مهاجرت به کانادا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری، جستجو
آمدن برای ماندن، نقاشی چاپ شده در مجله Canadian Illustrated News، در سال ۱۸۸۰ در رابطه با مهاجرت به کانادا.

مهاجرت به کانادا (به انگلیسی: Immigration to Canada) یکی از مقاصد متقاضیان مهاجرت می‌باشد. کانادا دارای بیش از ۶۰ برنامه مهاجرتی می باشد که هر کدام از آنها معیارهای خاصی برای پذیرش متقاضیان دارند. متقاضیان ایرانی میتوانند به کشورهای ترکیه،امارات،ارمنستان،گرجستان و ...مراجعه کنند.

روش‌های مختلف مهاجرت به کانادا[ویرایش]

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری استانی
  • مهاجرت از طریق حرفه
  • مهاجرت از طریق تخصص
  • مهاجرت از طریق مهارت در کار استان کبک
  • تحصیلات

مهاجرت به کانادا با ویزای توریستی یا موقت-Visitor Visas[ویرایش]

برای دریافت ویزای توریستی کانادا فقط نیاز به انگشت نگاری میباشد و مدارک توسط آفیسر پرونده مورد بررسی قرار می‌گیرد. معمولاً درخواست ویزای کانادا توسط سفارت کانادا 60 روز طبق اعلام سفارت زمان میبرد که البته بطور معمول زمان کمتری صرف میشود

شرایط دریافت ویزای موقت کانادا[ویرایش]

۱-سلامت جسمانی ۲-گذرنامهٔ معتبر ۳-دارا بودن منابع مالی کافی ۴-داشتن پایبندی کافی برای بازگشت به ایران (خانواده، شغل، املاک)، تا سفارت اطمینان خاطر را به دست آورد که افراد در پایان سفرشان قصد بازگشت به کشورشان را دارند. 5- قبولی در زمان مصاحبه وقت سفارت کانادا

مهاجرت به کانادا با ویزای تحصیلی یا دانشجویی-Student Visas[ویرایش]

هر ساله بالغ بر ۱۳۰٬۰۰۰ دانشجو از سرتاسر جهان برای تحصیل وارد کشور کانادا می‌شوند. ویزای تحصیلی سندی است که از سوی اداره مهاجرت کانادا صادر می‌شود. سفارت کانادا فقط برای مدت خاصی اقامت تحصیلی صادر می‌کند. با توجه به این وضعیت دانشجویان بین‌المللی می‌توانند در مونتریال، کبک یا سایر شهرها در پایان هر سال نسبت به تمدید ویزایشان اقدام نمایند. برای دریافت ویزای تحصیلی، باید ابتدا از دبیرستان، دانشگاه یا کالج در کانادا پذیرش بگیرید. پس از دریافت پذیرش معرفی نامهٔ خود را به سفارت کشور کانادا ارسال کنید تا ویزای دانشجویی برای شما صادر گردد. پس از اتمام مراحل گرفتن ویزا، می‌بایست در مرکز آموزشی مورد نظر ثبت نام کرده و در آن جا اقامت موقت داشت. لازم است ذکر شود که، در دوران تحصیل می‌توان نسبت به درخواست اقامت دائم در کشور کانادا نیز اقدام کرد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا[ویرایش]

  • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی برای اخذ پذیرش از موسسات علمی (در صورت نداشتن مدرک زبان انگلیسی، پیش از شروع دوران تحصیلی باید این دوره در کانادا گذرانده شود )
  • نمرات بالا برای پذیرش در دانشگاه‌های عالی
  • کمک‌های مالی دانشگاه و بورسیهٔ تحصیلی دانشجو بسته به رشته، معدل، دانشگاه و غیره دانشجو دارد.

اجازه تحصیل در شرایط زیر نیاز نمی‌باشد[ویرایش]

  • برای تحصیل در دوره‌ای که مدت آن کمتر از شش ماه باشد.
  • افرادی که والدین آن‌ها در کنادا اقامت قانونی دارند (به غیراز ویزای توریستی)
  • خانواده یا کارمندان سفارتخانه‌ها در کانادا

مهاجرت به کانادا با ویزای کار-Work Visas[ویرایش]

کانادا دومین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت بوده و یکی از ۵ کشور قدرتمند صنعتی اقتصادی جهان می‌باشد. این کشور با پذیرش بیش از ۳۰۰٬۰۰۰مهاجر، یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای جهان به شمار می‌رود. کبک و سایر استان‌های این کشور از طریق سرمایه‌گذاری اقدام به جذب مهاجر می‌کنند.

