پرش به محتوا

کشتار با اره‌برقی در تگزاس: سرآغاز

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
کشتار با اره‌برقی در تگزاس: سرآغاز
کارگردانجاناتان لیبسمن
تهیه‌کنندهمایکل بی
توبی هوپر
کیم هنکل
اندرو فورم
نویسندهشلدن ترنر
بر پایهکشتار با اره‌برقی در تگزاس
اثر توبی هوپر و
کیم هنکل
بازیگرانجوردانا بوروستر
تیلور هندلی
دیورا برد
مت بامر
لی ترگسن
اندرو براینیارسکی
سییا بتن
موسیقیاستیو جابلونسکی
فیلم‌بردارلوکاس اتلین
توزیع‌کنندهنیو لاین سینما
تاریخ‌های انتشار
  • ۶ اکتبر ۲۰۰۶ (۲۰۰۶-۱۰-۰۶)
مدت زمان
۹۱ دقیقه
کشور ایالات متحده آمریکا
زبانانگلیسی
هزینهٔ فیلم۱۶ میلیون دلار
فروش گیشه۵۱٬۷۶۴٬۴۰۶[۱] دلار

کشتار با اره‌برقی در تگزاس: سرآغاز (به انگلیسی: The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) یک فیلم اسلشر آمریکایی محصول سال ۲۰۰۶ به کارگردانی جاناتان لیبسمن است، که به عنوان پیش‌درآمدی بر فیلم کشتار با اره‌برقی در تگزاس در سال ۲۰۰۳ به حساب می‌آید. در این فیلم بازیگرانی همچون جوردانا بوروستر، تیلور هندلی، دیورا برد، مت بامر، لی ترگسن و اندرو براینیارسکی ایفای نقش می‌کنند.

این ششمین قسمت در مجموعه فیلم‌های کشتار با اره‌برقی در تگزاس است که در ۶ اکتبر ۲۰۰۶ اکران شده‌است.

داستان

[ویرایش]

داستان از آن جایی شروع می‌شود که در سال ۱۹۳۹ در یک کارخانهٔ سلاخی گوشت که سرپرستی پرخاشگر دارد، از یکی از کارکنان به شکل چندش‌آوری کودکی متولد می‌شود و بعد از تولد، مادر به دلیل درد و نبود امکانات زایمان جان خود را از دست می‌دهد. سرپرست کارخانه کودک را به سطل زباله میندازد. در همین حین زنی از خانوادهٔ هویت (یکی از خانواده‌های میهن‌پرست تگزاس) کودک را یافته و قصد بزرگ کردن این کودک زشت چهره را می‌کند.

پس از تیتراژ اولیه فیلم به سال ۱۹۶۹، و ۳۰ سال بعد می‌رود و در این بین داستان را از دو جنبه متفاوت بررسی می‌کند. جنبهٔ اول بزرگ شدن تام هویت که اکنون ۳۰ سال دارد و جنبهٔ دوم ۴ جوانی که به فیلم اضافه می‌شوند. داستان این فیلم در انتها در مورد درگیریه و تلفیق این دو جنبه است. از طرفی خانوادهٔ هویت (مادر خانواده، عموی خانواده، چارلی و تام) در تگزاسی که به دلایلی سکنهٔ خود را از دست داده حکومت و آدم‌خواری می‌کنند و از طرفی ۲ برادر جوان به همراه دو نامزد خود در راه ویتنام برای خدمت به کشور خود هستند غافل از اینکه مسیرشان از تگزاسی می‌گذرد که خانواده هویت در انتظار طعمه هستند.

آزادی بیان در فیلم

[ویرایش]

این فیلم که توسط کارگردانی آمریکایی و در خود آمریکا ساخته شده است، در انتها به راحتی، فیلم را با این دیالوگ از راوی به پایان می‌رساند: «از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۳ خانوادهٔ هویت در تگزاس نزدیک به ۳۳ نفر را به قتل رساندند، جنایات آنان در سطح جهان مطرح شد، جنایاتی سادیستی و چندش‌آور و لکهٔ ننگی بر تاریخ آمریکا». صراحت کلام در این قسمت فیلم به راحتی قابل مشاهده است. در صورتی که اولین اکران این فیلم هم در آمریکا بود جملهٔ لکه ننگی بر تاریخ آمریکا به راحتی در انتهای فیلم گفته می‌شود، بدون اینکه سانسور شود.

منابع

[ویرایش]

پیوند به بیرون

[ویرایش]