بحث:فضلالله دهش
افزودن مبحثرد کردن جدول تا شروع بحثها |
اینجا یک صفحهٔ بحث برای گفتگو پیرامون بهبود مقاله فضلالله دهش است. اینجا انجمن نیست که راجع به موضوعهای عمومی پیرامون موضوع مقاله گفتگو کنید. |
سیاستهای مقاله
|
یافتن منابع: گوگل (کتابها · اخبار · روزنامهها · آکادمیک · تصاویر آزاد · ارجاعات وپ) · اخبار آزاد · جیاستور · نیویورک تایمز · کتابخانه وپ |
این مقاله با درجه کیفیت ضعیف و اهمیت کم دارای امتیاز ۹۲۲ در ویکیپروژه نسخهٔ آفلاین است.
جزئیات بیشتر
|
مخالفت با حذف
[ویرایش]این صفحه نباید حذف سریع گردد چون (ایشان یکی از شخصیتهای معروف در صنعت اصفهان است که پورتال شهرداری اصفهان و پورتال وزارت برق ایشان را به عنوان موسس اولین کارخانه برق در مرکز ایران معرفی کردهاند. مقبره دهش در یکی از مقبرههای مشهور در قبرستان تخت پولاد اصفهان است. کارخانه نساجی که ایشان در ۱۰۰ سال پیش راه اندازی کردند یکی از مشهورترین و قدیمیترین کارخانههای ایران است. قطعا ایشان سوپراستار سینما و فوتبالیست نیست اگر متر و معیار سرشناسی عوامانه است) --Ali Fatehi ۲۷ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۴:۱۷ (UTC)
- بعید می دانم عدم سرشناسی در حدی باشد که بتوان حذف سریع کرد. [۱] این منبع شهرداری اصفهان را نیز میتوان اضافه کرد. منابع دیگری نیز در اینترنت هست که نشان دهد حداقل در حد حذف سریع نیست. نهایتأ شاید بشود آن را در نبح مطرح کرد. من به احترام کاربر گرامی Kasir برچسب حذف سریع را بر نمیدارم اما لطفأ بیشتر بررسی شود. مهرنگار (بحث) ۲۷ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۵۴ (UTC)
@Kasir: درود بر شما دوست گرامی. اجازه میدهید برچسب حذف سریع را با توجه به افزودن منابع جدیدی که حداقل سرشناسی را نشان میدهد بردارم؟ مهرنگار (بحث) ۲۸ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۰۹:۰۴ (UTC)
@مهرنگار و Alifatehighahfarokhi: از نظر من این فرد سرشناس نیست، صرفا آوردن برق به اصفهان برای این فرد سرشناسی نمیآورد، از طرفی مقاله کپی شده از منابع است، اگر دسترسی ویکیبانی را داشتم همان ابتدا مقاله را حذف میکردم. --Kasir بحث ۲۸ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۰۹:۴۱ (UTC)
- اگر مشکل نقض حق تکثیر است، حرفی ندارم. اما در باب سرشناسی، با کاربر kasir هم عقیده نیستم. مهرنگار (بحث) ۲۸ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۰:۳۶ (UTC)
@مهرنگار و Kasir: توجه داشته باشید که این شخص، اصفهان را از شهری کشاورزی به صنعتی تبدیل کرده است. اهمیت هر موضوع را باید در بستر زمانه خود بررسی کرد. برق در سال ۱۳۰۰ دروازه پیشرفت بوده و مثل امروز در دسترس نبوده. ضمن اینکه به گمانم همه مقاله را مطالعه نکردید و ایشان نه تنها اولین کارخانه برق و دو کارخانه نساجی را در اصفهان تاسیس کرده که اولین قانون برق را به مجلس برده و در نوشتن اولین قانون کار ایران با مهندس نفیسی مشارکت کرده است. به این خدمات اضافه کنید اولین نقشه مهندسی شهر اصفهان را. گنبد و بارگاهی که در شهر برای این شخص ساختهاند و سرشناسی این شخص در استان اصفهان گویای این نکته است. به گمان من ویکیپدیا محل به اشتراک گذاری اطلاعات است و نباید با برخورد سلیقهای و شخصی جلوی نشر اطلاعات را گرفت.Ali Fatehi ۲۸ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۸:۱۱ (UTC)
- من که گفتم مخالف حذف هستم و سرشناس است. دیگر چرا مرا پینگ کردید؟ مهرنگار (بحث) ۲۹ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۸:۵۰ (UTC)
مخالفت با حذف
[ویرایش]این صفحه نباید حذف سریع گردد چون ( سه منبع دیگر از پورتال شهرداری اصفهان، اداره برق اصفهان و معاونت حقوقی مجلس نیز به مقاله اضافه شد) --Ali Fatehi ۲۸ دسامبر ۲۰۱۵، ساعت ۰۹:۰۱ (UTC)
پیوندهای خارجی اصلاح شدند (نوامبر ۲۰۱۹)
[ویرایش]سلام همکاران ویرایشگر.
من بهتازگی ۱ پیوند خارجی موجود در فضلالله دهش را اصلاح کردم. لطفاً ویرایشم را بازبینی کنید. اگر پرسشی دارید یا میخواهید ربات پیوندها یا چند صفحه را نادیده بگیرد، لطفاً این راهنمای ساده را برای دریافت اطلاعات بیشتر ببینید. من تغییرات زیر را انجام دادم:
- بایگانی https://web.archive.org/web/20170309155800/http://www.imna.ir/fa/doc/report/188897/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%B1%D9%82%D9%87-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D9%81-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86 به http://www.imna.ir/fa/doc/report/188897/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%B1%D9%82%D9%87-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D9%81-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86/ افزوده شد.
لطفاً برای اصلاح خطاهای ربات به راهنما مراجعه کنید.
با احترام.—InternetArchiveBot (گزارش اشکال) ۲۰ نوامبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۰:۱۶ (UTC)
نامزد حذف شدن یک پروندهٔ ویکیانبار استفادهشده در این صفحه
[ویرایش]پروندهٔ زیر از ویکیانبار که در این صفحه استفاده شده نامزد حذف شده است:
در بحث حذف که در صفحهٔ نامزدی صورت میگیرد شرکت کنید. —Community Tech bot (بحث) ۲۲ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۰۷ (UTC)