پرش به محتوا

بابک بادکوبه

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Pooria64 (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۱۵ ژوئن ۲۰۱۶، ساعت ۱۳:۵۳ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
بابک بادکوبه
[[پرونده:
پرونده:Babak-badkoobeh.jpg
بابک بادکوبه
|220px]]
زمینه فعالیت تلویزیون, سینما
تولد ۱۳۵۵
تهران
محل زندگی تهران
ملیت ایرانی
پیشه مجری, بازیگر, تهیه کننده
مدرک تحصیلی لیسانس هنر
دانشگاه سوره
صفحه در وبگاه سوره

بابک بادکوبه مجری، بازیگر و تهیه کننده ایرانی تلویزیون است.

زندگینامه

بابک بادکوبه در یک خانوادۀ هنری به دنیا آمد. پدر او محمدرضا بادکوبه از تهیه کنندگان با سابقۀ تلویزیون است. فعالیت در تلویزیون را در ۶ سالگی و بازی در پلاتوهایی به اسم بچه ها اینو شنیدید؟ شروع کرد. در سال ۱۳۶۵ در سریال در خانه اثر مشترک بیژن بیرنگ و مسعود رسام در نقش محسن پسر آقای خورشیدی با اکبر عبدی، شهلا ریاحی و رویا افشار هم‌بازی شد. ۲ سال بعد در سریال دیگری به نام همسایه ها به کارگردانی بیژن بیرنگ و مسعود رسام بازی کرد. در سال ۱۳۶۹ در فیلم سینمایی سفر جادویی به کارگردانی ابوالحسن داوودی بازی کرد. پس از آن تا سن ۲۰ سالگی، بیشتر به عنوان مجری در برنامه‌های کودک و نوجوان کار کرد؛ برنامه‌هایی مانند تابستانه، پاییزه، سبز، سفید، قرمز و با جوانان. در ۲۰ سالگی از کار اجرا و بازیگری در تلویزیون فاصله گرفت و به همراه پدرش محمدرضا بادکوبه یک موسسه فرهنگی هنری را تاسیس کرد و به کار فرهنگی و تبلیغاتی مشغول شد. او در این سال‌ها چندین تیزر فرهنگی اجتماعی را ساخت و برای پخش به تلویزیون برد. در مصاحبه‌ای که در شمارۀ ٣٧٠ مجلۀ همشهری جوان چاپ شده است، بابک بادکوبه داستان ساخت تیزرهای فرهنگی‌اش را این‌گونه شرح داده است: "موقع پخش آگهی‌های تبلیغاتی، وقتی دو تا بانک پشت سر هم تبلیغ دارند، صدا و سیما مجبور است این‌ها را با یک وله‌ای از هم جدا کند. یک مدت وله چند تا اردک انیمیشنی را پخش می‌کرد که آگهی‌ها با هم قاطی نشوند. انیمیشن‌هایی که فاقد پیام اخلاقی یا آموزشی بود. ما رفتیم به معاون مالی-اداری صدا و سیما که قبلاً در وزارت ارشاد و تربیت بدنی بود، گفتیم: ما برایتان تیزر فرهنگی با مفاهیم فاخر می‌سازیم. دولت که بودجه ندارد و کار نمی‌کند. خودمان دغدغه‌های جامعه را می‌دانیم و می‌سازیم." در سال ۱۳۹۳ بابک بادکوبه مجددا وارد تلویزیون شد و این بار در نقش تهیه کننده. او در این سال برنامۀ تلویزیونی اینجا آینده را ساخت و اجرای همۀ قسمت‌ها را هم خودش به عهده گرفت. مجری قسمت پایانی برنامه که شب تحویل سال ۱۳۹۴ پخش شد علی ضیاء بود.

نامه به رئیس جمهور

در تابستان سال ۱۳۹۲ و پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران، بابک بادکوبه در یک نامۀ سرگشاده به رئیس جمهور منتخب، از او خواست تا برای نجات اقتصاد ملی از برندسازی ایرانی حمایت کند.

آثار

سینما

سال نام سمت کارگردان توضیحات
۱۳۶۹ سفر جادویی بازیگر ابوالحسن داوودی این فیلم برنده جایزه قاهره نقره بهترین فیلم بلند در سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان قاهره (۱۳۷۰) و برنده پروانه طلایی بهترین فیلم در ششمین دوره جشنواره کودکان و نوجوانان (۱۳۶۹) شد

تلویزیون

سال نام سمت کارگردان توضیحات
۱۳۶۲ بچه‌ها اینو شنیدید؟ بازیگر خانم عرب
۱۳۶۵ در خانه بازیگر بیژن بیرنگ - مسعود رسام
۱۳۶۷ همسایه‌ها بازیگر بیژن بیرنگ - مسعود رسام
؟ تابستانه مجری ؟ برنامۀ تلویزیونی، محصول گروه کودک و نوجوان شبکه ۱
؟ پاییزه مجری ؟ برنامۀ تلویزیونی، محصول گروه کودک و نوجوان شبکه ۱
؟ تابستانه مجری ؟ برنامۀ تلویزیونی، محصول گروه کودک و نوجوان شبکه ۱
؟ سبز، سفید، قرمز مجری ؟ برنامۀ تلویزیونی، محصول گروه کودک و نوجوان شبکه ۱
۱۳۷۵ با جوانان مجری ؟
۱۳۸۶ هم‌خانه بازیگر مهرداد فرید
۱۳۹۳-۱۳۹۴ اینجا آینده تهیه کننده و مجری پویا بادکوبه برنامۀ تلویزیونی که از شبکه ۱ پخش شد. قسمت آخر آن به عنوان ویژه برنامه تحویل سال نو به مدت بیش از ۶ ساعت به صورت مستقیم پخش شد.

منابع

  • جمال امید (۱۳۷۷ (چاپ دوم)فرهنگ سینمای ایران، تهران: انتشارات نگاه، شابک ISBN ۹۶۴-۶۱۷۴-۸۹-۲ مقدار |شابک= را بررسی کنید: invalid character (کمک) تاریخ وارد شده در |سال= را بررسی کنید (کمک)
  • بابک بادکوبه در بانک جامع اطلاعات سينماى ايران
  • در خانه | اداره کل آرشیو صدا وسیما
  • فردی که به خاطر شباهتش به اکبر عبدی بازیگر شد | باشگاه خبرنگاران جوان
  • برندسازی، راهی برای نجات اقتصاد ملی | تابناک
  • اجرای بابک بادکوبه در ویژه برنامه‌ نوروز شبکه یک | بانی فیلم