اینترنشنال نیویورک تایمز

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Bahar1397 (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۱۸:۳۲ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

اینترنشنال نیویورک تایمز
نسخه اینترنشنال نیویورک تایمز (۸ اوت ۲۰۱۷)
نوعروزنامه
قطعروزنامه قطع بزرگ
صاحب(ان) امتیازنیویورک تایمز کمپانی
ناشرA. G. Sulzberger
بنیان‌گذاری۱۸۸۷
جهت‌گیری سیاسیNone
دفتر مرکزیلا دفانس، فرانسه
چندین دفتر بین‌المللی
شمارگان۲۴۲٬۰۷۳
شاپا۰۲۹۴-۸۰۵۲
شمارهٔ اُسی‌ال‌سی۱۸۵۲۷۳۷۲۱
وبگاه
Logo 2013
نامواره روزنامه

اینترنشنال نیویورک تایمز (به انگلیسی: The New York Times International Edition) یک روزنامه انگلیسی‌زبان بین‌المللی است. این روزنامه به‌همراه نیویورک تایمز از امکانات و روزنامه‌نگارانی مشترک برخوردار هستند، آنچنان که هرالد تریبیون به‌نوعی نسخه بین‌المللی نیویورک تایمز شناخته می‌شود. این روزنامه در ۳۵ منطقه در سراسر جهان چاپ و در بیش از ۱۸۰ کشور فروخته می‌شود. اینترنشنال نیویورک تایمز متعلق به شرکت نیویورک تایمز است.

تاریخچه

این روزنامه در سال ۱۸۸۷ با نام «پاریس هرالد» به‌عنوان نسخه اروپایی نیویورک هرالد توسط جیمز گوردون بنت پسر بنیان گذاشته شد. در سال ۱۹۱۸ پس از مرگ بنت، فرانک اندرو مونسی نیویورک هرالد و پاریس هرالد را خرید. مونسی در سال ۱۹۲۴، این دو روزنامه را به نیویورک تریبیون فروخت و پاریس هرالد به پاریس هرالد تریبیون و نیویورک هرالد به نیویورک هرالد تریبیون تغییر نام دادند. در سال ۱۹۵۹، جان ویتنی بازرگان و سفیر آمریکا در بریتانیا، نیویورک هرالد تریبیون و نسخه اروپایی‌اش را خرید. در سال ۱۹۶۶، نیویورک هرالد تریبیون بسته شد، اما خانواده ویتنی روزنامه پاریسی را حفظ کردند. در دسامبر ۱۹۶۶، واشینگتن پست یکی از مالکان این روزنامه شد. در مه ۱۹۶۷ نیویورک تایمز نیز به دیگر مالکان هرالد پیوست که در نتیجه این روزنامه به اینترنشنال هرالد تریبیون تغییر نام داد.

ویژگی‌ها

این روزنامه تیتر یک ندارد و صفحه نخست آن کاملاً بین‌المللی و شامل موضوعاتی مختلف است. اینترنشنال هرالد تریبیون با ده روزنامه بین‌المللی دیگر روابط حرفه‌ای دارد.

منابع

مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «International Herald Tribune». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۰.

پیوند به بیرون