احمد بن شعیب نسائی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Tbtb (بحث | مشارکت‌ها)
نسائی منسوب به زادگاهش نسا در جنوب ترکمنستان است. لینک اشتباه به سوره نساء در قرآن داده شده بود.
برچسب‌ها: ویرایشگر دیداری ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
Tbtb (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایشگر دیداری ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۱: خط ۱:
''' احمد بن شعیب نسائی''' نام کامل وی (''' حافظ ابی عبدالرحمن احمد بن شعیب بن علی بن بحر الخراسانی النسائی ''') (۲۳۵ _ ۸۳۰ هجری) معروف به ''' امام نسائی'''، نویسندهٔ کتاب [[سنن نسائی]] است که یکی از [[صحاح سته]] است. وی تولد شهر [[نسا|نساء]] در نزدیکی [[مرو]] در [[خراسان]] بوده‌است. او در طلب حدیث به [[عراق]] و [[حجاز]] و [[شام]] و [[مصر]] مسافرت نمود و مدت زیادی را در [[مصر]] بسر برد و در نهایت در [[دمشق]] سکنی گزید.
''' احمد بن شعیب نسائی''' نام کامل وی (''' حافظ ابی عبدالرحمن احمد بن شعیب بن علی بن بحر الخراسانی النسائی ''') (۲۳۵ _ ۸۳۰ هجری) معروف به ''' امام نسائی'''، نویسندهٔ کتاب [[سنن نسائی]] است که یکی از [[صحاح سته]] است. وی تولد شهر [[نسا]] در نزدیکی [[مرو]] در [[خراسان]] بوده‌است. او در طلب حدیث به [[عراق]] و [[حجاز]] و [[شام]] و [[مصر]] مسافرت نمود و مدت زیادی را در [[مصر]] بسر برد و در نهایت در [[دمشق]] سکنی گزید.
تألیف او موسوم به ''' سنن ''' است که در جزئیات شرایع واحکام اطلاعات مفیدی بدست آورده‌است. وی در سال ۳۰۳ هجری قمری در گذشت.
تألیف او موسوم به ''' سنن ''' است که در جزئیات شرایع واحکام اطلاعات مفیدی بدست آورده‌است. وی در سال ۳۰۳ هجری قمری در گذشت.
== ضدیت با امویان ==
== ضدیت با امویان ==

نسخهٔ ‏۱۹ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۷:۳۶

احمد بن شعیب نسائی نام کامل وی ( حافظ ابی عبدالرحمن احمد بن شعیب بن علی بن بحر الخراسانی النسائی ) (۲۳۵ _ ۸۳۰ هجری) معروف به امام نسائی، نویسندهٔ کتاب سنن نسائی است که یکی از صحاح سته است. وی تولد شهر نسا در نزدیکی مرو در خراسان بوده‌است. او در طلب حدیث به عراق و حجاز و شام و مصر مسافرت نمود و مدت زیادی را در مصر بسر برد و در نهایت در دمشق سکنی گزید. تألیف او موسوم به سنن است که در جزئیات شرایع واحکام اطلاعات مفیدی بدست آورده‌است. وی در سال ۳۰۳ هجری قمری در گذشت.

ضدیت با امویان

امام ذهبی در سیر اعلام و النبلا از او نقل می‌کند که فرمودند: "موقعی که به دمشق رفتم به علت تبلیغات سوء امویان، مردم از امام علی کرم الله وجهه به بدی یاد می کردند و از او روی گردان بودند، تصمیم گرفتم کتاب «خصائص امام علی علیهم السلام» را تصنیف کنم امید داشتم خداوند آنان را هدایت کند".

مشرب رجالی

ایشان در علم رجال از مشددین بود و بسیاری از راویان از جمله ابو حنیفه را تضعیف کرده است. [۱]

منابع

  1. پوسایی، سید محمد باقر (۱۳۹۲). اثبات شهادت حضرت زهرا به روایت سلیم بن قیس هلالی. صفحه 18: اﺻﻔﻬﺎن: ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت راﯾﺎﻧﻪ ايﻗﺎﺋﻤﯿﻪ اﺻﻔﻬﺎن. پارامتر |تاریخ بازیابی= نیاز به وارد کردن |پیوند= دارد (کمک)
  • العظم، رفیق ، “ (أشهر مشاهیر الإسلام) “، چاپ: دارالرائد العربی، بیروت. لبنان. ۱۴۰۱ ه - ۱۹۸۱ میلادی.