بازتاب داخلی کلی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

نسخه‌ای که می‌بینید نسخه‌ای قدیمی از صفحه است که توسط Mortezarahimi3rd (بحث | مشارکت‌ها) در تاریخ ‏۲۲ فوریهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۰۵:۲۲ ویرایش شده است. این نسخه ممکن است تفاوت‌های عمده‌ای با نسخهٔ فعلی داشته باشد.

پرتوهایی با زاویه برخورد بزرگتر از زاویه بحرانی بازتاب کلی می‌شود.

بازتاب کلی که به نام‌های بازتاب داخلی یا بازتاب کلی داخلی نیز شناخته می‌شود، پدیده‌ای اپتیکی است که زمانی رخ می‌دهد که پرتوی نوری در گذر از محیط غلیظ به محیط رقیق با زاویه‌ای بزرگتر از زاویه‌ای بحرانی (نسبت به خط عمود بر سطح) به سطح مشترک دو ناحیه برخورد کند. در این صورت نور به محیط رقیق راه نمی‌یابد، بلکه به‌طور کلی به درون محیط غلیظ بازتابیده می‌شود. این پدیده بیشتر به صورت پدیده‌ای نوری مشاهده می‌شود، اگرچه برای انواع دیگری از امواج مانند هر نوع تابش الکترومغناطیسی یا صوت نیز اتفاق می‌افتد.

منابع

  • مالکیت عمومی این مقاله حاوی محتوای تحت مالکیت عمومی از سند «Federal Standard 1037C». General Services Administration است. (in support of MIL-STD-188)
  • Wikipedia contributors, "Total internal reflection," Wikipedia, The Free Encyclopedia, //en.wikipedia.org/w/index.php?title=Total_internal_reflection&oldid=452364221 (accessed October 2, 2011).

پیوند به بیرون