بحث الگو:عرفان و تصوف
افزودن مبحث| رد کردن جدول تا شروع بحثها |
| اینجا یک صفحهٔ بحث برای گفتگو پیرامون بهبود الگو عرفان و تصوف است. |
|
| این الگو عضو ویکیپروژههای زیر است: | |||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
سلام،
ضمن تشکر از زحمتی که برای ایجاد این الگو تا بدینجا کشیده شده، در عنوان الگوها و نیز ردهها، بهتر است پرکاربردترین ( بلندترازترین) نوع هر واژه را مورد استفاده قرار دهیم.
در این مورد خاص، تراز تصوف بالاتر از صوفیگری است، چرا که، دوران بسیار طولانیتری را در حوزهٔ زبان فارسی بهسرآورده و معانی بلندتر و کلیتری را در خودش جا داده است.
با احترام،
عنوان الگو
[ویرایش | اشتراکگذاری]در تمام زبانهای دیگر این صفحه از عنوان «تصوف» استفاده شده (50% زبانهای دیگرِ صفحه را بررسی کردم (از ویکی هندی و عربی تا انگلیسی و عربی)). بهتر است الگو به عنوان «تصوف» انتقال یابد. Mostafamirchouli (بحث) ۱۴ اکتبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۵۸ (UTC)
توضیح
[ویرایش | اشتراکگذاری]سلام. خواستم الگوی Template:Sufism رو به فارسی ترجمه کنم که متوجه شدم که یک تغییر مسیر با عنوان الگو:تصوف موجوده. لطفاً این تغییر مسیر رو حذف کنید تا این صفحه رو ترجمه کنم. با سپاس Peace Lily 85 (بحث) ۳ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۳۹ (UTC)
- @Peace Lily 85 سلام. لطفا صفحههایی که به «الگو:تصوف» پیوند دارند را اصلاح کنید تا بتوان درخواستتان را انجام داد. MJXVI ۸ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۱۷:۴۵ (UTC)