پرش به محتوا

زخم کاری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
[نسخهٔ بررسی‌نشده][نسخهٔ بررسی‌نشده]
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
جز ویرایش GodNey (بحث) به آخرین تغییری که Aminabzz انجام داده بود واگردانده شد
برچسب: واگردانی
A.A.2023.11 (بحث | مشارکت‌ها)
برچسب‌ها: برگردانده‌شده ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۴۰۵: خط ۴۰۵:


=== استوری نوید محمدزاده ===
=== استوری نوید محمدزاده ===
چندروز پس از پخش ''زخم کاری''، [[نوید محمدزاده]] بازیگر سینما در یک استوری، بدون نام بردن از بازیگر یا فیلمسازی، نسبت به کیفیت برخی از آثار متن کنایه آمیزی را منتشر کرد و حواشی به‌وجود آورد که باعث فروش و توجه بیشتر به مجموعه ''زخم کاری'' شد. در ۵ تیر ۱۴۰۰ محمدزاده با یک استوری که شامل حمایت از [[جواد عزتی]] می‌شد به حواشی خاتمه داد.<ref>{{یادکرد خبر|تاریخ=5 تیر 1400|عنوان=ماجرای پست جدید «نوید محمدزاده» + عکس|پیوند=https://www.afkarnews.com/بخش-چهره-ها-185/1063655-ماجرای-پست-جدید-نوید-محمدزاده-عکس|ناشر=افکار نیوز|تاریخ بازدید=19 سپتامبر 2021|پیوند بایگانی=https://web.archive.org/web/20220313163944/https://www.afkarnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7-185/1063655-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3|تاریخ بایگانی=۱۳ مارس ۲۰۲۲|url-status=live}}</ref>
چندروز پس از پخش '''زخم کاری'''، [[نوید محمدزاده]] بازیگر سینما در یک استوری، بدون نام بردن از بازیگر یا فیلمسازی، نسبت به کیفیت برخی از آثار متن کنایه آمیزی را منتشر کرد و حواشی به‌وجود آورد که باعث فروش و توجه بیشتر به مجموعه ''زخم کاری'' شد. در ۵ تیر ۱۴۰۰ محمدزاده با یک استوری که شامل حمایت از [[جواد عزتی]] می‌شد به حواشی خاتمه داد.<ref>{{یادکرد خبر|تاریخ=5 تیر 1400|عنوان=ماجرای پست جدید «نوید محمدزاده» + عکس|پیوند=https://www.afkarnews.com/بخش-چهره-ها-185/1063655-ماجرای-پست-جدید-نوید-محمدزاده-عکس|ناشر=افکار نیوز|تاریخ بازدید=19 سپتامبر 2021|پیوند بایگانی=https://web.archive.org/web/20220313163944/https://www.afkarnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7-185/1063655-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3|تاریخ بایگانی=۱۳ مارس ۲۰۲۲|url-status=live}}</ref>


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۲۴ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۲۵

زخمِ کاری
ژانراجتماعی خانوادگی[۱]
بر پایهٔبیست زخم کاری
اثر محمود حسینی‌زاد[۲]
نویسندهمحمدحسین مهدویان
کارگردانمحمدحسین مهدویان[۳]
بازیگرانجواد عزتی
رعنا آزادی ور
هانیه توسلی
سعید چنگیزیان
الهه حصاری
عباس جمشیدی فر
مهدی زمین‌پرداز
مائده طهماسبی
آهنگسازحبیب خزایی‌فر
کشور سازندهایران
زبان اصلیفارسی
شمار قسمت‌ها۱۵
تولید
تهیه‌کنندهمحمدرضا تخت کشیان
مکان‌های تولیدمازندران
تهران
کیش دبی
فیلم‌برداریهادی بهروز[۴]
تدوین‌گرسجاد پهلوان‌زاده
مدت۵۴ – ۶۶ دقیقه
توزیع‌کنندههنر اول
پخش
شبکهٔ اصلیفیلیمو
فرمت تصویرصفحه عریض، ۱۶ به ۹ پال
فرمت صدادالبی دیجیتال کانال ۵/۱
انتشار اولیه۱۴ خرداد ۱۴۰۰[۵] –
۱۹ شهریور ۱۴۰۰
پیوندهای بیرونی
وبگاه تولید

