ولی این فهرست فقط درباره آخرین گفته است که در انگلیسی منابع معتبر چاپی دارد. اگر موضوعی پوشش عمیق در منابع چاپی معتبر دارد چطور می توان گفت ارتباطی با ویکی پدیا ندارد؟ صحبت بر سر نقل قول نیست بلکه صحبت داشتن منابع مستقل صرفا برای موضوع Last Word است. ضمن اینکه فعلا مشکلی ندارد و اگر واقعا منابع معتبری برای تاییدپذیری باشد می شود طبق وپ:تفکیک عمل کرد. فرهنگ2016 (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۵۰ (UTC)
- @فرهنگ2016با سلام. اگر موضوع Last Word سرشناس باشد، مقاله واپسین گفتهها را میتوان ساخت و نوشتن یک فهرست با عنوان فهرست واپسین کفته ها توجیه نمیشود. اینکه در این مقاله، یک فهرست بلند پایه بی سر و ته داشته باشیم؛ اصلا مناسب نیست. هیچ بار دانش نامهای ندارم. من میگویم بنیادی تر فکر کنیم و بگوییم آخرین گفته هر شخص باید در مقاله او یک بخش مجزا داشته باشد. این فهرست حقیقتا خیلی بزرگ خواهد بود امکان جمع کردن همه این افراد در یک مقاله نیست. معیار قرار گرفتن در این فهرست هم مشخص نیست؟ هر کسی که در ویکی صفحه داشته باشد؟ یا هر کس دیگری هم میتوان باشد. منبع که برای این مطالب کم نیست. Shobhe ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۳۳ (UTC)
- نظر کلا داستانی شده. ملاک دانشنامه ای بودن یا نبودن سلیقه شخصی نیست و ملاک فقط داشتن منابع خارج از ویکی است. دقیقا مثل ویکیپدیا:نظرخواهی برای حذف/فهرست افراد مشهور جوانمرگ. کاملا سلیقه ای. فرهنگ2016 (بحث) ۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۲۱ (UTC)
مجتبی یوسفی (والیبالیست)
- مجتبی یوسفی (والیبالیست) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «مجتبی یوسفی (والیبالیست)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
مقاله منابع معتبری ندارد. سرشناسی بررسی شود GodNey (بحث) ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۲۶ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۱۷ (UTC)
زن ایرونی (آلبوم)
- زن ایرونی (آلبوم) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «زن ایرونی (آلبوم)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
مقاله منبع معتبر و معیاری های سرشناسی را ندارد GodNey (بحث) ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۲۸ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۱۷ (UTC)
پیشنویس:افول چین
- پیشنویس:افول چین (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «پیشنویس:افول چین» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود. به نظر وپ:ترکیب و وپ:اول می رسد Mahdi Mousavi «بحث» ۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۹:۵۳ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۱۷ (UTC)
امیر صدیقی (مدیر ورزشی)
- امیر صدیقی (مدیر ورزشی) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «امیر صدیقی (مدیر ورزشی)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی با توجه به اینکه تعدادی از منابع تنها تکرار یک خبر هستند. دلارام عطا ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۴:۴۵ (UTC)
- بماند درود، سرشناسی لازم را دارند، منابع بیشتری هم از ایشان موجود است، میتوان اضافه کرد، فکر میکنم نیازی به این نظرخواهی نبود، اما هرچه که صلاح است، من رأی به ماندن میدهم. Mahan Matin (بحث) ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۰۷ (UTC)
- @Mahan Matin ممنونم از شما و ایجاد مقاله و زحماتی که برای آن کشیدهاید. مطمئنا اگر دوستان هم تحقیق کنند و سرشناسی را قطعی بدانند، مقاله ماندگار خواهد بود. با توجه به همنامی ایشان با یک بسکتبالیست مشهور، کمی یافتن مطالبی که موضوع آنها خود فرد امیر صدیقی مدیر ورزشی باشد دشوار است و پیشنهاد میکنم اگر منابعی دارید که به زندگی و فعالیتهای فرد پرداخته باشند حتما به مقاله اضافه کنید چون در رای دوستان تاثیرگذار خواهد بود. با احترام فراوان دلارام عطا ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۴۹ (UTC)
