بحث کاربر:مصطفی 8: تفاوت میان نسخه‌ها

Page contents not supported in other languages.
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
خط ۹۳: خط ۹۳:


[[کاربر:AzorAhai|آرمان]] ([[بحث کاربر:AzorAhai|بحث]]) ‏۷ ژوئیهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۱۸:۰۰ (UTC)
[[کاربر:AzorAhai|آرمان]] ([[بحث کاربر:AzorAhai|بحث]]) ‏۷ ژوئیهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۱۸:۰۰ (UTC)

== مسابقه خوبیدگی سوره های قرآن ==

سلام. به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان مسابقه [[ویکی‌پدیا:ویکی‌پروژه اسلام/سوره ها]] را راه اندازی کرده ام. امیدوارم بتوانید در آن شرکت کنید.--[[کاربر:Sa.vakilian|سید]] ([[بحث کاربر:Sa.vakilian|بحث]]) ‏۹ مهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۱۲:۴۱ (UTC)


== دعوت‌نامهٔ شرکت در [[وپ:ناظر۱۰|انتخابات دوره دهم هیئت نظارت]] ==
== دعوت‌نامهٔ شرکت در [[وپ:ناظر۱۰|انتخابات دوره دهم هیئت نظارت]] ==

نسخهٔ ‏۱ اکتبر ۲۰۲۰، ساعت ۰۴:۵۲

خوش‌آمدید

Can't read Persian? Read this message in English or French

سلام «مصطفی 8»، به ویکی‌پدیا خوش‌آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر صفحه‌های مفیدی هستند که خواندن آن‌ها به کاربران جدید توصیه می‌شود:

پنج اصل بنیادی ویکی‌پدیا
آموزش سریع و خودآموز ویرایش در ویکی‌پدیا (کتاب قابل دانلود)
راهنمای ویکی‌پدیا
شیوه‌نامه و ساختار مقاله
فارسی‌نویسی (چگونه با حروف فارسی بنویسیم؟)
قهوه‌خانه (جایی برای گفتگو دربارهٔ مسائل فنی و سیاست‌های ویکی‌پدیا یا پرسیدن سؤال)
ویکی‌پدیا چه چیزی نیست و آشنایی با دانشنامه
راهنمای حق تکثیر
مقاله‌های برگزیده (مقاله‌های برگزیده ویکی‌پدیای فارسی)

توجه کنید: اگر برای نوشتن مقاله عجله دارید، لطفاً پیش از نوشتن آموزش‌های زیر را مشاهده کنید تا بیشتر با چم‌وخم کار آشنا شوید.


 برای آشنایی با محیط ویکی‌پدیا کلیک کنید!  برای آشنایی با یک مقالهٔ استاندارد کلیک کنید!  برای آشنایی با محیط ویرایش ویکی‌پدیا کلیک کنید!  برای آشنایی بیشتر با محیط ویکی‌پدیا کلیک کنید!
مکان دکمهٔ امضا

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:صفحه تمرین استفاده کنید و در صورتی که سؤال فنی پیرامون ویکی‌نویسی داشتید، به میز کمک بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. برای کسب راهنمایی پیرامون موضوعات علمی/دانشنامه‌ای به میز مرجع بروید.

فراموش نکنید که در صفحه‌های بحث و در انتهای هر پیام که می‌نویسید نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید (~~~~)، تا نام شما به همراه تاریخ به عنوان امضا درج شود. لطفاً به هیچ وجه در مقاله‌ها امضا نکنید.

باز هم خوش‌آمد می‌گویم. شاد باشید!

-- ح.فاطمی (بحث) ‏۲۴ اکتبر ۲۰۱۴، ساعت ۰۴:۲۹ (UTC)[پاسخ]

ابزار به ویکی‌فا

نمایی از ابزار به ویکی‌فا
نمایی از ابزار به ویکی‌فا

درود، خوشحالم که در ویکی‌پدیای فارسی ویرایش می‌کنید.