زخم کاری یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی در ژانر درام جنایی به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین مهدویان است که بر پایهٔ رمان بیست زخم کاری نوشتهٔ محمود حسینی‌زاد برای سرویس پخش فیلیمو ساخته شده‌است. بازیگران این مجموعه جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدی‌فر، مهدی زمین‌پرداز، مرتضی امینی‌تبار، امیرحسین هاشمی و مائده طهماسبی هستند. فیلم‌برداری مجموعه از اسفند ۱۳۹۹ آغاز گردید و تا تیر ۱۴۰۰ به‌طول انجامید. فصل نخست در ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ به نمایش درآمد و در ۱۹ شهریور متشکل از ۱۵ قسمت به پایان رسید. فصل دوم با نام بازگشت در ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ آغاز به پخش خواهد کرد.

زخم کاری نظرات اکثراً مثبتی از منتقدان دریافت کرد. این مجموعه با میانگین ۲۰ میلیون دقیقه تماشا، پربیننده‌ترین مجموعه شبکه نمایش خانگی است و در بیست و یکمین دوره جشن حافظ نامزد هفت و برنده چهار جایزه از جمله جایزه بهترین مجموعه تلویزیونی و جایزه بهترین بازیگر زن درام برای آزادی‌ور شد.

بازیگران

بازیگر شخصیت
جواد عزتی مالک مالکی
رعنا آزادی‌ور سمیرا
هانیه توسلی منصوره ریزآبادی
سعید چنگیزیان ناصر ریزآبادی
سیاوش طهمورث نعمت ریزآبادی
الهه حصاری کیمیا
کاظم هژیرآزاد احمد مظفری
عباس جمشیدی‌فر اخوان
مائده طهماسبی سودابه
مرتضی امینی‌تبار میثم مالکی
سارا حاتمی مائده ریزآبادی
منوچهر علیپور مظفر میرلوحی
مهدی زمین‌پرداز نجفی
مه‌لقا باقری مهناز
امیرحسین هاشمی کریم
اکرم محمدی همسر ریزآبادی
سید جواد هاشمی دستمالچی
هادی قمیشی املشی
حسین پرستار صمد نجفی
نیوشا علیپور دختر پیشگو
مه‌یاس پازوکی هانیه مالکی