- @دلارام عطا: سپاس، حتمأ همینگونه عمل خواهم کرد.Mahan Matin (بحث) ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۵۳ (UTC)
بماند دلیلی برای حذف نمیبینم. Livatabgh (بحث) ۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۵۹ (UTC)حساب زاپاس --{{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۰۷ (UTC)بماند ، سرشناسی لازم را دارند، منابع بیشتری هم از ایشان موجود است Ardabilasta (بحث) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۰۱ (UTC)حساب زاپاس --{{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۰۷ (UTC)
- @Mahan Matin ممنونم از شما و ایجاد مقاله و زحماتی که برای آن کشیدهاید. مطمئنا اگر دوستان هم تحقیق کنند و سرشناسی را قطعی بدانند، مقاله ماندگار خواهد بود. با توجه به همنامی ایشان با یک بسکتبالیست مشهور، کمی یافتن مطالبی که موضوع آنها خود فرد امیر صدیقی مدیر ورزشی باشد دشوار است و پیشنهاد میکنم اگر منابعی دارید که به زندگی و فعالیتهای فرد پرداخته باشند حتما به مقاله اضافه کنید چون در رای دوستان تاثیرگذار خواهد بود. با احترام فراوان دلارام عطا ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۴۹ (UTC)
- بماند با سلام خدمت خانم دلارام عطای بزرگوار و تشکر برای توجه ایشان به مقالات ،از نظر بنده حقیر نیز مقاله میتواند سرشناسی داشته باشد،منابع متعددی از ایشان وجود دارد شاید بهتر باشد کاربر محترم ایجاد کننده مقاله رفرنس های بیشتر و غیر تکراری را به مقاله اضافه کند اما مقاله با توجه به سمت شخص و همچنین پوشش گسترده خبری لایق ماندن در دانشنامه میباشد.Razeasheghi (بحث) ۳۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۲۳:۵۰ (UTC)
- تمدید شد تا بحث بیشتری انجام گیرد و اجماع شفافتری حاصل شود.
- لطفاً نظرات خود را زیر این پیام بنویسید. ممنون، {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۵ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۰۸ (UTC)
گندزلو
- گندزلو (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «گندزلو» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
عدم سرشناسی SunfyreT ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۳۵ (UTC)
یاووز اوزگیوز
- یاووز اوزگیوز (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «یاووز اوزگیوز» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
نیازمند بررسی سرشناسی Luckie Luke (Talk) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۲:۰۷ (UTC)
اداره عالی مبارزه علیه فساد اداری
- اداره عالی مبارزه علیه فساد اداری (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «اداره عالی مبارزه علیه فساد اداری» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود احتراما خواهشمند است بررسی فرمایند. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۲۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۹:۰۱ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای مناسب؛ روزنامه ۸ صبح و خبرگزاری جمهور.Ali.Allipour (بحث) ۱۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۲۰ (UTC)
شبکه ورزش ۲
- شبکه ورزش ۲ (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «شبکه ورزش ۲» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود احتراما خواهشمند است بررسی گردد. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۳۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۱۴ (UTC)
فهرست کتابهای بنگاه ترجمه و نشر کتاب
- فهرست کتابهای بنگاه ترجمه و نشر کتاب (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «فهرست کتابهای بنگاه ترجمه و نشر کتاب» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود خواهشمند است بررسی گردد. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۳۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۱۹:۲۶ (UTC)
