پرش به محتوا

پرونده:Interiér hlavní čerpací stanice v Káraném 02.jpg

محتوای صفحه در زبان‌های دیگر پشتیبانی نمی‌شود
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

پروندهٔ اصلی(۵٬۶۱۶ × ۳٬۷۴۴ پیکسل، اندازهٔ پرونده: ۶٫۳۳ مگابایت، نوع MIME پرونده: image/jpeg)

توضیح

Interiér hlavní čerpací stanice v úpravně vod v Káraném. Budova byla vystavěna architektem Čeňkem Gregorem v letech 1908-1914. Zprvu zde byla parní pístová čerpadla, která tlačila vodu do I. Výtlačného řadu (=trubka, kde je voda tlačena) ve směru na Prahu. V roce 1936 byla nahrazena elektrickými odstředivými čerpadly (v popředí vlevo). Ta později začala vhánět vodu i do II. a III. Výtlačného řadu. Od roku 1996 se osazují elektrická čerpadla se sníženými energetickými nároky. V budově se také nachází velín úpravny vod Káraný.

Voda sem přiváděná pochází z přirozená a umělé infiltrace (=nasycování půdního profilu vodou – děje se buď přirozenou cestou (z břehu, dna vodního toku, deštěm) a umělým napouštěním a zasakováním do půdního profilu), část je i voda artéská (= podzemní voda pod hydrostatickým tlakem v pórech pískovců, překrytá nepropustnou vrstvou). Tyto vody jsou zde smíchány a po chlorování tlačeny ve směru Praha. To trvá asi 1 den.

Zdroje:

  • Křivánek, Oldřich a Kněžek, Miroslav. 2001. Zdroje pitné vody v Káraném. Principy získávání vody v oblasti káranské vodárny. Pražské vodovody a kanalizace a.s.
  • Wikipedie
تاریخ
منبع Che
پدیدآور Che
(Please credit as "Petr Novák, Wikipedia" in case you use this outside WMF projects.)
من، صاحب حقوق قانونی این اثر، به این وسیله این اثر را تحث اجازه‌نامهٔ ذیل منتشر می‌کنم:
w:fa:کرییتیو کامنز
انتساب انتشار مشابه
این پرونده با اجازه‌نامهٔ کریتیو کامانز Attribution-Share Alike 3.0 سازگار نشده منتشر شده است.
شما اجازه دارید:
  • برای به اشتراک گذاشتن – برای کپی، توزیع و انتقال اثر
  • تلفیق کردن – برای انطباق اثر
تحت شرایط زیر:
  • انتساب – شما باید اعتبار مربوطه را به دست آورید، پیوندی به مجوز ارائه دهید و نشان دهید که آیا تغییرات ایجاد شده‌اند یا خیر. شما ممکن است این کار را به هر روش منطقی انجام دهید، اما نه به هر شیوه‌ای که پیشنهاد می‌کند که مجوزدهنده از شما یا استفاده‌تان حمایت کند.
  • انتشار مشابه – اگر این اثر را تلفیق یا تبدیل می‌کنید، یا بر پایه‌ آن اثری دیگر خلق می‌کنید، می‌‌بایست مشارکت‌های خود را تحت مجوز یکسان یا مشابه با ا اصل آن توزیع کنید.
This picture was taken and/or got within the scope of the 'Acquiring scientific and specialized pictures' grant.

čeština  Deutsch  English  français  македонски  Türkçe  +/−

عنوان

شرحی یک‌خطی از محتوای این فایل اضافه کنید

آیتم‌هایی که در این پرونده نمایش داده شده‌اند

توصیف‌ها

تاریخچهٔ پرونده

روی تاریخ/زمان‌ها کلیک کنید تا نسخهٔ مربوط به آن هنگام را ببینید.

تاریخ/زمانبندانگشتیابعادکاربرتوضیح
کنونی‏۲۸ ژانویهٔ ۲۰۱۰، ساعت ۰۴:۵۰تصویر بندانگشتی از نسخهٔ مورخ ‏۲۸ ژانویهٔ ۲۰۱۰، ساعت ۰۴:۵۰۵٬۶۱۶ در ۳٬۷۴۴ (۶٫۳۳ مگابایت)Juandev{{Information |Description=Interiér hlavní čerpací stanice v úpravně vod v Káraném. Budova byla vystavěna architektem Čeňkem Gregorem v letech 1908-1914. Zprvu zde byla parní pístová čerpadla, která tlačila vodu do I. Výtlačného řadu

صفحهٔ زیر از این تصویر استفاده می‌کند:

کاربرد سراسری پرونده

ویکی‌های دیگر زیر از این پرونده استفاده می‌کنند:

فراداده