برای ترجمهٔ سریع‌تر مقاله‌های ویکی‌پدیای انگلیسی یا بدست‌آوردن کلیات مقاله (مانند جعبه اطلاعات، رده، بخش‌بندی‌ها) از ابزار به ویکی‌فا استفاده کنید. این ابزار چهارچوب کلی مقاله‌ها را آماده می‌سازد.

توجه کنید مقاله‌های انسان برای احراز سرشناسی نیازمند گسترش هستند؛ پیش از ذخیرهٔ صفحه حتماً آن‌ها را گسترش دهید و همچنین واژه‌های انگلیسی موجود در متن مقاله و جعبه اطلاعات را برابریابی کنید.

برای فعال‌سازی و کسب اطلاعات بیشتر راهنمای ابزار به ویکی‌فا را مطالعه کنید. اگر با مشکلی روبرو شدید یا پرسشی داشتید، در صفحهٔ بحث من بپرسید. ارادتمند. -- Yamaha5 (بحث) ‏۲۰ سپتامبر ۲۰۱۵، ساعت ۰۱:۳۸ (UTC)[پاسخ]

ابزارهای کاربردی

دسترسی به ابزارهای کاربردی

درود، خوشحالم که در ویکی‌پدیای فارسی ویرایش می‌کنید.

به کمک ابزارهای کاربردی می‌توانید متن مقالات، رده‌ها، الگوها را توسط ربات ویرایش کنید. از جمله امکانات این ابزارها:

فضای نام مقاله
  1. درجه‌بندی کیفیت مقالات
  2. افزودن جعبه اطلاعات و نگارخانه همسنگ به مقاله
  3. اصلاح ارجاع‌های گم شده درون مقاله (فقط برای اعضای رده:صفحه‌های با یادکرد خراب (فقدان منبع) ابزار فعال می‌شود)
  4. گروه‌بندی ارجاع‌ها
  5. ویکی‌سازی مقالات
  6. برداشتن الگوهای حذف شده از مقالات
فضای نام رده
  1. تنظیم پیش فرض برای زیررده‌ها
  2. انتقال رده همراه با انتقال صفحات موجود در رده
  3. پرکردن رده (با ربات رده همسنگ)
  4. تهیه فهرست مقالات ناموجود بر پایه رده ویکی‌پدیای انگلیسی (مثلاً برای رده:ایالت‌های سودان این فهرست را تهیه می‌کند.)
سایر فضاهای نام
  1. پیوند پایدار به صورت پیوند داخلی

برای اطلاع بیشتر از امکانات و نحوهٔ نصب این مجموعه ابزارها، صفحهٔ ویکی‌پدیا:ابزارهای کاربردی را مطالعه نمائید. اگر با مشکلی روبرو شدید یا پرسشی داشتید، در صفحهٔ بحث من بپرسید. ارادتمند. -- Yamaha5 (بحث) ‏۲۰ سپتامبر ۲۰۱۵، ساعت ۰۱:۳۹ (UTC)[پاسخ]


رده‌دهی

فیلم آموزش رده‌دهی

درود، خوشحالم که در ویکی‌پدیا فارسی ویرایش می‌کنید. لطفاً به مقاله‌ها رده‌ای مناسب بیافزایید. با افزودن رده مقاله‌های هم‌موضوع با مقالهٔ مورد نظر راحت‌تر در دسترس قرار می‌گیرند. به عنوان مثال با افزودن [[رده:آبزیان]] به انتهای مقالهٔ دلفین، آن مقاله در ردهٔ آبزیان قرار می‌گیرد. برای اطلاعات بیشتر ویکی‌پدیا:رده‌بندی را مطالعه نمایید. در صورتی که مشکل یا سؤالی داشتید، در صفحهٔ بحث من بپرسید. ارادتمند آرمان (بحث) ‏۷ ژوئیهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۱۷:۵۹ (UTC)[پاسخ]

میان‌ویکی

شکل ۱:محل دکمهٔ افزودن میان‌ویکی در نوار سمت راست.
شکل ۲:پنجرهٔ واردکردن میان‌ویکی

درود، خوشحالم که در ویکی‌پدیا فارسی ویرایش می‌کنید. لطفاً به مقاله‌ها و رده‌ها میان‌ویکی مناسب [پیوند به مقالهٔ معادل در زبان‌های دیگر] بیافزایید.