قسمت‌ها

شم.عنوانکارگرداننویسندهتاریخ پخش اصلی
۱«قسمت ۱»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۴ خرداد ۱۴۰۰
مالکی از مدیران شرکتی موفق است که توسط نعمت ریزآبادی اداره می‌شود. ریزآبادی، مالکی را مأمور می‌کند تا برای قرارداد مهم نفتی با نروژی‌ها وارد مذاکره شود. نروژی‌ها بعد از عقد قرارداد می‌خواهند مبلغ قرارداد که چندین میلیون دلار است را به حساب شرکت واریز کنند؛ ولی مالکی به جای اینکه مبلغ قرارداد را به حساب شرکت واریز کند به حساب شخصی خودش واریز می‌کند و از نعمت ریزآبادی کلاهبرداری می‌کند.
۲«قسمت ۲»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۲۱ خرداد ۱۴۰۰
نعمت ریزآبادی از مالکی می‌خواهد به مناسبت عقد قرارداد با نروژی‌ها میهمانی‌ای در ویلایش برپا کند. تمامی اعضای شرکت و خانوادهٔ آن‌ها به میهمانی دعوت می‌شوند. مالکی و همسرش سمیرا نقشه‌ای در سر دارند. سمیرا آن شب نعمت ریزآبادی را مست می‌کند، مالک هم همان شب وی را در وان حمام خفه می‌کند
۳«قسمت ۳»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۲۸ خرداد ۱۴۰۰
جنازهٔ نعمت ریزآبادی در وان حمام ویلای مالکی پیدا می‌شود. علت مرگ مصرف همزمان الکل و تریاک تشخیص داده می‌شود. منصوره دختر حاج عمو که سال‌ها خارج از ایران زندگی می‌کرده و ادارهٔ دفاتر خارج از کشور را برعهده داشته وارد ایران می‌شود.
۴«قسمت ۴»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۴ تیر ۱۴۰۰
مالک از اینکه توانسته خانوادهٔ ریزآبادی را تحت فشار قرار بدهد تا سهم خود را از شرکت بگیرد، بسیار سرخوش است. ولی با مشکلی مواجه می‌شود که سراغ کریم از کارکنان قدیم شرکت می‌رود. نجفی جریان قتل حاج عمو را فهمیده و نزد مالک می‌رود تا از وی باج بگیرد. مالک نیز شخصی را اجیر کرده تا وی را به قتل برساند.
۵«قسمت ۵»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۱ تیر ۱۴۰۰
مالکی که از کارهای غیرقانونی ناصر در پوشش شرکت ریزآبادی آگاه است برای اینکه فشار خود را بر این خانواده افزایش دهد، خبری مبنی بر دست داشتن ناصر در تجارت مواد مخدر در رسانه‌ها افشا می‌کند.
۶«قسمت ۶»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۸ تیر ۱۴۰۰
سمیرا خانهٔ مجلل و مورد علاقهٔ خود را خریده و مشغول طراحی دکوراسیون و اسباب‌کشی به خانهٔ جدید است. مظفری برای اینکه بتواند اخوان را با خود همراه کند به دفتر او می‌رود و مالک هم برای اخوان دامی پهن کرده تا اخوان تمام اسناد و مدارک را تحویلش دهد.
۷«قسمت ۷»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۲۹ تیر ۱۴۰۰
مالک در دفتر کیش اسنادی را به منصوره نشان می‌دهد و به منصوره پیشنهاد می‌دهد به خاطر اتفاقاتی که برای ناصر پیش آمده، او و ناصر از ایران بروند و از منصوره می‌خواهد وکالت تام شرکت را به او بدهد تا شرکت را از این اوضاع نابسامان نجات دهد و منصوره نیز وکالت تام را به مالکی می‌دهد. مالکی در همان شب هیئت‌مدیره به شرکت می‌رود و خود را مدیر شرکت می‌خواند در همین بین سودابه خدمتکار ریزآبادی توسط افراد مالکی به قتل می‌رسد.
۸«قسمت ۸»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱ مرداد ۱۴۰۰
مالکی وارد شرکت می‌شود و مورد استقبال کارکنان قرار می‌گیرد. او به رؤیایی که داشته دست پیدا کرده و بر مسند قدرت نشسته. میثم چند روزی است به دنبال مائده می‌گردد و با او تماس می‌گیرد ولی مائده جوابش را نمی‌دهد. سمیرا به همراه هانیه راهی شمال می‌شوند تا مکانی مناسب برای شهرک‌سازی پیدا کند. مائده میثم را به صرف شام دعوت می‌کند ولی در غذا قرص می‌ریزد میثم و مائده هر دو غذا را می‌خورند.
