بانوی قدرت: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
ابرابزار
Masudomidi (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۳: خط ۲۳:


== دربارهٔ نویسنده ==
== دربارهٔ نویسنده ==
[[پرونده:بانوی قدرت.jpg|بندانگشتی]]
مؤلف کتاب پیش رو، [[کارل برنستین|کارل برنشتاین]]، روزنامه‌نگار شهیر آمریکایی است. نام برنشتاین در عرصه ژورنالیستی ایالات متحده با نام «[[رسوایی واترگیت|واترگیت]]» پیوند خورده و در طی چهار دهه اخیر، به عنوان روزنامه‌نگاری جریان‌ساز و بلکه تاریخ ساز در قله روزنامه‌نگاری آمریکا جای گرفته‌است.
مؤلف کتاب پیش رو، [[کارل برنستین|کارل برنشتاین]]، روزنامه‌نگار شهیر آمریکایی است. نام برنشتاین در عرصه ژورنالیستی ایالات متحده با نام «[[رسوایی واترگیت|واترگیت]]» پیوند خورده و در طی چهار دهه اخیر، به عنوان روزنامه‌نگاری جریان‌ساز و بلکه تاریخ ساز در قله روزنامه‌نگاری آمریکا جای گرفته‌است.



نسخهٔ ‏۶ مارس ۲۰۱۹، ساعت ۱۳:۱۹

بانوی قدرت (کتاب)
نویسنده(ها)کارل برنستین
کشورآمریکا
زبانانگلیسی
موضوع(ها)هیلاری کلینتون
گونه(های) ادبیزندگی‌نامه
ناشرانتشارات آلفرد ای. کناف
تاریخ نشر
۵ ژوئن ۲۰۰۷
گونه رسانهجلد سخت
شمار صفحات۶۴۰

«بانوی قدرت: زندگانی هیلاری رادام کلینتون» زندگینامه سناتور و بانوی نخست پیشین ایالات متحده آمریکا، هیلاری رادام کلینتون است که توسط کارل برنشتاین نوشته شده و در ۵ ژوئن ۲۰۰۷ توسط انتشارات آلفرد ای. کناف منتشر گردید.[۱]

دربارهٔ نویسنده

پرونده:بانوی قدرت.jpg

مؤلف کتاب پیش رو، کارل برنشتاین، روزنامه‌نگار شهیر آمریکایی است. نام برنشتاین در عرصه ژورنالیستی ایالات متحده با نام «واترگیت» پیوند خورده و در طی چهار دهه اخیر، به عنوان روزنامه‌نگاری جریان‌ساز و بلکه تاریخ ساز در قله روزنامه‌نگاری آمریکا جای گرفته‌است.

تحقیقات وی به همراه پیگیری‌های اف.بی. آی منجر به استعفای ریچارد نیسکون از ریاست جمهوری ایالات متحده گردید و بدین سان، نام برنشتاین نیز برای همیشه در تاریخ آن کشور ماندگار شد.

پیش زمینه کتاب بانوی قدرت

نوشتار و پژوهش‌های این کتاب ۸ سال (یعنی از حوالی سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷) به طول انجامیده و در این مدت آقای برنشتاین با بیش از ۲۰۰ نفر از دوستان، همکاران و مخالفان و دشمنان خانواده کلینتون مصاحبه انجام داده‌است. از این رو، این کتاب به هیچ عنوان یک اثر سفارشی تلقی نمی‌شود.[۲][۳]

در بین زندگی‌نامه‌هایی که از خانم کلینتون نگاشته شده‌است، کتاب برنشتاین جایگاهی محوری و اساسی تر دارد. چرا که بسیاری از زندگینامه‌های موجود، به روایت شخص خانم کلینتون بوده و طبیعی است که از یک زندگینامه خودنوشت انتظار نقد و بررسی، خود افشاگری، صراحت لهجه، رویکرد بی طرفانه و انتقادی نمی‌رود.

اما در این میان، کتاب آقای برنشتاین به عنوان نگارش ناظری ثالث، بی‌طرف، فردی سیاسی و خبرنگاری به شدت مهم و شاهدی کامل از رشد خانواده کلینتون، بسیار مهم می‌نماید.

ترجمه کتاب به فارسی

این کتاب در سال ۱۳۹۶ با عنوان «بانوی قدرت» توسط محسن مصحفی به زبان فارسی برگردان و ترجمه گردیده‌است.[۴][۵]

منابع

  1. ""A Woman in Charge," maybe - Off the Shelf". Boston.com (به انگلیسی). Retrieved 2018-12-11.
  2. ""A Woman in Charge," maybe - Off the Shelf". Boston.com (به انگلیسی). Retrieved 2018-12-11.
  3. Colley، Linda (۲۰۰۷-۰۸-۱۶). «Not Like the Rest of Us». London Review of Books. صص. ۳–۵. شاپا 0260-9592. دریافت‌شده در ۲۰۱۸-۱۲-۱۱.
  4. «بانوی قدرت». opac.nlai.ir. دریافت‌شده در ۲۰۱۸-۱۲-۱۱.
  5. «زندگینامه هیلاری کلینتون منتشر شد». خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. ۲۰۱۸-۰۴-۲۸. دریافت‌شده در ۲۰۱۸-۱۲-۱۱.

پیوند به بیرون