مین دریایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده: Mine (AWM 304925).jpg|left|270px|thumb|مین دریایی مربوط به جنگ جهانی دوم]]
[[پرونده: Mine (AWM 304925).jpg|left|270px|thumb|مین دریایی مربوط به جنگ جهانی دوم]]
'''مین دریایی''' یک وسیله انفجاری([[مین]]) است که در [[دریا]] و رودخانه ها گذاشته می‌شود و می‌تواند کشتی ها و [[زیردریایی‌]]‌ها را نابود کند. بر خلاف بمب‌های عمقی، مین‌های دریایی روی آب گذاشته می‌شوند و وقتی که به کشتی دشمن نزدیک شدند و یا با آن برخورد کردند، منفجر می‌شوند. مین‌های دریایی می‌توانند برای حمله به دشمنان مورد استفاده قرار گیرند، بطوری‌که می‌توانند حرکت کشتی‌های دشمن را مختل کرده و یا موجب زندانی شدن آن در میان مین‌ها شوند. همچنین مین‌های دریایی کاربرد دفاعی نیز دارند؛ چنان که می‌توان از آنها برای محافظت از ''مرز آبی'' خودی استفاده کرد.
'''مین دریایی''' یک وسیله انفجاری([[مین]]) است که در [[دریا]] و رودخانه‌ها گذاشته می‌شود و می‌تواند کشتی‌ها و [[زیردریایی]]‌ها را نابود کند. بر خلاف بمب‌های عمقی، مین‌های دریایی روی آب گذاشته می‌شوند و وقتی که به کشتی دشمن نزدیک شدند و یا با آن برخورد کردند، منفجر می‌شوند. مین‌های دریایی می‌توانند برای حمله به دشمنان مورد استفاده قرار گیرند، بطوری‌که می‌توانند حرکت کشتی‌های دشمن را مختل کرده و یا موجب زندانی شدن آن در میان مین‌ها شوند. همچنین مین‌های دریایی کاربرد دفاعی نیز دارند؛ چنان که می‌توان از آنها برای محافظت از ''مرز آبی'' خودی استفاده کرد.


{{جنگ-خرد}}
{{جنگ-خرد}}

نسخهٔ ‏۲۸ ژانویهٔ ۲۰۱۲، ساعت ۱۴:۱۶

مین دریایی مربوط به جنگ جهانی دوم

مین دریایی یک وسیله انفجاری(مین) است که در دریا و رودخانه‌ها گذاشته می‌شود و می‌تواند کشتی‌ها و زیردریایی‌ها را نابود کند. بر خلاف بمب‌های عمقی، مین‌های دریایی روی آب گذاشته می‌شوند و وقتی که به کشتی دشمن نزدیک شدند و یا با آن برخورد کردند، منفجر می‌شوند. مین‌های دریایی می‌توانند برای حمله به دشمنان مورد استفاده قرار گیرند، بطوری‌که می‌توانند حرکت کشتی‌های دشمن را مختل کرده و یا موجب زندانی شدن آن در میان مین‌ها شوند. همچنین مین‌های دریایی کاربرد دفاعی نیز دارند؛ چنان که می‌توان از آنها برای محافظت از مرز آبی خودی استفاده کرد.

منابع