۹«قسمت ۹»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۸ مرداد ۱۴۰۰
با اتفاقاتی که می‌افتد مالک احساس خطر می‌کند. در کنار سهم‌خواهی اطرافیان، خطر بازگشت ناصر و منصوره بیشتر ذهن‌شان را درگیر کرده‌است. حالا باید راهی برای فرار از این وضعیت پیدا کند. مائده و میثم هر دو به بیمارستان منتقل شده‌اند و هر دو نجات پیدا می‌کنند. مالک اعتماد میثم و مهناز و مائده را جلب می‌کند. کیمیا در اسناد و اوراق شرکت محل اختفای مواد مخدری که ناصر آن‌ها را پنهان کرده پیدا می‌کند و به مالک می‌دهد. حالا پروندهٔ ناصر با توجه به حجم مواد مخدر بسیار سنگین شده و تحت تعقیب قرار می‌گیرد.
۱۰«قسمت ۱۰»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۵ مرداد ۱۴۰۰
اولین جلسهٔ هیئت‌مدیرهٔ شرکت بدون حضور منصوره، ناصر و میرلوحی برگزار می‌شود. در این جلسه سمیرا، میثم و کیمیا هم حضور دارند. سمیرا به ارتباط کیمیا و مالک بیشتر حساس شده. مالک قصد دارد پسرش را درگیر کارهای بزرگ‌تری کند تا ادارهٔ آیندهٔ شرکت را به دست او بسپارد.
۱۱«قسمت ۱۱»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۲۲ مرداد ۱۴۰۰
زندانی شدن میثم در دبی بحران تازه‌ای برای مالک ایجاد کرده‌است. نگرانی از حل نشدن ماجرا و اعدام میثم، وحشتی در دل مالک و سمیرا می‌اندازد و تعادل زندگی‌شان را به هم می‌ریزد. نیرویی شوم آن‌ها را دربرگرفته است که باید برای رهایی از آن چاره‌ای پیدا کنند. شخصی مجهول قصد انتقام گرفتن از مالک و افرادش را دارد. مالک میثم را با رشوه و ارتشاء از زندان دبی بیرون می‌آورد؛ ولی میثم از پدرش مالک به دلیل تنها گذاشتن او در دبی دلخور است.
۱۲«قسمت ۱۲»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۳۰ مرداد ۱۴۰۰
پس از آتش‌سوزی عمدی در انبار لاستیک شرکت، بحرانی دیگر آغاز شده که گریبان مالک و بقیهٔ شرکایش را گرفته‌است. مالکی این اتفاقات را زیر سر میرلوحی و ناصر می‌داند و می‌خواهد که آن‌ها را از سر راه خود بردارد. مالکی برای خلاصی از آن‌ها نقشه‌هایی در سر دارد.
۱۳«قسمت ۱۳»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۵ شهریور ۱۴۰۰
مالکی پنهانی در حال تدارک امور مربوط به انتقال اسناد و دارایی‌ها به میثم است. با رازی که سمیرا از ارتباطش با حاج عمو در عمارت برملا کرده خانوادهٔ مالکی و ریزآبادی با چالشی تازه رو به رو می‌شوند. میثم و مائده از شنیدن این خبر شوکه شده‌اند. این راز سرآغاز ماجراهای دیگری خواهد شد.
۱۴«قسمت ۱۴»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۲ شهریور ۱۴۰۰
با مرگ مائده نزاع بین خانواده‌های مالکی و ریزآبادی به بالاترین حد خود می‌رسد. منصوره درصدد است هر چه زودتر مقدمات ورود ناصر و میرلوحی را به ایران مهیا کند. سمیرا با ادعایی که دربارهٔ پسرش کرده‌است موجب فرورفتن خانواده‌اش در باتلاقی خود ساخته شده و وضعیت روحی‌اش بعد از خبر مرگ مائده بهم‌ریخته‌تر می‌شود.
۱۵«قسمت ۱۵»محمدحسین مهدویانمحمدحسین مهدویان۱۹ شهریور ۱۴۰۰
با مرگ مغزی هانیه و وضعیت روحی سمیرا و از طرفی تأثیر مرگ مائده بر میثم خانوادهٔ مالکی از هم گسیخته شده ولی مالک می‌خواهد به هر نحو ممکن از خانواده‌اش محافظت کند. با قتل مظفری و اخوان و رفتن کیمیا، مالک تنها شده‌است. مالک می‌خواهد، خانواده‌اش را از بند نیروی شومی که از مرگ حاج عمو بر آنان سایه افکنده رهایی بخشد. مالک یک تنه به نبرد با ریزآبادی‌ها می‌رود….

