امید نوری‌پور

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Xerxessenior (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۸ ژوئن ۲۰۲۱، ساعت ۱۴:۴۵ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

امید نوری پور
نمایندهٔ بوندستاگ
از هسن
آغاز به کار
۱ سپتامبر ۲۰۰۶
پس ازیوشکا فیشر
اطلاعات شخصی
زاده۱۸ ژوئن ۱۹۷۵ ‏(۴۸ سال)
تهران، ایران
شهروندایرانی–آلمانی
حزب سیاسیاتحاد ۹۰/سبزها

امید نوری‌پور (متولد ۱۳۵۳ در تهران) سیاستمدار ایرانی-آلمانی است. او یکی از اعضای حزب سبز آلمان است که از طریق لیست نامزدهای انتخاباتی (نه کاندید مستقیم) عضو پارلمان آلمان بوندستاگ شده‌است.[۱]

زندگی شخصی

نوری پور متأهل و دارای یک فرزند است. او در سال ۱۹۸۸ در ۱۳ سالگی، (دوران جنگ) به همراه پدر و مادر به آلمان رفت. نوری‌پور پس از دریافت دیپلم در رشته‌های ادبیات آلمان، سیاست، فلسفه و فقه تحصیل کرد ولی هیچ رشته تحصیلی را به پایان نرساند. او در مصاحبه با روزنامه دی تسایت می‌گوید، من در این فکر بودم که چکار کنم تا پدر و مادرم که تحصیل کرده هستند به من، بدون مدرک دانشگاهی افتخار کنند.[۲] نوری پور در سال ۲۰۱۶ بخاطر جعل کردن بیوگرافی خود سخت مورد انتقاد رسانه‌ها قرار گرفت. نوری پور خواننده رپ است و با نام هنری «MC Omid» در صحنه رپ فعالیت می‌کند. او در مصاحبه ای می‌گوید بسیار مایل است تبعیت ایران را ترک کند، ولی قوانین ایران این امکان را به او نمی‌دهند.

دیدگاه‌ها

امید نوری‌پور در مقاله‌ای در رابطه با فیلم ۳۰۰ در مجله اشپیگل از ایرانیان انتقاد کرد و نوشت: امروزه در ایران تئوری توطئه غوغا می‌کند و ایرانیان بر این عقیده اند که نیروهایی در دنیا در این فیلم سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا نام ایران را ننگین کنند. ایرانیان، چه سیاستمداران و چه مخالفین در اتحادی پدیده وار می‌گویند آمریکا این فیلم را برای آماده‌سازی روحیه مردم آمریکا ساخته تا برای حمله به ایران آماده شوند. او با کنایه می‌پرسد اعتماد به نفس ایرانیان کجا مانده؟ امید نوری پور در انتها می‌گوید: هرچه اعتماد به نفس مردم کمتر باشد، احساس دردشان (دلخوری) بیشتر است.[۳]

منابع

  1. «نماینده ایرانی‌تبار مجلس آلمان خواستار افزایش فشار بر دولت ایران شد». وبگاه صدای آلمان. ۷ دی ۱۳۸۸. دریافت‌شده در ۷ دی ۱۳۸۸.
  2. «مصاحبه نوری پور با روزنامه دی تسایت دربارهٔ جعل کردن بیوگرافی خود». وبگاه روزنامه دی تسایت. ۵ اوت ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰.
  3. Nouripour, Omid (8 آوریل 2007). "Streit um "300": Der verletzte Stolz der Iraner" – via Spiegel Online.