روش‌های اقدام مهاجرت به کانادا با ویزای کارو[ویرایش]

الف) اقدام از طریق استان کبک[ویرایش]

  • داشتن دارایی حداقل به ارزش ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا * پرداخات مبلغ ۸۰۰ هزاردلار به خزانه دولت به مدت ۵ سال
  • ویا پرداخت بهره بانکی بلاعوض به مبلغ ۱۸۰٬۰۰۰تا ۲۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا (به جای ۸۰۰هزار دلار)
مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کبک < H5>[ویرایش]
  • ملزم نبودن به راه اندازی کسب و کار در کانادا
  • مختار بودن انتخاب محل زندگی در هر جای کشور
  • سفر به بیش از ۱۷۰ کشور جهان

ب) اقدام از طریق استان‌ها (PNP)[ویرایش]

  • اثبات داشتن حداقل دارایی به ارزش ۱۰۰هزار دلار.
  • الزام به راه اندازی کسب و کار در استان مورد نظر.
  • سکونت داشتن در استان انتخاب شده در ۲ سال اول یا پرداخت جریمه تا ۷۵, ۰۰۰ دلار.

براساس قراردادهای موجود میان دولت فدرال کانادا و استان‌های دیگر این کشور، هریک از استان‌ها می‌توانند به انتخاب مهاجر برای کار و اقامت در آن استان در قالب برنامه PNP اقدام نمایند. این استان‌های کانادا با انتخاب مهاجر بر اساس مقررات خود، او را به عنوان نامزد دریافت اقامت دائم کانادا به دولت فدرال معرفی می‌کنند و دولت با بررسی‌های بعدی به وی اقامت دائم می‌دهد.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق استان‌ها[ویرایش]
  • برخورداری از بالاترین کیفیت بهداشت در جهان.
  • دارا بودن بهترین روش تحصیلی در مدارس و دانشگاه‌ها.
  • بهره‌مندی از بالاترین سطح زندگی و امنیت اجتماعی.
شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا با ویزای کار[ویرایش]
  • اثبات کردن حداقل ۲ سال سابقه مدیریت یا کسب و کار.
  • اثبات قانونی بودن دارایی‌های به دست آمده افراد.
  • اقامت ۴ یا ۶ سال برای دریافت پاسپورت.

مهاجرت‌های غیرقانونی[ویرایش]

James Bissett رئیس سابق اداره مهاجرت کانادا اعلام کرده است که بین ۳۵٬۰۰۰ تا ۱۲۰٬۰۰۰ نفر از مهاجرت کنندگان به کانادا به صورت غیرقانونی وارد این کشور شده‌اند.

منابع انسانی مهاجرت[ویرایش]

کانادا جمعیت مهاجرتی خود را از مجموع ۱۹۵ کشور دریافت می‌کند که از مهم‌ترین آنان می‌توان به جدول زیر اشاره کرد:

رتبه کشور تعداد درصد
۱ چین ۳۳٬۹۰۸ ۱۳٫۱
۲ هند ۳۰٬۵۷۶ ۱۱٫۸
۳ فیلیپین ۲۸٬۹۴۳ ۱۰٫۵
۴ پاکستان ۹٬۹۳۱ ۴٫۴
۵ آمریکا ۹٬۴۱۴ ۴٫۱
۶ ایران ۸٬۱۳۸ ۳٫۹
۷ فرانسه ۶٬۴۶۳ ۲٫۸
۸ انگلیس ۶٬۳۶۵ ۲٫۳
۹ کره جنوبی ۵٬۵۹۹ ۱٫۷
۱۰ امارات ۵٬۳۰۸ ۱٫۶
جمع این ۱۰ کشور ۱۴۵٬۴۱۸ ۵۶٫۲
بقیه کشورها ۱۱۳٬۵۳۵ ۴۳٫۸
مجموع ۲۵۸٬۹۵۳ ۱۰۰

جستارهای وابسته[ویرایش]

منابع[ویرایش]

مهاجرت به کانادا - لیست منابع انسانی مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا

پیوند به بیرون[ویرایش]