رادیو اینترنتی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Tadoamin (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای جدید حاوی 'رادیوی اینترنتی در اصل به ایستگاهی از رادیو گفته میشود که شنونده آن کاربران ا...' ایجاد کرد
برچسب: مطالب زیاد ویکی‌سازی نشده وارده‌شده است.(AF)
 
Sanchooli (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{بدون منبع}}
رادیوی اینترنتی در اصل به ایستگاهی از رادیو گفته میشود که شنونده آن کاربران اینترنت میباشند.
رادیوی اینترنتی در اصل به ایستگاهی از رادیو گفته می‌شود که شنونده آن کاربران اینترنت می‌باشند.
برای دسترسی به این نوع ایستگاه ها باید از یک اتصال اینترنت با سرعت مطلوب استفاده نمود.
برای دسترسی به این نوع ایستگاه‌ها باید از یک اتصال اینترنت با سرعت مطلوب استفاده نمود.
رادیو های اینترنتی به دو دسته تقسیم میشوند:
رادیو‌های اینترنتی به دو دسته تقسیم می‌شوند:
رادیو های آفلاین
رادیو‌های آفلاین
رادیو های زنده
رادیو‌های زنده
رادیو های آفلاین رادیوهایی با برنامه های آپلود شده از قبل میباشند که در دوره زمانی معینی به روز رسانی میشوند و میتوانند شامل انواع آرشیوها و موضوعات باشند.در واقع رسانه ای میباشند که هم قابلیت پخش برخط اینترنتی دارند و هم میتوان برنامه های آنها را دانلود نمود.
رادیو‌های آفلاین رادیوهایی با برنامه‌های آپلود شده از قبل می‌باشند که در دوره زمانی معینی به روز رسانی می‌شوند و می‌توانند شامل انواع آرشیوها و موضوعات باشند.در واقع رسانه‌ای می‌باشند که هم قابلیت پخش برخط اینترنتی دارند و هم می‌توان برنامه‌های آنها را دانلود نمود.
رادیو های زنده یا آنلاین به رادیوهایی گفته میشود که همواره در حال پخش زنده از یک ایستگاه رادیویی میباشند اما برنامه های آنها قابل دانلود نیست ؛ مگر آنکه در ایستگاه(سایت) اینترنتی این رادیو ها یک ایستگاه(آرشیو از برنامه های پخش شده) آفلاین نیز برای آرشیو نمودن برنامه ها وجود داشته باشد. اساس کار رادیو های آنلاین بدین صورت است که برنامه زنده در حال پخش در ایستگاه رادیویی به طور متداول و بدون توقف بر روی یک سرور اینترنتی با پهنای باند بالا آپلود میشود و بر روی سایت قرار میگیرد ولی این اطلاعات فقط برای چند دقیقه بر روی سرور ذخیره میشوند تا شنوندگان به صورت متداول با استفاده از نرم افزار آن را گوش کنند،سپس اطلاعات بعدی از سمت ایستگاه رادیویی جایگزین اطلاعات قبلی سرور میشوند و این چرخه مدام ادامه دارد.
رادیو‌های زنده یا آنلاین به رادیوهایی گفته می‌شود که همواره در حال پخش زنده از یک ایستگاه رادیویی می‌باشند اما برنامه‌های آنها قابل دانلود نیست ؛ مگر آنکه در ایستگاه(سایت) اینترنتی این رادیو‌ها یک ایستگاه(آرشیو از برنامه‌های پخش شده) آفلاین نیز برای آرشیو نمودن برنامه‌ها وجود داشته باشد. اساس کار رادیو‌های آنلاین بدین صورت است که برنامه زنده در حال پخش در ایستگاه رادیویی به طور متداول و بدون توقف بر روی یک سرور اینترنتی با پهنای باند بالا آپلود می‌شود و بر روی سایت قرار می‌گیرد ولی این اطلاعات فقط برای چند دقیقه بر روی سرور ذخیره می‌شوند تا شنوندگان به صورت متداول با استفاده از نرم افزار آن را گوش کنند،سپس اطلاعات بعدی از سمت ایستگاه رادیویی جایگزین اطلاعات قبلی سرور می‌شوند و این چرخه مدام ادامه دارد.

نسخهٔ ‏۲۴ اکتبر ۲۰۱۱، ساعت ۰۷:۲۶

رادیوی اینترنتی در اصل به ایستگاهی از رادیو گفته می‌شود که شنونده آن کاربران اینترنت می‌باشند. برای دسترسی به این نوع ایستگاه‌ها باید از یک اتصال اینترنت با سرعت مطلوب استفاده نمود. رادیو‌های اینترنتی به دو دسته تقسیم می‌شوند: رادیو‌های آفلاین رادیو‌های زنده رادیو‌های آفلاین رادیوهایی با برنامه‌های آپلود شده از قبل می‌باشند که در دوره زمانی معینی به روز رسانی می‌شوند و می‌توانند شامل انواع آرشیوها و موضوعات باشند.در واقع رسانه‌ای می‌باشند که هم قابلیت پخش برخط اینترنتی دارند و هم می‌توان برنامه‌های آنها را دانلود نمود. رادیو‌های زنده یا آنلاین به رادیوهایی گفته می‌شود که همواره در حال پخش زنده از یک ایستگاه رادیویی می‌باشند اما برنامه‌های آنها قابل دانلود نیست ؛ مگر آنکه در ایستگاه(سایت) اینترنتی این رادیو‌ها یک ایستگاه(آرشیو از برنامه‌های پخش شده) آفلاین نیز برای آرشیو نمودن برنامه‌ها وجود داشته باشد. اساس کار رادیو‌های آنلاین بدین صورت است که برنامه زنده در حال پخش در ایستگاه رادیویی به طور متداول و بدون توقف بر روی یک سرور اینترنتی با پهنای باند بالا آپلود می‌شود و بر روی سایت قرار می‌گیرد ولی این اطلاعات فقط برای چند دقیقه بر روی سرور ذخیره می‌شوند تا شنوندگان به صورت متداول با استفاده از نرم افزار آن را گوش کنند،سپس اطلاعات بعدی از سمت ایستگاه رادیویی جایگزین اطلاعات قبلی سرور می‌شوند و این چرخه مدام ادامه دارد.