پرش به محتوا

ایوب بنی‌نصرت

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط 5.121.51.237 (بحث) در تاریخ ‏۱۶ مارس ۲۰۲۱، ساعت ۰۷:۳۵ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

ایوب بنی نصرت
Ayyub Baninosrat
زاده۲۰ دی ۱۳۴۶
تبریز
محل زندگیتبریز
کشتی‌گیری حرفه‌ای
قد۱۷۶
وزن۱۱۷
مربیمرحوم پرویز مسگری
ایوب بنی‌نصرت
سوابق مدال
کشتی آزاد مردان
به نمایندگی از  ایران


بازی‌های آسیایی
مدال نقره – جایگاه دوم هیروشیما ژاپن ۱۹۹۴ ۱۰۰kg
مدال برنز – جایگاه سوم پکن چین ۱۹۹۰ ۹۰kg
مسابقات آسیایی
مدال طلا – جایگاه اول اولان‌باتور مغولستان ۱۹۹۳ ۱۳۰kg
مدال برنز – جایگاه سوم مانیلا فیلیپین ۱۹۹۵ ۱۰۰kg
جام جهانی
مدال برنز – جایگاه سوم ادمونتون کانادا ۱۹۹۴ ۱۰۰kg


پهلوانی کشور
مدال طلا – جایگاه اول یزد ۱۳۶۸ ۹۰kg
مدال طلا – جایگاه اول کرمان ۱۳۶۹ ۹۰kg
مدال طلا – جایگاه اول مشهد ۱۳۷۰ ۹۰kg
مدال طلا – جایگاه اول شیراز ۱۳۷۱ بی وزن
مدال طلا – جایگاه اول تبریز ۱۳۷۲ بی وزن

زندگینامه

زندگی شخصی

ایوب بنی‌نصرت (متولد ۲۰ دی ۱۳۴۶) کشتی‌گیر ایرانی اهل تبریز است. دوران کودکی تا جوانی وی دائما با تلاش در کارهای سخت همراه بود و به پشتوانه این اراده، او در زندگی حرفه ای و شغلی خود به موفقیت های بزرگی دست یافت.

تحصیلات

بنی‌نصرت در دانشگاه تبريز مدرك كارشناسي خود در رشته تربيت بدني را اخذ کرد و سپس موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت تربیت بدنی از دانشگاه ارومیه شد.[۱] وی در مقطع دکترا، موفق به قبولی در رشته مدیریت و بازاریابی ورزشی از دانشگاه آزاد تهران-شمال شد، اما از سال دوم دیگر به تحصیلات خود ادامه نداد. او هم اکنون 18 سال است که عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تبریز در رشته تربیت بدنی میباشد.

ورزش حرفه ای

وی اولین بار در سال ۱۳۶۱، زمانی که تنها ۱۴ سال داشت، با انگیزه برادر بزرگتر خود داوود بنی‌نصرت، پا به میدان کشتی گذاشت و توانست پس از ۳ سال، در مسابقات قهرمانی کشور در رده جوانان، مقام چهارم را کسب کند.

بنی نصرت توانست در سال ۱۳۶۹ش. (۱۹۹۰ م.) ، به عضویت تیم ملی کشتی ایران درآمده و با کسب مقام سوم در بازی‌های آسیایی پکن [۲]در همان سال و سپس با پیروزی بر حریف قدرتمند خود، عباس جدیدی، به مسابقات المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا راه یابد.

از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۶ میلادی عضو تیم ملی کشتی ایران در مسابقات المپیک، جهانی، آسیایی و همچنین در کشتی ملی و پهلوانی بود.

بنی‌نصرت در وزن ۹۰ کیلوگرم در بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۹۲ بارسلونا کشتی گرفت که در دور اول با نتیجه ۱ صفر مغلوب سوخبات از مغولستان شد ولی در در دومین پیکار دسکولدیس از یونان را شکست داد. در دور سوم بر بر برتوث از مجارستان غلبه کرد ولی با شکست در برابر کنان شیمشک از ترکیه در گروه خود سوم شد و برای کسب عنوان پنجم به دیدار لیمونتا از کوبا رفت. بنی نصرت با پیروزی ۳ ۱ بر لیمونتا به مقام پنجم المپیک دست یافت.[۳] [۴]

در نهمین دوره مسابقات کشتی قهرمانی آسیا در سال ۱۹۹۳ در اولان‌باتور مغولستان ، درحالی که حدود ۱۰۰ کیلو وزن داشت، توانست حریفان خود را در وزن ۱۳۰ کیلوگرم شکست دهد و صاحب نشان طلا شود.[۵] [۶]

وی در مسابقات بين المللی جام تختی در سال های 1371 و 1372 در اوزان 90 و 100 کیلوگرم موفق به کسب مدال طلا شد. همچنین توانست در سال 1996 در مسابقات جهانی دانشجویان در وزن 100 کیلوگرم صاحب مدال برنز شود.

از مهمترین افتخارات پهلوان ایوب بنی‌نصرت، دلاورمرد آذربایجانی و عضو محجوب تیم ملی کشتی آزاد ایران این است که توانست دو سال متوالی (۱۳۷۱ و ۱۳۷۲)، بازوبند پهلوانی را به بازو ببندد.

منابع

  1. https://web.archive.org/web/20150131053753/http://professor.iaut.ac.ir/baninosrat.Page.aspx. بایگانی‌شده از اصلی در ۳۱ ژانویه ۲۰۱۵. پارامتر |عنوان= یا |title= ناموجود یا خالی (کمک)
  2. "Iran at the 1990 Asian Games". Wikipedia (به انگلیسی). 2020-09-09.
  3. «مسابقه‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا - آفتاب».
  4. "Wrestling at the 1992 Summer Olympics – Men's freestyle 90 kg". Wikipedia (به انگلیسی). 2021-02-02.
  5. «مدال آوران ایران در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا».
  6. "1993 Asian Wrestling Championships". Wikipedia (به انگلیسی). 2020-07-09.