- حذف شود بنظر من صفحه فعلی ارزش ماندن ندارد چون کاتالوگ انتشارات است نه فهرست. برای کتابشناسی می توان در مقالات بنگاه ترجمه و نشر کتاب و انتشارات علمی و فرهنگی با منبع معتبر مقاله را گسترش داد تا وپ:تدام نباشد و اگر نیاز به فهرستی باشد میتوان در آن مقالات ایجاد کرد و نیازی به فهرست مستقل ندارد. البته به شرطی که فهرست باشد نه کاتالوگ انتشارات. فرهنگ2016 (بحث) ۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۲۳ (UTC)
- حذف شود فهرست مستقل نیاز ندارد، در نوشتار بنگاه ترجمه و نشر کتاب ادغام شود. --BlUeRiVeR20 (بحث) ۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۳۴ (UTC)
شهروز همایون فرمنش
- شهروز همایون فرمنش (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «شهروز همایون فرمنش» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
صرفاً فقط به اردوی تیم ملی دعوت شده و این وپ:معیار ورزش را برآورده نمیکند. {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۲ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای مناسب. همچنین از اعضای تیم ملی والیبال است.Ali.Allipour (بحث) ۷ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۶ (UTC)
رمضان احدی
- رمضان احدی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «رمضان احدی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود از درخواست حذف سریع تقدیم است خواهشمند است بررسی شود. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۴۵ (UTC)
- سلام، صفحه در حال تکمیل و اضافه شدن زندگی نامه ایشون هستش، ممنون میشم تا تکمیل صفحه نظر دهی درباره حذف یا باقی موندن به تاخیر بیوفته. در نظر داشته باشید شناخته شدن یک فرد برای مناطق محلی نیز باید در نظر گرفته بشه و صرف اینکه یک فرد در کشور مطرح نیست نباید از وجود دانشنامه معتبر برایشان جلوگیری به عمل بیاد (شهرستان بهبهان بیش از 200 هزار نفر جمعیت داشته و افراد مختلفی از جمله خانم فاطمه مریخ که اولین ورزشکار هندبال نوجوانان دختر در کشور هست که در دو تورنمونت ورزشی هندبال به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شده و همینطور مهدی محسن نژاد که در ویکی پدیا نیز هستش) رویکرد حذفی برای شهرستان ها امر قابل پذیرشی نیست [[کاربر:pouyakazemi|پویا کاظمی]] {{subst:#time:xij xiF xiY}}، ساعت {{subst:CURRENTTIME}} (UTC) (بحث) ۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۴۶ (UTC)
- بماند سرشناسی بر پایه معیار ششم وپ:استاد. Ali.Allipour (بحث) ۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۴۵ (UTC)
- حذف شود سرشناسی آنچنانی نداشته که شامل وپ:استاد بشه. جیرجیرک (بحث) ۴ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۱ (UTC)
نظر: مقاله به صورت وپ:منبر نوشته شده است. کاش در نحوه نوشتن مقاله تغییراتی ایجاد شود. با تشکر EmRNA ۴ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۲۴ (UTC)
- حذف شود بنظر اینجانب شامل معیارهای سرشناسی نمیشود. --BlUeRiVeR20 (بحث) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۴۱ (UTC)
محسن نذیری اصل
- محسن نذیری اصل (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «محسن نذیری اصل» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود مستدعی است بررسی گردد. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۴ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۵۶ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای گسترده.Ali.Allipour (بحث) ۷ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۱ (UTC)
ایلانیت گرشون
