پنیر گیاهی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به ناوبری پرش به جستجو
نووکی ‏(en) (خوراک ایتالیایی، نوعی کوفته) ترکیب شده با پنیر گیاهی

پنیر گیاهی (انگلیسی: Vegan cheese) یا پنیر غیر لبنی که گاهی پنیر وگانیسم هم نامیده می‌شود، یکی از فراورده‌های مورد مصرف گیاهخواران و کسانی است که مایل نیستند محصولات حیوانی ‏(en) استفاده کنند، از جمله افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند و به عدم تحمل لاکتوز دچار هستند[۱]، همانند شیر گیاهی، پنیر گیاهی هم می‌تواند از دانه‌های سویا، برنج و بادام ساخته شود گاهی برخی از انواع آجیل‌های خاص هم در آن استفاده می‌شود به همراه مخمر خوراکی ‏(en)

پنیر گیاهی بدون کلسترول است و می‌تواند منبع خوبی از پروتئین سویا ‏(en) باشد، از برندهای مشهور این فراورده می‌توان به (بیوچیز Biocheese)، (چیزلی Cheezly) و دائی‌یا ‏(en) اشاره داشت.

نگارخانه[ویرایش]

منابع[ویرایش]

  1. Dixie Mahy, Miyoko Schinner, Artisan Vegan Cheese, Book Publishing Company, 2013, p. v.