پرش به محتوا

بحث کاربر:Aref.nm

محتوای صفحه در زبان‌های دیگر پشتیبانی نمی‌شود
افزودن مبحث
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
آخرین نظر: ۲ سال پیش توسط Pereoptic در مبحث راهنمایی درباره پیونددهی

خوش‌آمدید[ویرایش]

Can't read Persian? Read this message in English or French

سلام «Aref.nm»، به ویکی‌پدیا خوش‌آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر صفحه‌های مفیدی هستند که خواندن آن‌ها به کاربران جدید توصیه می‌شود:

پنج اصل بنیادی ویکی‌پدیا
آموزش سریع و خودآموز ویرایش در ویکی‌پدیا (کتاب قابل دانلود)
راهنمای ویکی‌پدیا
شیوه‌نامه و ساختار مقاله
صفحه‌کلید فارسی (چگونه با حروف فارسی بنویسیم؟)
قهوه‌خانه (جایی برای گفتگو دربارهٔ مسائل فنی و سیاست‌های ویکی‌پدیا یا پرسیدن سؤال)
ویکی‌پدیا چه چیزی نیست و آشنایی با دانشنامه
راهنمای حق تکثیر
مقاله‌های برگزیده (مقاله‌های برگزیده ویکی‌پدیای فارسی)
اگر نیاز به کمک برای آشنایی با دانشنامه ویکی‌پدیا دارید نام خود را در فهرست شاگردان با ~~~~ ثبت نمایید.

توجه کنید: اگر برای نوشتن مقاله عجله دارید، لطفاً پیش از نوشتن آموزش‌های زیر را مشاهده کنید تا بیشتر با چم‌وخم کار آشنا شوید و در پایان ویکی‌پدیا:ایجاد مقاله را مطالعه کنید.


 برای آشنایی با محیط ویکی‌پدیا کلیک کنید!  برای آشنایی با یک مقالهٔ استاندارد کلیک کنید!  برای آشنایی با محیط ویرایش ویکی‌پدیا کلیک کنید!  برای آشنایی بیشتر با محیط ویکی‌پدیا کلیک کنید!
مکان دکمهٔ امضا

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:صفحه تمرین استفاده کنید و در صورتی که سؤال فنی پیرامون ویکی‌نویسی داشتید، به درخواست راهنمایی بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید.

فراموش نکنید که در صفحه‌های بحث و در انتهای هر پیام که می‌نویسید نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید (~~~~)، تا نام شما به همراه تاریخ به عنوان امضا درج شود. لطفاً به هیچ وجه در مقاله‌ها امضا نکنید.

باز هم خوش‌آمد می‌گویم. شاد باشید!

-- لوردپروفو گفتگو ‏۲۰ اوت ۲۰۲۱، ساعت ۱۶:۰۷ (UTC) پاسخ

راهنمایی درباره پیونددهی[ویرایش]

سلام Aref.nm؛ از این که در ویکی‌پدیا مشارکت می‌کنید خوشحالیم.

به نظر می‌رسد که اخیراً برای پیونددهی به مقاله‌های دیگر از ویژگی استفاده کرده‌اید. توجه کنید که این ابزار، پیوندها را با استفاده هوش مصنوعی پیشنهاد می‌کند که همیشه صحیح نیستند و مسئولیت درج پیوند صحیح با شماست، پس لازم است که به چند نکته توجه کنید:

  1. از پیوندهای دقیق استفاده کنید.
    • مثال: اگر به شما پیشنهاد شد که واژهٔ فارسی در عبارت «سلمان فارسی» را به صفحهٔ «فارسی» پیوند دهید، باید از انجام این پیشنهاد بپرهیزید، چرا که واژهٔ فارسی در واقع نام خانوادگی شخص است و به زبان فارسی اشاره ندارد.
    • مثال: اگر به شما پیشنهاد شد که عبارت چهل‌سالگی در جملهٔ «انسان‌ها پس از چهل‌سالگی…» را به صفحهٔ چهل‌سالگی (که پیرامون یک فیلم است) پیوند دهید، از ایجاد این پیوند نیز بپرهیزید. چرا که پیوند مذکور مخاطب را به صفحه‌ای نامرتبط هدایت خواهد کرد.
  2. واژه‌هایی را که در کنار یکدیگر معنی جدیدی را پدید می‌آورند، به صورت جداگانه پیونددهی نکنید. برای مثال، دو واژهٔ موجود در عبارت «زخم معده» به‌طور جداگانه نباید به مقاله‌های زخم و معده پیوند شوند. در عوض، ترکیب دو واژه را به مقالهٔ زخم معده پیوند دهید.
  3. اگر از درست بودن پیوندی اطمینان ندارید، آن را نیفزایید و به مورد بروید. هرگاه پیوندی پیشنهاد شد که از نادرستی آن مطمئن هستید، آن را با انتخاب گزینهٔ و وارد کردن دلیل اشتباه، مشخص نمایید تا به بهبود هوش مصنوعی ابزار کمک کنید.
  4. به مواردی نظیر واژه‌هایی که معنی آن‌ها به سادگی توسط مخاطب درک می‌شوند (مانند آب، انسان و غیره)، کلمات درون یک نقل قول، سال‌ها (مانند ۱۴۰۰ (خورشیدی) یا ۲۰۲۲) و تاریخ‌ها (مانند ۱۵ ژانویه یا ۲۵ دی) پیوند ندهید (برای کسب اطلاعات بیشتر راهنمای آنچه نباید بدان پیوند داد را مطالعه کنید).

در کنار استفاده از ویژگی می‌توانید با کمک گزینهٔ (یا فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+K) در ویرایشگر دیداری نیز به پیونددهی صفحات بپردازید. اُپتيک Talk✉️   ‏۴ مارس ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۳۹ (UTC)پاسخ