کاترینا کایف: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Arg85 (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
Arg85 (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۱: خط ۱:
{{Use dmy dates|date=October 2012}}
{{Use dmy dates|date=October 2012}}
{{جعبه بازیگر
{{جعبه بازیگر
| نام = کاترینا کیف
| نام = '''کاترینا کایف'''
| تصویر =Katrina Kaif at launche of Nakshatra's new logo (3).jpg
| تصویر = Katrina Kaif in 2018.jpg
| توضیح تصویر =
| توضیح تصویر =
| نام اصلی =
| نام اصلی =

نسخهٔ ‏۲۲ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۷:۴۴

کاترینا کایف

زمینه فعالیت سینما
تولد ۱۶ ژوئیهٔ ۱۹۸۳ ‏(۴۰ سال)
هنگ کنگ
محل زندگی بمبئی، ماهاراشترا، هندوستان
ملیت بریتانیایی
پیشه مدل، بازیگر
سال‌های فعالیت ۲۰۰۳-تا کنون
صفحه در وبگاه IMDb

کاترینا کیف (به انگلیسی: Katrina Kaif) (زاده ۱۶ ژولای ۱۹۸۴ با نام کاترینا تورگوت) بازیگر هندی بریتانیایی و مدل سابق که در فیلم‌های هندی به‌ویژه در صنعت فیلم هند ظاهر می‌شود. همچنین او در فیلم‌هایی به زبان تلوگو و مالایی ظاهر شده‌است. به دلیل شهروند بریتانیا بودن، او در هندوستان با یک ویزای کار، فعالیت می‌کند.

کایف فعالیتش را در سال ۲۰۰۳ با فیلم ناموفق کایزد گوستاد به نام بوم آغاز کرد. در سال ۲۰۰۷ او با فیلم ویپول شاه به نام ناماستی لندن به موفقیت تجاری دست یافت و بعداً با بازی در فیلم‌های مردمحوری هم چون شریک (۲۰۰۷)، سرعت (۲۰۰۷) و سینگ پادشاه است (۲۰۰۸) شناخت مردمی را به دست آورد. کاترینا سپس نقش‌های برجستهٔ بیشتری در فیلم‌هایی هم چون نیویورک (۲۰۰۹)، راجنیتی (۲۰۱۰)، تو دوبار زندگی نمی‌کنی(۲۰۱۱)، یک ببر (۲۰۱۲)و مادامیکه زنده‌ام(۲۰۱۲) که موفقیت‌های بزرگی داشت، بازی کرد. با وجود انتقادهای مختلف به خاطر جسارتش در بازی، کاترینا به عنوان بازیگر موفق تجاری در سینمای هند مطرح شده‌است. او از موفق‌ترین بازیگران هند در داشتن ویدئوهای پربیننده یوتیوب است. او به علت خوش‌اندام بودنش، لقب باربی بالیوود را نیز دارد.

آغاز زندگی

کاترینا در هنگ کنگ از یک پدر کشمیری هندی به نام محمد کایف و مادری انگلیسی به نام سوزانا تورگوت به دنیا آمد. هنگامی که او بسیار کوچک بود پدر و مادرش جدا شدند. کاترینا یک برادر و شش خواهر دارد. او و خانواده‌اش از هنگ کنگ به چین و سپس به ژاپن نقل مکان کردند، از آن جا هنگامی که هشت ساله بود به فرانسه رفت و پس از آن برای چند ماه کوتاه در سوییس، لهستان، آلمان، بلژیک و دیگر کشورهای اروپایی زندگی نمود. او پس از آن با خانواده‌اش به هاوایی نقل مکان نمود و سرانجام به سرزمین مادری اش انگلستان رفت. هر چند بیشتر فرض می‌شود که کاترینا اهل لندن است، او پیش از مهاجرت پایانی به مومبای تنها سه سال در آن جا زندگی کرد.[۱]

زندگی شخصی

کایف در کنار سلمان خان

زندگی شخصی کاترینا به ویژه روابطش خوراک رسانه‌ها بوده‌است. پس از سال‌ها پنهان‌کاری، کاترینا در سال ۲۰۱۱ طی مصاحبه‌ای با یک مجله تأیید کرد که روابط جدی ای با سلمان خان داشته‌است که در سال ۲۰۱۰ پایان یافت؛ و در سال ۲۰۱۳ با رانبیر کاپور رابطه برقرار کرد ولی در سال ۲۰۱۶ این رابطه به جدایی انجامید.

