باشگاه فوتبال شهرداری یاسوج: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
خنثی‌سازی نسخهٔ 37935239 از Reza.usa (بحث)
برچسب: خنثی‌سازی
Reza.usa (بحث | مشارکت‌ها)
افزودن مطلب
برچسب‌ها: برگردانده‌شده ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
خط ۴۸: خط ۴۸:
''' باشگاه فوتبال شهرداری یاسوج ''' یک باشگاه [[فوتبال]] ایرانی در شهر [[یاسوج]] بود‌.
''' باشگاه فوتبال شهرداری یاسوج ''' یک باشگاه [[فوتبال]] ایرانی در شهر [[یاسوج]] بود‌.


این باشگاه در سال ۲۰۰۹ تأسیس شده‌ بود. این تیم کار خود را از [[لیگ دسته دوم فوتبال ایران|لیگ دسته دوم]] باشگاه‌های [[ایران]] شروع کرد. در فصل اول حضور خود در لیگ دسته دو با اختلاف امتیازی اندک نتوانست به [[لیگ دسته یک]] صعود کند؛ ولی در فصل بعد یعنی در فصل ۸۹–۱۳۸۸ توانست با اقتدار کامل به عنوان تیم نخست به لیگ دسته یک صعود کند. تیم شهرداری یاسوج در آن فصل هیچ باخت خانگی‌ای نداشت و توانست این رکورد را در اولین فصل حضور خود در لیگ یک هم ادامه دهد. این تیم در [[جام حذفی]] هم نتایج نسبتاً خوبی گرفته‌ است. در سال ۸۹ این تیم توانست تیم [[ذوب آهن اصفهان]] را که تازه نایب قهرمان آسیا شده بود در اصفهان شکست دهد و شگفتی‌ساز آن دوره از جام حذفی شود. تیم شهرداری یاسوج در فصل ۹۰ هم توانست با مربیگری [[عباس چمنیان]] تیم‌های لیگ برتری [[تراکتورسازی تبریز]] و [[فولاد خوزستان]] را در یاسوج شکست دهد و باز هم به عنوان تیم شگفتی‌ساز جام حذفی به مصاف [[استقلال تهران]] برود؛ ولی در مصاف با [[استقلال تهران]] کاری از پیش نبرد و برای دومین سال پیاپی برابر استقلال شکست خورد و از جام حذفی کنار رفت. در جام حذفی هم در اولین بازی [[مس]] کرمان را بر نتیجه چهار بر یک درهم کوبید؛ اما در بازی بعد یک بر صفر مغلوب [[باشگاه فوتبال ذوب آهن اصفهان]] گشت. این در سال ۹۲.۹۳ به لیگ دسته دوم سقوط و فصل بعدی هم به لیگ دسته سوم سقوط کرد و با اعلام مدیرعامل این تیم برای همیشه منحل گردید.در سال ۹۰.۹۱ میتوانست راهی لیگ برتر شود اما در هفته های پایانی نتایج نگرفت و از صعود بازماند.
این باشگاه در سال ۲۰۰۹ تأسیس شده‌ بود. این تیم کار خود را از [[لیگ دسته دوم فوتبال ایران|لیگ دسته دوم]] باشگاه‌های [[ایران]] شروع کرد.اولین بازیکن بومی تیم شهرداری یاسوج که اولین گلرا درمقابل ذوب‌آهن اردبیل به ثمر رساند اسماعیل رضازاده که لقب مارادونای استان را به او داده بودند.یکی از دلایل مشکلات استان عدم حمایت پیشکسوتان به بازیکنان بومی بود که سالها بعد مشخص شد در روزی که پول از فوتبال شهرداری یاسوج رفت جز بازیکنان بومی هیچ بازیکنی نماند. در فصل اول حضور خود در لیگ دسته دو با اختلاف امتیازی اندک نتوانست به [[لیگ دسته یک]] صعود کند؛ ولی در فصل بعد یعنی در فصل ۸۹–۱۳۸۸ توانست با اقتدار کامل به عنوان تیم نخست به لیگ دسته یک صعود کند. تیم شهرداری یاسوج در آن فصل هیچ باخت خانگی‌ای نداشت و توانست این رکورد را در اولین فصل حضور خود در لیگ یک هم ادامه دهد. این تیم در [[جام حذفی]] هم نتایج نسبتاً خوبی گرفته‌ است. در سال ۸۹ این تیم توانست تیم [[ذوب آهن اصفهان]] را که تازه نایب قهرمان آسیا شده بود در اصفهان شکست دهد و شگفتی‌ساز آن دوره از جام حذفی شود. تیم شهرداری یاسوج در فصل ۹۰ هم توانست با مربیگری [[عباس چمنیان]] تیم‌های لیگ برتری [[تراکتورسازی تبریز]] و [[فولاد خوزستان]] را در یاسوج شکست دهد و باز هم به عنوان تیم شگفتی‌ساز جام حذفی به مصاف [[استقلال تهران]] برود؛ ولی در مصاف با [[استقلال تهران]] کاری از پیش نبرد و برای دومین سال پیاپی برابر استقلال شکست خورد و از جام حذفی کنار رفت. در جام حذفی هم در اولین بازی [[مس]] کرمان را بر نتیجه چهار بر یک درهم کوبید؛ اما در بازی بعد یک بر صفر مغلوب [[باشگاه فوتبال ذوب آهن اصفهان]] گشت. این در سال ۹۲.۹۳ به لیگ دسته دوم سقوط و فصل بعدی هم به لیگ دسته سوم سقوط کرد و با اعلام مدیرعامل این تیم برای همیشه منحل گردید.در سال ۹۰.۹۱ میتوانست راهی لیگ برتر شود اما در هفته های پایانی نتایج نگرفت و از صعود بازماند.