- ایلانیت گرشون (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «ایلانیت گرشون» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود مدت زیادی است این مقاله در لیست حذف سریع بود و دسترسی داران آن را حذف نکردند لذا جهت بررسی تقدیم است. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۶ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۴۶ (UTC)
محمدحسین شریفزاده
- محمدحسین شریفزاده (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «محمدحسین شریفزاده» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود از حذف سریع جهت بررسی تقدیم است. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۶ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۴۷ (UTC)
برفی (فیلم کوتاه)
- برفی (فیلم کوتاه) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «برفی (فیلم کوتاه)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی فیلم AbDaryaee (بحث) ۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۰۸ (UTC)
گلزار (خوشنویسی)
- گلزار (خوشنویسی) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «گلزار (خوشنویسی)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی خط AbDaryaee (بحث) ۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۵ (UTC)
- بماند کتاب و مقاله درباره اش می توان یافت. فرهنگ2016 (بحث) ۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۰۶ (UTC)
- بماند؛ خط گلزار به عنوان یکی از شیوههای خوشنویسی پوششهای قابل قبولی (مقاله، کتاب، نمایشگاه ، خبر و پوششهای دیگری) دریافت کرده و در بخش دوم فرهنگ و هنر، دوره اول آموزش متوسطه، پایه نهم به آن اشاره شده. —امین/بحث ۱۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۳:۴۵ (UTC)
- بماند با توجه به منابع ارائه شده. M.Nadian (بحث) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۲۴ (UTC)
مقصد (فیلم کوتاه)
- مقصد (فیلم کوتاه) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «مقصد (فیلم کوتاه)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی فیلم AbDaryaee (بحث) ۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۲۶ (UTC)
مرکز آموزش شهید وطنپور اصفهان
- مرکز آموزش شهید وطنپور اصفهان (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «مرکز آموزش شهید وطنپور اصفهان» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی NMasiha (بحث) ۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۲۰ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای گسترده. مهمترین پایگاه آموزشی هوانیروز است که تمامی خلبانان بالگرد نیروهای مسلح ایران در آن آموزش میبینند.Ali.Allipour (بحث) ۱۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۱۶ (UTC)
- بماند و حتما بماند. ۳۵ درصد افسرانی که با شینوک و ۵۰ درصد که با بل ۲۱۴ میپرند دانشآموخته این سنتر پروازی هستند حتی اگر رسما بصورت استخدامی زیرمجموعه ایرفورس و یا ناوی باشند. از بهترین مدرسههای نظامی آموزشی بالگرد در خاورمیانه است که زیر نظر هوانیروز ایران فعالیت دارد.Patricia (بحث) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۳۵ (UTC)
عبدالحمید محمود طهماز
- عبدالحمید محمود طهماز (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «عبدالحمید محمود طهماز» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
لطفا بررسی گردد. با مهر شهنام ک (گفتگو) ۱۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۵۰ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای گسترده.Ali.Allipour (بحث) ۱۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۲۴ (UTC)
رده:کشتهشدگان توسط ایران
- رده:کشتهشدگان توسط ایران (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «رده:کشتهشدگان توسط ایران» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
