عرفان قانعی‌فرد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Erfiford (بحث | مشارکت‌ها)
←‏آثار جدید: اصل عبارت درست
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
Erfiford (بحث | مشارکت‌ها)
تسویه شخصی مامور بارزانی علیه کتاب قانعی فرد
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۲۱: خط ۲۱:


هر دو کتاب توسط شرکت کتاب لس انجلس منتشر شده است
هر دو کتاب توسط شرکت کتاب لس انجلس منتشر شده است

=== جعل عنوان ===
حسین حسینی حتی ادعای عرفان قانعی‌فرد مبنی برداشتن مدرک دکترای زبانشناسی از [[دانشگاه کمبریج]] را هم زیر سؤال برده و گفت این رشته در کمبریج در [[مقطع دکترا]] تدریس نشده و نام قانعی‌فرد نیز در هیچ‌یک از رکوردهای این دانشگاه و نیز دانشگاه هاروارد به چشم نمی‌خورد.<ref name="جرس ۱">[http://www.rahesabz.net/story/49343/ راه سبز امید: ''گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید''، نوشتۀ عایشه محمدی، نوشته‌شده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۰؛] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20170809090738/http://www.rahesabz.net/story/49343/ |date=9 اوت 2017 }} بازدید در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶.</ref>


=== خاطرات جعلی جلال طالبانی ===
=== خاطرات جعلی جلال طالبانی ===

نسخهٔ ‏۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۰۳:۳۷

عرفان قانعی‌فرد
عرفان قانعی‌فرد
زادهٔ۲۰ آبان ۱۳۵۵
مریوان
پیشهپژوهشگر و مورخ

عرفان قانعی‌فرد زادهٔ ۲۰ آبان ۱۳۵۵ در سنندج[۱] پژوهشگر و مورخ ایرانی‌ست که در زمینهٔ مطالعات خاورمیانه تحصیل کرده‌است. او با شخصیت‌های سیاسی ـ امنیتی مانند جلال طالبانی،[۲] عیسی پژمان،[۳] فؤاد معصوم،[۴] نوری مالکی،[۵] کنت پولاک،[۶][۷] نوآم چامسکی،[۸] جیمز بیکر،[۹] رابرت آرمائو،[۱۰] برهم احمد صالح،[۱۱] پرویز ثابتی[۱۲][۱۳] گفتگوهایی داشته و دربارهٔ موضوعاتی مانند کُردها[نیازمند منبع]، خاورمیانه[نیازمند منبع] و تروریسم[نیازمند منبع] با وی مصاحبه‌هایی در رسانه‌ها انجام گرفته‌است.[۱۴][۱۵]

آثار جدید

اثار جدید وی عبارتند از ترجمه

جنگ سری با ایران ( ۳۰ سال جنگ اسرائیل با خطرناک ترین قدرت تروریستی جهان) نوشته دکتر رونن برگمن

دمکراسی نوشته کاندولیزا رایس

هر دو کتاب توسط شرکت کتاب لس انجلس منتشر شده است

خاطرات جعلی جلال طالبانی

عرفان قانعی‌فرد همچنین در اردیبهشت ۱۳۸۸ کتابی را با عنوان «پس از شصت سال» به چاپ رساند که به ادعای وی نوشتهٔ جلال طالبانی رئیس جمهور وقت عراق و شرح خاطرات او به روایت خودش بود. برای این کتاب جلسهٔ رونمایی در کتابخانه ملی ایران برگزار شد، اما حاضران نسبت به محتوای کتاب اعتراض کرده و صادق زیباکلام نمره نویسنده آن را صفر دانست.[۱۶] پس از مدتی دفتر جلال طالبانی رئیس جمهوری وقت عراق نسبت به چاپ این کتاب واکنش نشان داده و انتساب آن به طالبانی را تکذیب کرد. در بیانیهٔ رسمی دفتر جلال طالبانی، حتی امضای روی جلد کتاب هم جعلی دانسته شده‌است. جلال طالبانی خود بعدها در کنگرهٔ روزنامه‌نگاری در کردستان عراق در پاسخ به خبرنگاری که نظر وی را در رابطه با این کتاب جویا شد گفت:

این نکته را باید تصحیح کنم که این فرد به هیچ وجه از نزدیکان من نبوده‌است. تنها از من خواست که برای کمک به نوشتن پایان‌نامه دکترایش، به چند سؤال او پاسخ دهم و تأکید کرد که پیش از این با کلینتون (رئیس جمهور آمریکا) و رئیس جمهور اسرائیل هم دیدار و گفتگو داشته‌است. اما پس از پاسخ دادن به سوالات او، به رفتارش مشکوک شدم و او را از خود دور کردم.[۱۶]

کتاب‌شناسی

  • در دامگه حادثه: خاطرات پرویز ثابتی، در گفتگو با عرفان قانعی‌فرد، ناشر: شرکت کتاب
  • پس از ۶۰ سال: زندگی و خاطرات جلال طالبانی (۱۹۶۶–۱۹۳۳)، ناشر: علم[۱۷]
  • تندباد حوادث: گفتگویی با عیسی پژمان، عرفان قانعی‌فرد، ناشر: علم
  • سیاست کُردها در خاورمیانه، نوشتهٔ نادر انتصار، ناشر: علم، ۱۳۹۰
  • کابوس اوین: خاطرات بازداشتگاه اوین، بند ۳۵۰، ناشر: شرکت کتاب
  • محمد قاضی و رسالت مترجم، ناشر: نقش‌ونگار

منابع

  1. «.azadi-b.arshiw4 اصلیت و محل تولد عرفان قانعی فرد در سنندج».
  2. «انتشار کتاب زندگی و خاطرات جلال طالبانی». همشهری. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  3. «معرفی کتاب تندباد حوادث، گفتگوی عرفان قانعی‌فرد با عیسی پژمان، نمایندهٔ شاه و ساواک در عراق». سایت تحلیلی ـ خبری gooya. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  4. «چالش‌های پیشِ‌روی رئیس‌جمهور جدید عراق در کشور کودتاخیز». ایسنا. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۶.
  5. «انتشار کتابی دربارهٔ نوری مالکی». ایسنا. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۶.
  6. «معمای نزاع سیاسی ایران و ایالات متحده از نگاه یک آمریکایی». خبرگزاری مهر. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  7. «ترجمه من از معمای ایرانی را دزدیدند!». گویا. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  8. «زبان یک منتقد قدرت لیبرال، شرحی بر دیدار با نوام چامسکی، زبان‌شناس بزرگ قرن، عرفان قانعی‌فرد». سایت تحلیلی ـ خبری Gooya. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  9. «آمریکا و ایران نیاز به گفتگو دارند، گفتگوی عرفان قانعی‌فرد با جیمز بیکر، وزیر خارجه سابق آمریکا، شرق». روزنامهٔ شرق. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۵.
  10. «نخستین گفتگو با همراه آمریکایی شاه پس از ۳۳ سال/ مصلحت نیست مسائل محرمانهٔ شاه را منتشر کنم». روزنامهٔ شرق. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۵.
  11. ««کردها، دیپلماسی، قدرت» واکاوی تاریخ معاصر عراق از زبان برهم صالح». ایرنا. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۱ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۵.
  12. «پرویز ثابتی، رئیس ادارهٔ امنیت داخلی ساواک پس از سه دهه سکوت». سایت تحلیلی ـ خبری VOA. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  13. / «شکست سکوت: نگاهی به کتاب در دامگه حادثه» مقدار |نشانی= را بررسی کنید (کمک). سایت تحلیلی ـ خبری VOA. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  14. قانعی‌فرد، عرفان (تیر ۱۳۹۱). «ضدمصدّقی‌ام». مهرنامه (۲۳): صص ۱۰۲–۱۰۴. از پارامتر ناشناخته |ماه= صرف‌نظر شد (کمک)
  15. «گفتگوی ایسنا با پروفسور مایکل گانتر، دکتر نادر انتصار و عرفان قانعی‌فرد». سایت تحلیلی ـ خبری ISNA. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۱۲.
  16. ۱۶٫۰ ۱۶٫۱ راه سبز امید: گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید، نوشتۀ عایشه محمدی، نوشته‌شده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۰؛ بایگانی‌شده در ۹ اوت ۲۰۱۷ توسط Wayback Machine بازدید در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶.
  17. http://www.bbc.com/persian/world/2009/11/091106_ag_am_jalal_talebani.shtml. دریافت‌شده در ۵ ژوئیه ۲۰۱۸. پارامتر |عنوان= یا |title= ناموجود یا خالی (کمک)

پیوند به بیرون