== کاپیتان‌ها ==
== کاپیتان‌ها ==

نسخهٔ ‏۲ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۳۵

شهرداری یاسوج
نام کاملباشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری یاسوج
تاریخ بنیان‌گذاری۱۳۸۷
تاریخ انحلال۱۳۹۳
نام ورزشگاهورزشگاه تختی یاسوج
مالکشهرداری یاسوج
لیگلیگ دسته سوم ایران
فصل جاری

باشگاه فوتبال شهرداری یاسوج یک باشگاه فوتبال ایرانی در شهر یاسوج بود‌.

این باشگاه در سال ۲۰۰۹ تأسیس شده‌ بود. این تیم کار خود را از لیگ دسته دوم باشگاه‌های ایران شروع کرد.اولین بازیکن بومی تیم شهرداری یاسوج که اولین گلرا درمقابل ذوب‌آهن اردبیل به ثمر رساند اسماعیل رضازاده که لقب مارادونای استان را به او داده بودند.یکی از دلایل مشکلات استان عدم حمایت پیشکسوتان به بازیکنان بومی بود که سالها بعد مشخص شد در روزی که پول از فوتبال شهرداری یاسوج رفت جز بازیکنان بومی هیچ بازیکنی نماند. در فصل اول حضور خود در لیگ دسته دو با اختلاف امتیازی اندک نتوانست به لیگ دسته یک صعود کند؛ ولی در فصل بعد یعنی در فصل ۸۹–۱۳۸۸ توانست با اقتدار کامل به عنوان تیم نخست به لیگ دسته یک صعود کند. تیم شهرداری یاسوج در آن فصل هیچ باخت خانگی‌ای نداشت و توانست این رکورد را در اولین فصل حضور خود در لیگ یک هم ادامه دهد. این تیم در جام حذفی هم نتایج نسبتاً خوبی گرفته‌ است. در سال ۸۹ این تیم توانست تیم ذوب آهن اصفهان را که تازه نایب قهرمان آسیا شده بود در اصفهان شکست دهد و شگفتی‌ساز آن دوره از جام حذفی شود. تیم شهرداری یاسوج در فصل ۹۰ هم توانست با مربیگری عباس چمنیان تیم‌های لیگ برتری تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان را در یاسوج شکست دهد و باز هم به عنوان تیم شگفتی‌ساز جام حذفی به مصاف استقلال تهران برود؛ ولی در مصاف با استقلال تهران کاری از پیش نبرد و برای دومین سال پیاپی برابر استقلال شکست خورد و از جام حذفی کنار رفت. در جام حذفی هم در اولین بازی مس کرمان را بر نتیجه چهار بر یک درهم کوبید؛ اما در بازی بعد یک بر صفر مغلوب باشگاه فوتبال ذوب آهن اصفهان گشت. این در سال ۹۲.۹۳ به لیگ دسته دوم سقوط و فصل بعدی هم به لیگ دسته سوم سقوط کرد و با اعلام مدیرعامل این تیم برای همیشه منحل گردید.در سال ۹۰.۹۱ میتوانست راهی لیگ برتر شود اما در هفته های پایانی نتایج نگرفت و از صعود بازماند.

کاپیتان‌ها

# نام دوران بازی در
شهرداری یاسوج
دوران کاپیتانی شماره
پیراهن
پرچم ایران صمد اکبری ۲۰۱۰- ۲۰۱۳ ۲۰۱۰- ۲۰۱۳ ۱۰

بازیکنان پیشین

شماره نقش بازیکن
۱ ایران دروازه‌بان حسن هوری
۲ ایران مدافع سید احسان شیرمردی
۳ ایران مدافع علی محمد دهقان
۴ ایران دفاع وسط مجید نجاتی
۵ ایران مدافع میثم امیری
۶ ایران مدافع محمد دارابی
۷ ایران میانی علی ابوالفضلی
۸ ایران دفاع راست قاسم صادقی
۹ ایران مهاجم مصطفی چراغی
۱۰ ایران میانی صمد اکبری
۱۱ ایران مهاجم محمدجواد زارعی
۱۲ ایران میانی حامد رضوانی نژاد
۱۳ ایران میانی احمد محمدیان
۱۴ ایران مهاجم فرزاد رستمی حسین خانی
۱۵ ایران مهاجم وحید کرمی
شماره نقش بازیکن
۱۶ ایران مهاجم خسرو پیروزان
۱۹ ایران مدافع احمد آشوری میدانی
۲۰ ایران میانی سلمان شهبازی
۲۱ ایران مهاجم مهرداد ابتدایی
۲۲ ایران میانی محمدرضا امینی صنایعی
۲۳ ایران میانی علیرضا قاسمی
۲۵ ایران مهاجم روح اله مندنی پور
۲۷ ایران میانی حسین حجازیان
۲۸ ایران میانی وحید خشتان
۳۰ ایران میانی اکبر صفری
۳۳ ایران مهاجم پیمان نصیرزاده
۳۵ ایران میانی پوریا افشاریان
۳۶ ایران مهاجم رضا محمودی
۳۷ ایران مهاجم محمدرضا موسوی
۴۰ ایران مهاجم حسین حجازی پور
۵۰ ایران مهاجم سلیمان پناهی

پیوند به بیرون

منابع

وب سایت هواداران شهرداری یاسوج