تولید

در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ اعلام شد که فیلم‌برداری زخم کاری مدتی است که آغاز شده و برخی از بازیگران این مجموعه اعلام شدند.[۶]بازیگران این مجموعه در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ معرفی شدند.[۷] در ۱ اردیبهشت، از لوگوی این مجموعه رونمایی شد.[۸] در ۱۲ اردیبهشت اعلام شد که ۷۰ درصد فیلم‌برداری زخم کاری به پایان رسیده و مراحل پخش در حال انجام است.[۹] فیلم‌برداری این مجموعه در ۱۰ تیر در تهران به پایان رسید.[۱۰]

پخش

پخش فصل نخست زخم کاری از ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ شروع شد.[۱۱] قسمت ششم با سانسور شدیدی مواجه شد که اعتراض مهدویان، توسلی و مخاطبان را به‌دنبال داشت. به عقیدهٔ مهدویان، سانسور تأثیر مخربی بر داستان مجموعه و تضییع حقوق سازندگان داشته‌است.[۱۲] قسمت هفتم این مجموعه به دلیل عدم تفاهم عوامل تولید و تیم نظارت ساترا توقیف شد و سپس بعد از چهار روز قسمت هفتم در فیلیمو پخش شد.[۷] فصل نخست در ۱۹ شهریور به پایان رسید.

پس از پایان فصل نخست، گمانه‌زنی‌ها دربارهٔ ساخت فصل دوم مطرح شد. در خرداد ۱۴۰۲ اعلام شد که فیلم‌برداری فصل دوم، تحت عنوان فرعی بازگشت به کارگردانی مهدویان و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان آغاز شده‌است. علاوه بر عزتی، کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک نیز به گروه بازیگران ملحق شدند. هانیه توسلی به‌دلیل وضعیت روحی نامناسب، نقش خود را در این فصل بازی نخواهد کرد.[۱۳] این فصل در ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ به‌وسیلهٔ فیلیمو پخش خواهد شد.[۱۴][۱۵]

بازتاب‌ها

بررسی منتقدان

زخم کاری، با نظرات اکثراً مثبتی از منتقدان مواجه شد. علیرضا میرمصطفوی از وبسایت «سرگرمی»، این مجموعه را ستود و دربارهٔ آن گفت: «زخم کاری در انتها مخاطب را تنها نمی‌گذارد. او را با خود به دل قصه می‌برد، به آرمان‌های داستان‌نویسی پایبند می‌ماند و می‌تواند با خلق درام و لحظاتی مسخ‌کننده از راضی‌کننده‌ترین سریال‌های ایرانی تولید شده باشد.». میرمصطفوی، بازی جواد عزتی و رعنا آزادی‌ور، کارگردانی، تعداد زیاد لحظات به‌یادماندنی هر قسمت و پایان‌بندی را از نقاط قوت مجموعه دانست و قسمت آزمایشی و کشش برخی خرده پیرنگ‌ها را مورد انتقاد قرار داد.[۱۶] محمد مهدی نادی از وبسایت «الف»، قصه‌گویی، غافلگیری در پایان هر قسمت، شخصیت‌پردازی مالک، بازی عزتی و آزادی‌ور و دیگر شخصیت‌های مکمل را مورد تحسین قرار داد و کارگردانی برخی سکانس‌ها، لحن سریع قصه در قسمت‌های پایانی و نبود فلش‌بک برای شخصیت‌های مالک و سمیرا را مورد انتقاد قرار داد.[۱۷]

میزان بیننده

زخم کاری آغاز به کار موفقی داشت.[۱۸] پخش قسمت نهم این مجموعه در ۸ مرداد توانست ۲۰ میلیون و ۴۲۰ هزار دقیقه تماشا در فیلیمو به ثبت برساند و رکورد پیشین برای هم‌گناه با ۲۰ میلیون و ۱۷۰ هزار دقیقه را بشکند.[۱۹]

جوایز و نامزدی‌ها

قسمت نامزد[۲۰] نتیجه[۲۱]
بهترین مجموعه تلویزیونی زخم کاری برنده
بهترین کارگردانی تلویزیونی محمدحسین مهدویان نامزدشده
بهترین فیلمنامه تلویزیونی محمدحسین مهدویان برنده
بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی جواد عزتی نامزدشده
بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی رعنا آزادی‌ور برنده
بهترین ترانه تیتراژ فیلم یا سریال[۲۲] بهنام بانی نامزدشده
جایزه ویژه هیئت داوران جواد عزتی برنده