ایران یک مفهوم بسیار عام است و کشته شدگان توسط ایران خودش یک مفهوم اشتباه است. ایران که کسی را نمی کشد. باید اگر بخواهد بماند بشود کشته شدگان در ایران یا توسط فلان حکومت یا در فلان حکومت... پس این عبارت باید تصحیح گردد. به نبح آوردم چون ذات بودن رده نیز محل تردید است و خاصیت آنچنانی ندارد. Shobhe ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۳۲ (UTC)
- با این حساب به نظرتان رده اعدامشدگان توسط ایران نباید حذف شود؟ مرهاد گپ ۲۰ مرداد ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۵۳ (UTC)
- @Merhad77 من پیشنهاد می کنم هر دو به کشتگان در ایران و اعدامشدگان در ایران تغییر یابند. گیر کار این توسط است. Shobhe ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۱:۵۵ (UTC)
- البته تغییر دادن رده اعدامشدگان توسط ایران به اعدام شدگان در ایران اشتباه است چون این رده بر اساس رده های انگلیسی ساخته شده که تعریفش مشخص است: «People executed by Iran or Iranian authorities.» برای بقیه کشورها هم در وپ انگ مثل همین رده وجود دارد و اعدام شدگان توسط دولتی خاص و مسئولان آن را شامل می شود نه قرار گرفتن در کشور. من خیلی بررسی نکردم در همین حد نگاهش کردم و بنظرم اگر اصل رده مشکلی داشته باشد باید در وپ انگ مطرح شود چون فقط یک رده و یک کشور نیست و نمی شود فقط برای ایران اسثتنا قایل شد و آنرا تغییر داد. فرهنگ2016 (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۲۵ (UTC)
- @فرهنگ2016 تشکر از توضیحات شما. اما اولا من برایش میان ویکی ندیدم. دوما، مشکل ادبیات نام است. والا اعدام شدگان توسط صفویان، اعدام شدگان توسط قاجاریان و ... کاملا ردههای مفید و خوبی هستند و فکر نکنم مخالفی داشته باشند. ولی به طور وسیع بگوییم: اعدام شدگان توسط ایران، ابهام دارد و رده نباید ابهام داشته باشد. نهایتش بشود اعدام شدگان توسط حکومتهای ایران. ایران یک مکان است و نمیتواند کسی را بکشد. Shobhe ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۲۶ (UTC)
- @Shobhe: البته من اینجا فرقی بین ایران و سلسله های وقت نمی بینم. چیزی که من از وپ انگلیسی برداشت می کنم جدا کردن «در ایران» و «اهل ایران» و «توسط ایران» است. اولی که مکان اعدام است و دومی ملیت اعدامی و سومی منظورش این است که توسط چه کشوری اعدام شده. اینجا ایران به معنای دولت حاکم بر کشور است. مثلا فرقی ندارد دادگاه 50 سال پیش حکم اعدام کسی را صادر کرده باشد یا دادگاهی همین امسال در هر دو حالت دادگاه ها بخشی از دولت حاکم بر هر کشور است. فرقش این است که هر اعدامی در ایران نمی تواند شامل این رده باشد و فقط اعدامی هایی که نهادها و مسئولان مرتبط با دولت آن کشور اعدام کردند را شامل می شود. مثلا اگر یک تبهکار در زیرزمین خانه اش کسی را اعدام کند شامل این رده نمی شود چون بخشی از دولت حاکم بر آن کشور نیست. اما اگر یک دادگاه محلی حکم اعدام را صادر و اجرا کند این دادگاه بخشی از دولت حاکم بر آن کشور است. البته این چیزی بود که من از آن رده وپ انگ برداشت کردم. بنظر من رده هایی که از وپ انگ رده همسنگ می گیرند باید دقیقا کاربردشان با رده وپ انگ یکی باشد چون اگر باهم فرق داشته باشند رده های همسنگی که به وپ فا اضاضه می شود عملا اشتباه خواهد بود. یا تغییر ندهید یا اگر تغییر می دهید میان ویکی اش را حذف کنید که ربات اشتباهی رده همسنگ اضافه نکند. فرهنگ2016 (بحث) ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۱۴ (UTC)
- @فرهنگ2016 بله، نکاتتان در مورد رده همسنگ درست است. اما ما باید در ویکی فارسی، درست فارسیسازی کنیم. به نظر من رده کشتگان توسط ایران از لحاظ ادبیات فارسی درست نیست. بعد از ادبیات، روی گنگ بودنش نیز حرف دارم. مثلا این توسط ایران در زمان صدر اسلام چه زمان و جغرافیایی است؟ بعد از فتح ایران چه زمان و جغرافیایی است؟ آن زمان که مغولان به ایران حمله کردند چه جغرافیایی است؟ یا مثلا به حکومت اسلام بر ایران، ایران اطلاق میشود؟ اگر میشود، پس باید شامل تمام سرزمین تحت حکمرانی اسلام (حتی عربستان و یمن و مصر) نیز ایران باید گفت یا خیر؟ در کل این رده، اصلا شفاف نیست؛ چه از حیث ادبیاتی و چه از حیث مفهومی. Shobhe ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۵۷ (UTC)