افزودن میان‌ویکی
  1. روش اول:با کلیک کردن بر روی دکمهٔ افزودن میان‌ویکی در نوار سمت راست (در شکل ۱) پنجره‌ای باز می شود (در شکل ۲) که می توانید نام زبان مورد نظر و عنوان صفحه در آن زبان را وارد کنید و بعد از زدن دکمهٔ تائید میان‌ویکی به ویکی‌داده افزوده می شود. مثلاً در قسمت زبان en برای ویکی‌پدیای انگلیسی و در بخش عنوان test برای عنوان مقاله را وارد می‌کنیم.
  2. روش دوم:به روشی سنتی به صفحه ویکی‌فارسی میان‌ویکی بیفزایید مثلاً [[en:test]] را در پایین مقاله قرار دهید. ربات‌ها آن را به ویکی‌داده می‌افزایند.

افزودن میان‌ویکی کمک می‌کند تا مقاله‌ها و رده‌ها در ویکی‌پدیا با زبان‌های دیگر در ارتباط بوده و برای به‌روزرسانی مقاله‌ها از زبان‌های دیگر استفاده کنیم و ربات‌های رده‌همسنگ بتوانند به مقالات رده‌های مناسب بیافزایند. برای اطلاعات بیشتر ویکی‌پدیا:میان‌ویکی را مطالعه نمایید. در صورتی که مشکل یا سؤالی داشتید، در صفحهٔ بحث من بپرسید.

آرمان (بحث) ‏۷ ژوئیهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۱۸:۰۰ (UTC)[پاسخ]

دعوت‌نامهٔ شرکت در انتخابات دوره دهم هیئت نظارت

درود؛ از ۲۵ اکتبر برابر با ۳ آبان فرایند رأی‌گیری برای انتخابات دهمین دورهٔ هیئت نظارت شروع شده‌است؛ این انتخابات به مدت دو هفته ادامه پیدا می‌کند. حساب شما واجد شرایط رأی‌دهی در این انتخابات است.

هیئت نظارت گروهی متشکل از کاربران مجرب ویکی‌پدیای فارسی است که وظیفهٔ حل اختلاف در بالاترین سطح جامعه را بر عهده دارد. رأی دادن در انتخابات الزامی نیست، اما از شرکتتان استقبال می‌شود.

برای آشنایی با نامزدان به ویکی‌پدیا:انتخابات هیئت نظارت/دور دهم/نامزدها مراجعه کنید. هر نامزد صفحهٔ جداگانه‌ای دارد که در آن به معرفی خود پرداخته و به سؤالات عمومی و سؤالات کاربران پاسخ داده است.

انتخابات با برگه‌های رأی مخفی با استفاده از افزونهٔ رأی‌گیری امن و به روش شولتسه برگزار می‌شود؛ برای آشنایی با این روش راهنما:رأی‌دهی به روش شولتسه را مطالعه کنید.

اگر چند حساب کاربری دارید، توجه کنید که رأی‌دادن در انتخابات برای هر فرد تنها با یک حساب کاربری مجاز است و شرکت در رأی‌گیری با بیش از یک حساب کاربری، تخلف است؛ حساب تمامی رأی‌دهندگان از این نظر بررسی می‌شود. همچنین استفاده از پروکسی باز (مثل فیلتر شکن، وی‌پی‌ان و نظایر آن) در زمان رأی‌دهی ممنوع است و آرایی که با پروکسی باز ثبت شده باشند خط خواهند خورد.

برای رأی دادن به ویژه:نظرسنجی_امن/vote/339 مراجعه کنید.

با احترام

MediaWiki message delivery (بحث) ‏۲۵ اکتبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۰:۴۱ (UTC)[پاسخ]