حواشی

شکایت از سریال

پس از انتشار قسمت‌های نخست زخم کاری واکنش‌های بسیاری در رسانه‌ها نسبت به محتوای این سریال منتشر شد و سازمان سینمایی (یکی از نهادهای زیر دست سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی) از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) بابت محتوای زخم کاری شکایت کرد و خواستار توقف پخش این سریال شد؛ صحنه‌های مربوط به سیگار کشیدن مالک، نمایش استفاده از مواد مخدر و مشروبات الکلی در بخش‌هایی از سریال از جمله موارد اعتراضی سازمان سینمایی است. در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۱ علی سعد مدیر عامل ساترا در صفحهٔ توئیتر خود از زخم کاری حمایت کرد. سازمان سینمایی چندی بعد در بیانیه‌ای اعلام کرد که: «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به انتشار و پخش آثار تصویری در حوزهٔ نمایش خانگی، ضمن دفاع از مجوزهای صادر شده، در خصوص محصولات فرهنگی فاقد مجوز، مطابق رویهٔ قانونی گزارشی به مراجع ذیربط ارسال می‌کند تا حقوق فعالانی که در چارچوب قانون عمل می‌کنند، پایمال نشود.»[۲۳][۲۴] محمد جواد شکوری مدیر عامل فیلیمو از عدم حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد از زخم کاری در صفحهٔ توئیتر خود گلایه کرد.

شکایت برخی از دستگاه‌ها از ساترا بابت سریال خوش‌ساخت زخم کاری پسندیده نبود. مسایل مربوط به فرهنگ و هنر باید در میان خانوادهٔ خود آنان و دستگاه‌های ذی‌ربط‌شان حل و فصل شود. داغ و درفش و اقدام قضائی در این عرصه پذیرفتنی نیست

— عزت‌الله ضرغامی، [۲۵]

رمان بیست زخم کاری

داستان زخم کاری برگرفته از رمان بیست زخم کاری نوشتهٔ محمود حسینی‌زاد است. این رمان در سال ۱۳۸۵ نوشته شد و در سال ۱۳۹۵ به آن مجوز نشر داده شد، اما دقیقاً در زمان آغاز ساخت زخم کاری در آذر و دی‌ ۱۳۹۹ مجوز نشر این کتاب باطل شد و فروش این کتاب ممنوع شد. به همین دلیل نام این کتاب از تیتراژ زخم کاری حذف گردید.[۲۶]

استوری نوید محمدزاده

چندروز پس از پخش زخم کاری، نوید محمدزاده بازیگر سینما در یک استوری، بدون نام بردن از بازیگر یا فیلمسازی، نسبت به کیفیت برخی از آثار متن کنایه آمیزی را منتشر کرد و حواشی به‌وجود آورد که باعث فروش و توجه بیشتر به مجموعه زخم کاری شد. در ۵ تیر ۱۴۰۰ محمدزاده با یک استوری که شامل حمایت از جواد عزتی می‌شد به حواشی خاتمه داد.[۲۷]

