جنب و جوش کنگ فو

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Salome mi (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۱ مهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۰۹:۱۰ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

جنب و جوش کنگ فو
کارگرداناستیون چو
تهیه‌کنندهاستیون چو
نویسنده
  • استیون چو
  • Huo Xin
  • Chan Man-keung
  • Tsang Kan-cheung
بازیگراناستیون چو
دنی چان
لام سوئت
شینگ یو
یوئن وا
موسیقیریموند وانگ
فیلم‌بردارPoon Hang-sang
تدوین‌گرAngie Lam
شرکت
تولید
  • Star Overseas
  • Beijing Film Studio
  • Taihe Film Investment
  • China Film Group
  • Huayi Brothers
توزیع‌کنندهکلمبیا پیکچرز (بین‌المللی)
سونی پیکچرز کلاسیکس (ایالات متحده)
تاریخ‌های انتشار
مدت زمان
۹۸ دقیقه[۱]
کشورهنگ کنگ
چین[۲]
زبانکانتونی[۱]
هزینهٔ فیلم۲۰ میلیون دلار[۳]
فروش گیشه۱۰۲ میلیون دلار[۳]

جنب و جوش کنگ فو (انگلیسی: Kung Fu Hustle) فیلمی در ژانر رزمی، گانگستری و کمدی به کارگردانی استیون چو است که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد. از بازیگران آن می‌توان به استیون چو، دنی چان، لام سوئت، شینگ یو و یوئن وا اشاره کرد.

ادای احترام به بروس لی

ادای احترام به بروس لی در چند صحنه در این فیلم به نمایش گذاشته می‌شود: وقتی زن صاحبخانه بین رئیس و دستیار او نشسته‌است، با رئیس روبرو می‌شود و از حرکاتی که بروس لی در حالی که با رئیس جنایی در فیلم بازگشت اژدها روبرو بود تقلید می‌کند. انگشتش را به سمت او تکان می‌دهد، سپس هر دو مشت را می‌بندد، و بعد فقط مشت سمت راست (در حالی که صدای ترک خوردن بندها به گوش می‌رسد) را به نشانه قدرتش به او نشان می‌دهد و بعد رئیس سرش را تکان می‌دهد و زن صاحبخانه نیز انگشت شستش را، دقیقاً مانند بروس لی؛ در مورد بعدی در یک لحظه صاحبخانه و همسرش از پنجره در حال رقص چا چا چا دیده می‌شوند. این یک اشاره به بروس لی است که در سال ۱۹۵۸ قهرمان مسابقات ملی این رقص در هنگ کنگ شد.[۴] همچنین در صحنه آغازین، برخی از بچه‌ها فوتبال بازی می‌کنند. سپس استیون چو وارد عمل می‌شود و به توپ ضربهٔ عجیبی می‌زند. این یک اشاره به فیلم فوتبال شائولین محصول سال ۲۰۰۱ است.

ساخت

سه صحنه توسط استیون چو کارگردانی نشده‌است. صحنه‌ای که مبارزهٔ سه استاد را نشان می‌دهد توسط سامو هونگ کارگردانی شده‌است؛ دومین جایی است که وان با هزار مرد با لباس سیاه از گروه تبر مبارزه می‌کند، و سومین صحنهٔ مبارزه در شب، جایی که سه استاد با دو نوازنده روبرو می‌شوند، توسط یوئن وو-پینگ کارگردانی شده‌است.[۵]

بیشتر اسامی ابرقدرت‌های این فیلم از رمان پالپ لوئیس چا یک نام‌خانوادگی هنگ کنگی گرفته شده که اغلب با الکساندر دوما مقایسه می‌شود و به دلیل اختراع ورزشهای رزمی مدرن شناخته می‌شود.[۶]

باند تبر شبیه باند مشابهی است که در فیلم افسانه استاد مست (۱۹۹۴) ظاهر شد، اگرچه در آن فیلم باند تبر نقش جزئی داشت اما هر دو باند دارای لباس سیاه و سلاح تبر بودند و تمایل زیادی به جنگ در تعداد زیاد گروه داشتند.[۵]

اکران

از سال ۲۰۰۵، این فیلم گسترده‌ترین اکران سینمایی یک فیلم خارجی زبان در ایالات متحده آمریکا را داشت.[۷]

اشتباهات فیلم

هنگامی که رهبر باند تمساح از ایستگاه پلیس خارج می‌شود، کلاه خود را از کلاه کابوی به کلاه پارچه‌ای بدون شکل تبدیل می‌کند، سپس تا پایین رفتن از طبقه به کلاه گاوچران بر می‌گردد.

هنگامی که حلقه‌های خیاط شکسته می‌شود، او به زمین می‌افتد و قطعات حلقه در اطراف او پخش می‌شوند اما وقتی او در صحنهٔ بعدی بلند می‌شود، هیچ تکه‌ای از حلقه روی زمین وجود ندارد.

منابع

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ "Kung Fu Hustle – BBFC". هیئت رده‌بندی سنی فیلم‌های بریتانیا.
  2. "Gong Fu". بنیاد فیلم بریتانیا. Archived from the original on 14 July 2014. Retrieved 12 July 2014.
  3. ۳٫۰ ۳٫۱ "Kung Fu Hustle". نامبرز. Retrieved 26 March 2016.
  4. "Movie Classic – Kung Fu Hustle (2004)" (به انگلیسی). stuff.tv.
  5. ۵٫۰ ۵٫۱ "Kung Fu Hustle" (به انگلیسی). asianwiki.com.
  6. "kung fu hustle" (به انگلیسی). la.synnex.com.
  7. "Kung Fu Hustle" (به انگلیسی).

پیوند به بیرون