قانون پیشگیری از تولد نوزاد دارای بیماری مادرزادی
قانون پیشگیری از تولد نوزاد دارای بیماری مادرزادی (به [Gesetz zur Verhütung erbkranken Nachwuchses] Error: {{Lang-xx}}: text has italic markup (کمک)) یا قانون عقیمسازی اجباری به تاریخ ۱۴ ژوئیه ۱۹۳۳ به آلمان نازی این اختیار را داد تا به عقیمسازی اجباری همه کسانی که باور به رنج بردنشان از بیماریهای ژنتیکی وجود داشت بپردازد.
موارد
[ویرایش]طبق این قانون، همه کسانی که از نظر دادگاه بهداشت وراثت تشخیص به داشتن بیماریهای ژنتیکی بودند میبایست از داشتن فرزند منع میشدند و بر ایشان عمل جراحی صورت میگرفت تا توانایی تولید مثل نداشته باشند. این قانون شامل کسانی میشد که بررسیهای علمی بر رویشان نشان دهند که فرزندان احتمالی ایشان در آینده به احتمال زیاد دچار بیماریهای جدی ارثی، جسمی یا روانی میشدند.
طبق این قانون، افرادی که دارای بیماریهای زیر میبودند شامل عقیمسازی اجباری میشدند:
همچنین، هر کسی که دچار الکلیسم شدید است میتوانست مشمول قانون شود.
طبق بندهای ۲ و ۴ این قانون، افرادی که مستحق عقیمسازی اجباری شناخته میشدند حق داشتند فرجامخواهی در دادگاهی مرتبط با پاکنژادی ارائه کنند. در صورتی که حکم تأیید میشد میتوانست حتی بر خلاف خواست شخص موردنظر عملی شود؛ داروهای مورد نیاز برای عقیمسازی به پلیس داده میشدند و در صورت لزوم به اجبار به شخص خورانده میشدند.[۱]
جستارهای وابسته
[ویرایش]منابع
[ویرایش]- ↑ Robert Proctor, Racial Hygiene: Medicine Under the Nazis (Cambridge, Mass.: Harvard University Press, 1988): 108. Via Google Books.
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Law for the Prevention of Hereditarily Diseased Offspring». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۰.