- کاری به رده کشته شدگان ندارم و بحث من فقط رده اعدامشدگان توسط ایران بود که بر اساس وپ انگ ساخته شده است. حقیقتش من ابهامی نمی بینم و بحث جغرافیا را برای رده اصلی بی ارتباط می بینم. فرهنگ2016 (بحث) ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۲۰ (UTC)
- پیشنهادم را مجدد تکرار میکنم: رده:کشتگان توسط حکومتهای ایران و یا رده:کشتگان توسط حاکمان ایران Shobhe ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۵۸ (UTC)
- @فرهنگ2016 بله، نکاتتان در مورد رده همسنگ درست است. اما ما باید در ویکی فارسی، درست فارسیسازی کنیم. به نظر من رده کشتگان توسط ایران از لحاظ ادبیات فارسی درست نیست. بعد از ادبیات، روی گنگ بودنش نیز حرف دارم. مثلا این توسط ایران در زمان صدر اسلام چه زمان و جغرافیایی است؟ بعد از فتح ایران چه زمان و جغرافیایی است؟ آن زمان که مغولان به ایران حمله کردند چه جغرافیایی است؟ یا مثلا به حکومت اسلام بر ایران، ایران اطلاق میشود؟ اگر میشود، پس باید شامل تمام سرزمین تحت حکمرانی اسلام (حتی عربستان و یمن و مصر) نیز ایران باید گفت یا خیر؟ در کل این رده، اصلا شفاف نیست؛ چه از حیث ادبیاتی و چه از حیث مفهومی. Shobhe ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۵۷ (UTC)
- @Shobhe: البته من اینجا فرقی بین ایران و سلسله های وقت نمی بینم. چیزی که من از وپ انگلیسی برداشت می کنم جدا کردن «در ایران» و «اهل ایران» و «توسط ایران» است. اولی که مکان اعدام است و دومی ملیت اعدامی و سومی منظورش این است که توسط چه کشوری اعدام شده. اینجا ایران به معنای دولت حاکم بر کشور است. مثلا فرقی ندارد دادگاه 50 سال پیش حکم اعدام کسی را صادر کرده باشد یا دادگاهی همین امسال در هر دو حالت دادگاه ها بخشی از دولت حاکم بر هر کشور است. فرقش این است که هر اعدامی در ایران نمی تواند شامل این رده باشد و فقط اعدامی هایی که نهادها و مسئولان مرتبط با دولت آن کشور اعدام کردند را شامل می شود. مثلا اگر یک تبهکار در زیرزمین خانه اش کسی را اعدام کند شامل این رده نمی شود چون بخشی از دولت حاکم بر آن کشور نیست. اما اگر یک دادگاه محلی حکم اعدام را صادر و اجرا کند این دادگاه بخشی از دولت حاکم بر آن کشور است. البته این چیزی بود که من از آن رده وپ انگ برداشت کردم. بنظر من رده هایی که از وپ انگ رده همسنگ می گیرند باید دقیقا کاربردشان با رده وپ انگ یکی باشد چون اگر باهم فرق داشته باشند رده های همسنگی که به وپ فا اضاضه می شود عملا اشتباه خواهد بود. یا تغییر ندهید یا اگر تغییر می دهید میان ویکی اش را حذف کنید که ربات اشتباهی رده همسنگ اضافه نکند. فرهنگ2016 (بحث) ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۱۴ (UTC)
- @فرهنگ2016 تشکر از توضیحات شما. اما اولا من برایش میان ویکی ندیدم. دوما، مشکل ادبیات نام است. والا اعدام شدگان توسط صفویان، اعدام شدگان توسط قاجاریان و ... کاملا ردههای مفید و خوبی هستند و فکر نکنم مخالفی داشته باشند. ولی به طور وسیع بگوییم: اعدام شدگان توسط ایران، ابهام دارد و رده نباید ابهام داشته باشد. نهایتش بشود اعدام شدگان توسط حکومتهای ایران. ایران یک مکان است و نمیتواند کسی را بکشد. Shobhe ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۲۶ (UTC)
- البته تغییر دادن رده اعدامشدگان توسط ایران به اعدام شدگان در ایران اشتباه است چون این رده بر اساس رده های انگلیسی ساخته شده که تعریفش مشخص است: «People executed by Iran or Iranian authorities.» برای بقیه کشورها هم در وپ انگ مثل همین رده وجود دارد و اعدام شدگان توسط دولتی خاص و مسئولان آن را شامل می شود نه قرار گرفتن در کشور. من خیلی بررسی نکردم در همین حد نگاهش کردم و بنظرم اگر اصل رده مشکلی داشته باشد باید در وپ انگ مطرح شود چون فقط یک رده و یک کشور نیست و نمی شود فقط برای ایران اسثتنا قایل شد و آنرا تغییر داد. فرهنگ2016 (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۲۵ (UTC)