حرفه

مدلینگ و اوایل حرفهٔ بازیگری

کاترینا حرفهٔ مدلینگ را در چهارده سالگی آغاز کرد. نخستین کارش برای کمپین جواهر بود. او مدلینگ را در لندن تحت قراردادی با آژانس مدلز وان ادامه داد. فعالیت مدلینگ کاترینا موجب کشف او به وسیلهٔ کایزاد گوستاد فیلمساز ساکن لندن شد.

موفقیت‌ها

در سال ۲۰۰۷ کاترینا در چهار فیلم ظاهر شد که همه‌شان پرفروش بودند. نخستین جهش او فیلم کمدی-رمانتیک ویپول شاه به نام ناماستی لندن بود. علاوه بر این کاترینا در سال ۲۰۱۰ برای فیلم نیویورک و عروس برادر من همچنین در سال ۲۰۱۲ برای فیلم نامزد دریافت بهترین بازیگر زن در مراسم فیلم فیر شد.

دوبله صدا

قابل توجه است که به دلیل دانش کم کاترینا در زبان هندی (و دیگر زبان‌های هندوستان) صدای کاترینا بیشتر اوقات با صدای هنرمندان دوبله‌ای چون مونا گوش شتی دوبله می‌شد. هر چند به استثنای فیلم ددانادان، از فیلم نیویورک به بعد صدای خودش را برای فیلم‌هایش به کار برده‌است. پیش از این در فیلم‌هایی چون ناماستی لندن و سینگ شاه است، صدای دوبله به کار برده بود.

محل زندگی

کایف در کنار شاهرخ خان و انوشکا شارمادر نمایش تا وقتی که زنده‌ام در ۲۰۱۲

با تمام شایعات، کاترینا، اجازهٔ خرید خانه در هند را ندارد و به عنوان یک شهروند بریتانیایی فقط با استفاده از ویزای کار در هند، اجازه کار دارد.

فیلم‌شناسی

سال عنوان
۲۰۰۳ بوم رینا کایف
۲۰۰۵ سرکار پوجا
۲۰۰۶ تو مرا دیوانه کردی جیا یاشوردان
۲۰۰۷ سلام لندن جَز مالهوترا سینگ
۲۰۰۸ مسابقه سوفیا
۲۰۰۸ سلام گوینده ی فیلم
۲۰۰۹ نیویورک مایا شیخ
۲۰۱۰ راجنیتی ایندو پاراتاب
۲۰۱۰ تیز مارخان آنیا خان
۲۰۱۱ عروس برادر من دیمپل دیکست
۲۰۱۱ زندگی روز به روزه لیلا
۲۰۱۲ یک ببر زویا هَمامی
۲۰۱۳ موج ۳ آلیا
۲۰۱۳ فیلم ناطق بمبئی در نقش خودش
۲۰۱۴ بنگ بنگ! هارلین سحنی
۲۰۱۵ فانتوم نواز میستیری
۲۰۱۶ بارها نگاه کن دیا وارما
۲۰۱۶ وسواس فِردوس جان نِوا
۲۰۱۷ جاگا جاسوس شِروتی سِنگوپتا
۲۰۱۷ تایگر زنده است زویا هَمامی
۲۰۱۸ قاتلان هندوستان (۲۰۱۸) ثریا
۲۰۱۸ زیرو (۲۰۱۸) بابیتا کوماری

نگارخانه

پانویس

  1. ویکی‌پدیای انگلیسی


منابع

پیوند به بیرون