شهر دوطبقه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
جز ربات: مرتب‌سازی رده‌ها؛ زیباسازی
خط ۲: خط ۲:


== تهران، شهری دوطبقه ==
== تهران، شهری دوطبقه ==
[[تهران]]، پایتخت ایران، از ۱۸۰ پل بهره‌مند است که اکثرا سواره‌رو بوده و افزون بر آن‌ها هم‌اینک ۶۰ پل دیگر نیز در آن در دست ساخت است که با بهره‌برداری از آن‌ها شمار پل‌ها به ۲۵۰ عدد نزدیک خواهد شد. به همین خاطر عملاً می‌توان تهران را جزو شهرهای دوطبقه دنیا به شمار آورد.
[[تهران]]، پایتخت ایران، از ۱۸۰ پل بهره‌مند است که اکثراً سواره‌رو بوده و افزون بر آن‌ها هم‌اینک ۶۰ پل دیگر نیز در آن در دست ساخت است که با بهره‌برداری از آن‌ها شمار پل‌ها به ۲۵۰ عدد نزدیک خواهد شد. به همین خاطر عملاً می‌توان تهران را جزو شهرهای دوطبقه دنیا به شمار آورد.


== منابع ==
== منابع ==
{{پانویس}}
* حمید هیدارن، مجله همشهری مسافر، سازمان همشهری، ارگان شهرداری تهران، شماره مورخ ۲۶ شهریور ۱۳۸۷
* حمید هیدارن، مجله همشهری مسافر، سازمان همشهری، ارگان [[شهرداری تهران]]، شماره مورخ ۲۶ شهریور ۱۳۸۷


{{خرد}}
{{خرد}}

نسخهٔ ‏۳۱ ژانویهٔ ۲۰۱۴، ساعت ۰۴:۰۶

شهر دوطبقه که در آن به‌وفور از تقاطع غیرهمسطح بهره برده شده است. تقاطع‌های غیر همسطح از بار ترافیکی معابر کاسته و به سرعت بیشتر عبورومرور خودروها، کاهش تلفات انرژی و زمان و نیز پایین آمدن آمار تصادفات کمک شایانی می‌کنند. درحال حاضر اکثر شهرهای پیشرفته و بزرگ جهان یا پیش‌تر دوطبقه شده‌اند یا به سوی دوطبقه شدن می‌روند.

تهران، شهری دوطبقه

تهران، پایتخت ایران، از ۱۸۰ پل بهره‌مند است که اکثراً سواره‌رو بوده و افزون بر آن‌ها هم‌اینک ۶۰ پل دیگر نیز در آن در دست ساخت است که با بهره‌برداری از آن‌ها شمار پل‌ها به ۲۵۰ عدد نزدیک خواهد شد. به همین خاطر عملاً می‌توان تهران را جزو شهرهای دوطبقه دنیا به شمار آورد.

منابع

  • حمید هیدارن، مجله همشهری مسافر، سازمان همشهری، ارگان شهرداری تهران، شماره مورخ ۲۶ شهریور ۱۳۸۷