حرکت انتقالی زمین: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
←‏لید: تصحیح (جزئی)
←‏لید: افزودن پیوند
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:North season.jpg|بندانگشتی|تصویری از دوران زمین به دور خورشید.]]
[[پرونده:North season.jpg|بندانگشتی|تصویری از دوران زمین به دور خورشید.]]
حرکت [[زمین]] به دور [[خورشید]] در خلاف جهت حرکت عقربه‌های ساعت را (مدار بیضی شکل که خورشید در یکی از کانونهای آن واقع است) '''حرکت انتقالی زمین''' می‌گویند. در این خصوص انسان حرکت واقعی را نمی‌بیند بلکه حرکت ظاهری خورشید را می‌بیند که به نظر می‌رسد در یک سال یک بار به دور زمین می‌گردد. این مدار ظاهری خورشید [[دائرةالبروج]] نامیده می‌شود. نواری به عرض ۸ درجه در هر سوی دائرةالبروج را [[منطقةالبروج]] می‌خوانند. ۱۲ [[صورت فلکی]] بر این نوار قرار دارند که خورشید در حرکت ظاهریش هر سال یکبار از آنها می‌گذرد.
حرکت [[زمین]] به دور [[خورشید]] در خلاف جهت حرکت عقربه‌های ساعت را ([[مدار بیضی]] شکل که خورشید در یکی از کانون‌های آن واقع است) '''حرکت انتقالی زمین''' می‌گویند. در این خصوص انسان حرکت واقعی را نمی‌بیند بلکه حرکت ظاهری خورشید را می‌بیند که به نظر می‌رسد در یک سال یک بار به دور زمین می‌گردد. این مدار ظاهری خورشید [[دائرةالبروج]] نامیده می‌شود. نواری به عرض ۸ درجه در هر سوی دائرةالبروج را [[منطقةالبروج]] می‌خوانند. ۱۲ [[صورت فلکی]] بر این نوار قرار دارند که خورشید در حرکت ظاهریش هر سال یکبار از آنها می‌گذرد.


== جستارهای وابسته ==
== جستارهای وابسته ==

نسخهٔ ‏۳۱ اوت ۲۰۱۶، ساعت ۲۱:۰۸

تصویری از دوران زمین به دور خورشید.

حرکت زمین به دور خورشید در خلاف جهت حرکت عقربه‌های ساعت را (مدار بیضی شکل که خورشید در یکی از کانون‌های آن واقع است) حرکت انتقالی زمین می‌گویند. در این خصوص انسان حرکت واقعی را نمی‌بیند بلکه حرکت ظاهری خورشید را می‌بیند که به نظر می‌رسد در یک سال یک بار به دور زمین می‌گردد. این مدار ظاهری خورشید دائرةالبروج نامیده می‌شود. نواری به عرض ۸ درجه در هر سوی دائرةالبروج را منطقةالبروج می‌خوانند. ۱۲ صورت فلکی بر این نوار قرار دارند که خورشید در حرکت ظاهریش هر سال یکبار از آنها می‌گذرد.

جستارهای وابسته

منابع

  • ویکی‌پدیای انگلیسی