- @Merhad77 من پیشنهاد می کنم هر دو به کشتگان در ایران و اعدامشدگان در ایران تغییر یابند. گیر کار این توسط است. Shobhe ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۱:۵۵ (UTC)
- با این حساب به نظرتان رده اعدامشدگان توسط ایران نباید حذف شود؟ مرهاد گپ ۲۰ مرداد ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۵۳ (UTC)
- حذف شود. موضوعی که رده می خواهد پوشش دهد نا مشخص است و رده مشابهی برای دیگر کشورها پیدا نکردم. اعدام شدگان توسط ایران حداقل به اعدام شدگان در ایران تغییر نام یابد بهتر است یا رده حذف شود و برای هر حکومت جدا ساخته شود. M.Nadian (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۲۸ (UTC)
- @M.Nadian: برای دیگر کشورها هم وجود دارد اعدامشدگان بر پایه کشور مرهاد گپ ۲۲ مرداد ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۱۰ (UTC)
- رده:کشتگان اهل ایران و رده:کشتگان در ایران کفایت میکند.-- SunfyreT ۱۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۳۰ (UTC)
انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد
- انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد (دومین نامزدی)» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی صفحه، پیشینه حذف هم موجوده. NMasiha (بحث) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۴۹ (UTC)
سند آمایش ملی سرزمین
- سند آمایش ملی سرزمین (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «سند آمایش ملی سرزمین» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
در نظرخواهی برای حذف مقالهٔ مرکز پژوهشهای توسعه و آینده نگری هم در نظرم نوشتم که مرکز شاید سرشناسی نداشتهباشد، اما احتمالاً این سند سرشناس است. این مقاله نامزد حذف سریع بود، اما من با حذف سریع آن مخالفم. از آنجا که به مخالفتهای صفحهٔ بحث معمولاً توجهی نمیشود و مقاله در هر صورت حذف میشود، برای بررسی و تصمیمگیری به نبح آوردم. {{کاربر|جـیپیوتر}} بحث ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۵۲ (UTC)
- بماند پوشش رسانهای گسترده.Ali.Allipour (بحث) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۵۱ (UTC)
- بماند سرشناسی دارد. M.Nadian (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۳۳ (UTC)
ملیگرایی ایرانی اسلامی
- ملیگرایی ایرانی اسلامی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «ملیگرایی ایرانی اسلامی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
درود نیازمند بررسی، تحقیق و سرشناسی با مهر شهنام ک (گفتگو) ۱۱ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۱۶ (UTC)
فناپ
- حذف شود این مقاله هیچ منبع معتبری نداره و تمامی منابعشون تبلیغاتی هست . همکاری یک شرکت با بانک دلیل بر سرشناسی نیست همچنین زیرمجموعه یک بانک هم سرشناسی نمیاره ! با تشکر Kiava (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۰۰:۱۲ (UTC)
فناپ
رحیم الله حقانی
- رحیم الله حقانی (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) – (مشاهده نظرخواهی)
- جستجو در: گوگل: «رحیم الله حقانی» – خبرگزاریها · کتابها · پژوهشها · منابع فارسی · تصویر
بررسی سرشناسی. EmRNA ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۵:۰۲ (UTC)
- بماند به اندازه کافی پوشش دارد. فرهنگ2016 (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۱۰ (UTC)
- چون معمولا روی انتقال عنوان مقالات در زمان نبح حساسیتهایی وجود دارد آنرا به رحیمالله حقانی منتقل نکردم و اگر ماند که شک دارم نماند به عنوان مناسب منتقل شود. فرهنگ2016 (بحث) ۱۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۱۵ (UTC)