مادر قلب‌اتمی (فیلم)

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Mohsenrezaei89 (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۲۷ مارس ۲۰۲۱، ساعت ۱۰:۳۵ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

مادر قلب اتمی
کارگردانعلی احمدزاده
تهیه‌کنندهسید امیرحسین سیدزاده
نویسندهعلی احمدزاده
مانی باغبانی
بازیگرانترانه علیدوستی
پگاه آهنگرانی
مهرداد صدیقیان
محمدرضا گلزار
احسان امانی
رضا بهبودی
راویمحمدرضا گلزار
موسیقیسهند مهدی‌زاده
فیلم‌برداراشکان اشکانی
تدوین‌گراحسان واثقی
توزیع‌کنندهنسیم صبا
تاریخ‌های انتشار
بهمن ۱۳۹۳ (جشنواره فیلم برلین)
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ (اکران در ایران)
کشورایران
زبانفارسی
فروش گیشه۱٬۳۲۲٬۰۰۸٬۰۰۰ تومان

مادر قلب اتمی فیلمی به کارگردانی علی احمدزاده، نویسندگی علی احمدزاده و مانی باغبانی ، و تهیه‌کنندگی سید امیر سیدزاده محصول سال ۱۳۹۳ است.[۱] این فیلم دربخش جانبی فروم جشنواره فیلم برلین، جشنواره آستین تگزاس و جشنواره فیلم‌های آسیایی سن دیگو به نمایش درآمده‌است.[۲][۳]

نام فیلم مادر قلب اتمی از آلبوم (Atom Heart Mother) گروه پینک فلوید گرفته شده‌است. در فیلم زمانی که کامی خواب عجیبش را برای دوستانش تعریف می‌کند، به آن اشاره می‌شود.

داستان

فیلم «مادر قلب اتمی» با میهمانی کامی آغاز می‌شود که قصد دارد ایران را برای همیشه به مقصد لبنان ترک کند. داستان فیلم در شب توزیع یارانه‌ها و با اتفاقاتی که به واسطه عدم امکان برداشت از کارت روی می‌دهد ، روایت می شود.

بازیگران

اکران در ایران

این فیلم سینمایی سرنوشت نامعلومی داشت و علی‌رغم چندین بار اصلاحیه موفق به دریافت پروانه نمایش نشد. شورای پروانه نمایش مذاکراتی با سازندگان فیلم داشت و آن‌ها بر سر اصلاح ۸ دقیقه از فیلم به توافق رسیدند و قرار شد بخش‌هایی از فیلم اصلاح شود و در بخش‌هایی با صدای بازیگران گفتارهایی به فیلم افزوده شود. دست‌اندرکاران فیلم اصلاحیه اولیه را اعمال کردند و درحالیکه پیش‌بینی می‌شد این بار پروانه نمایش فیلم بدون مشکل صادر شود بازهم سازمان سینمایی از صدور پروانه نمایش خودداری کرد. در آن زمان گفته شد شورای پروانه نمایش با نسخه اصلاح شده مشکلی ندارد اما اداره نظارت و ارزشیابی تصمیم گرفته فعلاً «مادر قلب اتمی» اکران نشود.[۴] سرانجام پس از ۳ سال، این فیلم در تاریخ ۱۰ خرداد ۹۶، اکران شد.[۵][۶] علی احمدزاده نسخهٔ سانسور نشدهٔ فیلم را در ویمیو قرار داد.[۷][۸]

پانویس

  1. «مادرِ قلبْ اتمی». سینماتیکت. ۹۶/۳/۸. بایگانی‌شده از اصلی در ۶ سپتامبر ۲۰۱۷. دریافت‌شده در ۲۹ مه ۲۰۱۷. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  2. «برلین حضور «مادر قلب اتمی» را اعلام رسمی کرد». مهر. ۲۶ دی ۱۳۹۳.
  3. ««مادر قلب اتمی» وارد شبکه نمایش خانگی شد». مهر. ۲۸ شهریور ۱۳۹۶.
  4. «مادر قلب اتمی» بایگانی شد[پیوند مرده]
  5. «اکران «مادر قلب اتمی» از این هفته». خبرگزاری مهر.
  6. «اولین تیزر فیلم «مادر قلب اتمی» منتشر شد/احتمال اکران بعد از ۴ سال+فیلم». ۲۰۱۷-۰۵-۲۹. دریافت‌شده در ۲۰۱۷-۰۵-۲۹.
  7. "ali Ahmadzadeh on Instagram: "به احترام مخاطب سانسور زدهٔ امروز، ورژن بی سانسور "مادر قلب اتمی" را برایتان اینجا می‌گذارم. برای احساس آزادی در خودم و سینماگرانی که…"". Instagram (به انگلیسی). Retrieved 2018-03-03.
  8. Ali Ahmadzadeh. «ATOMIC HEART». Vimeo.

منابع

پیوند به بیرون