امرداد (هفته‌نامه): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Behnam7mo (بحث | مشارکت‌ها)
عرضه امرداد در طاقچه
خط ۱۴: خط ۱۴:


==عرضه امرداد در طاقچه==
==عرضه امرداد در طاقچه==
از نوروز سال 1394 و همزمان با انتشار شماره 320 هفته نامه امرداد، نسخه الکترونیکی این نشریه، روی اپلیکیشن کتابخوان طاقچه عرضه می‌شود. اپلیکیشن کتابخوان طاقچه روی سامانه‌های اندروید و ios اجرا می‌شود و خوانندگان امرداد می‌توانند این نشریه را به گونه نیم بها، در این اپلیکیشن خریداری کنند.
از نوروز سال 1394 و همزمان با انتشار شماره 320 هفته نامه امرداد، نسخه الکترونیکی این نشریه، روی [[نرم‌افزار کاربردی]] کتابخوان طاقچه عرضه می‌شود. نرم‌افزار کاربردی کتابخوان طاقچه روی سامانه‌های اندروید و ios اجرا می‌شود و خوانندگان امرداد می‌توانند این نشریه را به گونه نیم بها، در این نرم‌افزار کاربردی خریداری کنند.



== مرکز هفته‌نامه==
== مرکز هفته‌نامه==

نسخهٔ ‏۱۶ سپتامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۰:۴۹

اَمُرداد هفته‌نامه خبری فرهنگی است که با هدف شناسانیدن تاریخ، فرهنگ و تمدن ایرانیان و پژوهش در این زمینه و هرگونه خبررسانی دیگر در تهران تاسیس شده‌است و تا امروز به سراسر جهان ارسال می‌شود و این نشریه مورد علاقه پارسیان و زرتشتیان جهان است که مطالب آن را ترجمه و نقل می‌کنند. بنا براین، مطالب «امرداد» مخاطبان صدها هزارنفری و میلیونی در سطح جهان دارد و این نشریه موفق به رونق بخشیدن به آیین‌های باستانی ایرانیان شده‌است که بسیاری از این آیین‌ها و مراسم، از گذشته جنبه جهانی داشته‌اند ازجمله نوروز، مهرگان، سده، روز زمین و ....

نقل همین آیین‌ها و یادآوری گذشته، شرح منش ویژه ایرانیان از جمله «مهربان بودن و مهربانی کردن و تشویق و ترغیب بسط عدالت و پاکیزگی» و آموزش همیشه پایدار «کردار نیک، گفتار نیک و پندار نیک» در رسانه‌های سایر کشورها، ملل دیگر را به شناخت بیشتری از ایرانی رهنمون شده و در آنان نسبت به ایرانیان ایجاد حس رعایت احترام کرده‌است. انتشار تصاویر و شرح آثار باستانی ایران در «امرداد» ایران را در چشم جهانیان به صورت گهواره تمدن بشر درآورده‌است. مطالب «امرداد» و گزارش برگزاری آیین‌های ملی باستانی و دین نیاکان درعین حال هرگونه شایعه مبنی بر محدودیت زرتشتیان در جمهوری اسلامی ایران را نفی کرده‌است. این مراسم در دهه‌های اخیر به مراتب وسیعتر و آزادانه تر برگزار می‌شود.

«امرداد» با انتشار تصویر و گزارش فعالیت‌های باستانشناسی ایران و تشویق ایرانیان به تجلیل از نیاکان کمک بزرگی به صنعت گردشگری ایران و نیز جلب پارسیان هند به سرمایه گذاری در وطن نیاکان کرده‌است. نفوذ «امرداد» در میان پارسی زبانان منطقه فرارود چشمگیر است.

مدیریت هفته نامه

«هفته نامه فرهنگی - خبری» امرداد در هجدهم امرداد ۱۳۷۸ به مدیریت جمشید کیومرثی و سردبیری آتوسا دینیاریان انتشار یافت. (آتوسا دینیاریان در سال ۱۳۷۳ به دعوت دکتر فریدون وردی نژاد (روزنامه نگار، استاد دانشگاه تهران، موسس دانشکده خبر و نوسازی کننده خبرگزاری ملی) برای کمک به تجدید حیات روزنامه ایران به این روزنامه دعوت شده بود و ده سال بعد از روزنامه ایران به سازمان صدا و سیما رفته و در آنجا فعالیت دارد) وی 2 سال سردبیر امرداد بود و زمانی که وی امرداد را سردبیری می کرد این نشریه در جامعه زرتشتی منتشر می شد. پس از او یک سال کیوان هور سردبیری این نشریه را برعهده گرفت و پس از او مدیر مسوول و سردبیر «امرداد» بابک سلامتی شد که هم اکنون 10 سال است سردبیر و مدیرمسوول امرداد است. بابک سلامتی یکی از پایه گذرارن این نشریه است که در سال 1378 به دعوت جمشید کیومرثی برای این کار فرهنگی دعوت شد و گفتنی است نام امرداد را هم وی پیشنهاد داده است.

تارنمای خبری امرداد

هفته نامه امرداد دارای یک وب‌گاه فرهنگی - خبری که پیشنیه ایران را طبق اصول «تاریخنگاری ژورنالیستیک» و بر حسب روز وقوع رویداد یادآوری می‌کند به عنوان خدمتی بزرگ به سرزمین نیاکان و ایرانیان تلقی می‌شود و رابطی است میان همه پارسیان جهان. مخاطبان این رسانه آنلاین در شبه قاره هند، کانادا، ایالات متحده، انگلستان و اسکاندیناوی بیشترند.

نشانی وب‌گاه امرداد: تارنمای خبری- فرهنگی زرتشتیان ایران

وبگاه امرداد در تاريخ ١٤ اسفندماه ١٣٨٩، در قالب جديد گشايش يافت.

عرضه امرداد در طاقچه

از نوروز سال 1394 و همزمان با انتشار شماره 320 هفته نامه امرداد، نسخه الکترونیکی این نشریه، روی نرم‌افزار کاربردی کتابخوان طاقچه عرضه می‌شود. نرم‌افزار کاربردی کتابخوان طاقچه روی سامانه‌های اندروید و ios اجرا می‌شود و خوانندگان امرداد می‌توانند این نشریه را به گونه نیم بها، در این نرم‌افزار کاربردی خریداری کنند.

مرکز هفته‌نامه

محل دفتر هفته‌نامه امرداد در تهران، میدان هفت تیر، خیابان خردمند شمالی، خیابان شهید اعرابی، پلاک ۲، طبقه سوم با شماره تلفن: ۸۸۳۲۵۳۳۰ و ۸۸۳۲۵۳۳۱ قرار دارد.

منبع