آموزشگاه
آموزشگاه به محیطی گفته میشود که در آن به آموزش افراد پرداخته شود.
دو نوع آموزشگاه وجود دارد:
- آموزشگاه حقیقی: مانند موسیقی،[۱] ورزشی، فنی و حرفهای، زبانهای خارجی، آشپزی، علوم رایانه.
- آموزشگاه مجازی: آموزشگاههایی که وجود خارجی ندارند و برای ارتباط با مخاطب خود از فناوری استفاده میکنند مانند اینترنت و رایانه، کتابهای الکترونیک، آموزشهای اینترنتی و… امروزه آموزشگاههای مجازی به دلیل کم هزینه بودن در حال محبوب تر شدن در بین ملتهای مختلف است.
محتویات
انواع آموزشگاه بر اساس نوع مدیریت و کارکرد[ویرایش]
آموزشگاه ها بر اساس کار کرد به سه دسته بندی زیر تقسیم می شوند :
آموزشگاه آزاد[ویرایش]
این آموزشگاه ها همانطور که از نامشان مشخص است، به صورت کاملا خصوصی مدیریت شده و تدریس در آن ها نیز بر اساس استاندارد ها و سیاست های کاری از قبل مشخص شده صورت می گیرد . در ایران اغلب آموزشگاه های زبان[۲] از این الگو پیروی می کنند. اغلب دوره های آموزشی در این آموزشگاه ها تدریس شده و برای کسب مدرک مورد نظر معمولا به سازمان ها و ارگان های مورد نظر مانند سازمان فنی حرفه ای ارجاع داده می شوند.
آموزشگاه های نمیه دولتی[ویرایش]
این نوع از آموزشگاه ها که از نظر تعداد کمتر از آموزشگاه های آزاد هستند، اغلب زیر نظر سازمان ها ، ارگان ها و مدارس و موسسات دولتی مدیریت می شوند ، آموزشگاه هایی که مدارک سازمان فنی حرفه ای را ارئه می دهند، همچنین مدارس غیر انتفاعی و غیر دولتی، در این دسته از آموزشگاه ها قرار می گیرند.
آموزشگاه های دولتی[ویرایش]
آموزشگاه هایی که به صورت کامل تحت نظر سازمان های دولتی مانند آموزش و پرورش مدیریت می شوند . مدارس دولتی را می توان یک نمونه بارز این نوع آموزشگاه های دولتی مثال زد.
منابع[ویرایش]
- ↑ «مرجع آموزشگاههای موسیقی ایران».
- ↑ ایران کمبریج. «آموزشگاه زبان».
![]() |
این یک مقالهٔ خرد پیرامون آموزش است. با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید. |