منابع

  1. «همه چیز دربارهٔ سریال زخم کاری و قبله عالم». ایسنا. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲.
  2. «پایانی عجیب و غریب برای «زخم کاری»؟ - ایسنا». ایسنا. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۷-۲۹.
  3. ««زخم کاری» مهدویان در سراشیبی راه ساخت». ایسنا. ۲۰ بهمن ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۳ نوامبر ۲۰۱۹.
  4. «70 درصد سریال «زخم کاری» فیلمبرداری شد». موج. ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۳ مارس ۲۰۲۲.
  5. ««زخم کاری»، از ۱۴ خرداد به شبکه نمایش خانگی می‌آید». خبرآنلاین. ۵ خرداد ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۸ ژوئن ۲۰۲۱.
  6. «زخم کاری کارگردان شیشلیک بر شبکه نمایش خانگی». برنا. ۱۷ اسفند ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲ مارس ۲۰۲۱.
  7. ۷٫۰ ۷٫۱ «بازیگران «زخم کاری» محمدحسین مهدویان معرفی شدند». خبرگزاری مهر. ۲۴ فروردین ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۱.
  8. «رونمایی از لوگوی «زخم کاری» مهدویان/عکس». خبر آنلاین. ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۱.
  9. «۷۰ درصد «زخم کاری» فیلمبرداری شد/ آماده‌سازی برای پخش». افکارنیوز. ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۱.
  10. «پایان ساخت «زخم کاری» در تهران». ایسنا. ۱۰ تیر ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰.
  11. ««زخم کاری»، از ۱۴ خرداد به شبکه نمایش خانگی می‌آید». خبرآنلاین. ۵ خرداد ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۸ ژوئن ۲۰۲۱.
  12. امین، پولاد (۱۹ تیر ۱۴۰۰). «مهدویان: فهرست سانسورهای سریال «زخم کاری» را افشا می‌کنم!». شهروندآنلاین. بایگانی‌شده از اصلی در ۹ اوت ۲۰۲۳. دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۲۳.
  13. کاشیان، مائده (۴ خرداد ۱۴۰۲). «بازگشت «مالک» به «زخم کاری» برای انتقام؟». خراسان. بایگانی‌شده از اصلی در ۳۱ مه ۲۰۲۳. دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۲۳.
  14. «آغاز ساخت «زخم کاری ۲» با جواد عزتی». ایسنا. ۲ خرداد ۱۴۰۲. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۴ مه ۲۰۲۳. دریافت‌شده در ۲۴ مه ۲۰۲۳.
  15. «زمان پخش فصل دوم «زخم‌کاری» مشخص شد/ نگاهی به اتفاقات تازه». تسنیم. ۱۸ مرداد ۱۴۰۲. بایگانی‌شده از اصلی در ۹ اوت ۲۰۲۳. دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۲۳.
  16. میرمصطفوی، علیرضا (۱۹ مرداد ۱۴۰۰). «نقد سریال زخم کاری (تا پایان اپیزود آخر) - روح جاودانه مکبث». سرگرمی. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۱ اوت ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۱.
  17. محمد مهدی نادی (۳۱ شهریور ۱۴۰۰). «نقد سریال زخم کاری/ زخمی که کاری بود». الف. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۱ دسامبر ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۱.
  18. «زخمی که وانموده دهان از درون و برون!». شهروندآنلاین. ۱۸ خرداد ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۵ ژوئن ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۲۳.
  19. «رکورزنی «زخم کاری» در شب قهرمانی پرسپولیس». پانا. ۹ مرداد ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰.
  20. روزبان، نیوشا (۲۰۲۱-۱۱-۱۴). «اعلام نامزدهای بخش تلویزیون بیست و یکمین جشن حافظ - خبرگزاری مهر - اخبار ایران و جهان». خبرگزاری مهر. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۱۱-۳۰.
  21. شحنه، مرتضی (۳۰ آبان ۱۴۰۰). «برگزیدگان بیست و یکمین دوره جشن حافظ معرفی شدند». خبرگزاری جمهوری اسلامی. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۹ آذر ۱۴۰۰.
  22. «اعلام فهرست نامزدهای بخش سینمای بیست و یکمین جشن حافظ». زومجی. ۲۰۲۱-۱۱-۱۷. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۱۱-۳۰.
  23. «دعوای ساترا و ارشاد بالا گرفت/ «زخم کاری» قربانی تصمیم‌گیری‌های مختلف». عصر ایران. ۲۹ ژوئن ۲۰۲۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲.
  24. «اطلاعیه سازمان سینمایی؛ ارشاد از همه مجوزهایش دفاع می‌کند/ توضیح دربارهٔ یک سریال خانگی». خبرگزاری الف. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲.
  25. «موج سواری ارشاد با «زخم کاری» / چه کسی مسئول رفع اشکالات فیلمنامه است؟». خبرگزاری فارس. ۱۶ تیر ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲.
  26. «زخم کاری توقیف و حذب». ایسنا. ۵ تیر ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲.
  27. «ماجرای پست جدید «نوید محمدزاده» + عکس». افکار نیوز. ۵ تیر ۱۴۰۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۱.

پیوند به بیرون