پیشنویس:بیمارستان های بهبهان
|| شهرستان بهبهان دارای ۱۲ بیمارستان کوچک و بزرگِ آموزشی، درمانی، تحقیقاتی، تخصصی و فوق تخصصی اعم از دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی، موقوفه و خیرساز است که از این حیث، نه تنها در سطح استان خوزستان، بلکه در تمام کشور در بحث نسبت تعداد بیمارستان ها و مراکز درمانی به جمعیت(۳۲۰ هزار نفر)، بی مثال است. از این تعداد بیمارستان، ۱۰ بیمارستان به علاوه بیمارستان اشرفی اصفهانی آغاجاری، دانشگاهی و وابسته به دانشکده علوم پزشکی بهبهان میباشند. ||
|| بیمارستان ها ||
۱. بیمارستان بزرگ صحرایی ولی عصر(عج): این بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی بزرگترین بیمارستان صحرایی جنوب ایران به حساب می آید. این مرکز در کیلومتر ۵ جاده قدیم اهواز، شهرک کوره جبور قرار دارد. بلوک B و C افتتاح شده و بلوک A در دست تجهیز است.
۱.۵. کلینیک تخصصی زخم بیمارستان ولی عصر(عج): در محوطه بیمارستان
۱.۵. پردیس دانشگاهی ولی عصر(عج): این پردیس که متعلق به دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهان میباشد، دارای دانشکده های پزشکی، توانبخشی، بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی است و در انتهایی ترین قسمت محوطه بیمارستان قرار دارد.
۲. بیمارستان بزرگ دکتر شهیدزاده: این بیمارستان ۲۱۰ تختخوابی در سال ۱۳۴۷ تاسیس شد و جزو بزرگترین بیمارستانهای بهبهان به شمار میرود. مرکز آموزشی درمانی شهیدزاده متخصص ها و فوق تخصص های بسیاری دارد و دارای تمامی واحدهای کلینیکی، پاراکلینیکی و درمانگاهی میباشد. این بیمارستان در میدان پرستار، خیابان شهید زیبایی واقع شده است.
۲.۵. کلینیک فوق تخصصی بیمارستان دکتر شهیدزاده: جنب بیمارستان
۲.۵. بخش شیمی درمانی بیمارستان شهیدزاده: اطراف بیمارستان
۳. بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان فریده بهبهانی: این بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی در سال ۱۳۵۷ تاسیس شد و جزو ۱۹ بیمارستان تخصصی زنان و زایمان در ایران است. این بیمارستان چندین سال است که در درجه بندی وزارت بهداشت مختص بیمارستان های کشور، "درجه یک عالی" را کسب میکند و فوق العاده سطح بالایی دارد و دارای تمامی واحدهای کلینیکی، پاراکلینیکی و درمانگاهی میباشد. این بیمارستان در خیابان تختی، خیابان فرمانداری، کوچه شهید عبداللهی قرار دارد.
۳.۵. کلینیک تخصصی بیمارستان فریده بهبهانی
۳.۵. کلینیک تخصصی چشم(ROP) بیمارستان فریده بهبهانی
۴. بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب حضرت فاطمه الزهراء(س): این بیمارستان ۷۵ تختخوابه تنها بیمارستان تخصصی قلب در استان خوزستان است و تمام نیازهای شهرستان های اطراف و استان را برآورده میکند. این بیمارستان در ۵ طبقه و زیربنای ۴۵۰۰ متر مربع در سال ۹۸ به همت حاج شاکر معرفی(خیر بهبهانی ساکن کویت)، مجمع خیرین سلامت شهرستان بهبهان و دانشکده علوم پزشکی بهبهان کلنگ زده شد و در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید. این بیمارستانِ فوق العاده مهم و شیک در خیابان شهید زیبایی و در مجاورت بیمارستان دکتر شهیدزاده قرار دارد.
۵. بیمارستان تامین اجتماعی مصطفی خمینی: این بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه اوایل انقلاب در سال ۱۳۵۷ توسط سازمان تامین اجتماعی کشور تاسیس شد و به مردم شهرستان بهبهان و اطراف خدمت رسانی میکند. این بیمارستان از لحاظ وسعت از بزرگترین بیمارستانهای منطقه به شمار میرود و دارای تمامی واحدهای کلینیکی، پاراکلینیکی و درمانگاهی میباشد. بیمارستان تامین اجتماعی در خیابان کوی حجت، میدان مادر قرار دارد.
۵.۵. کلینیک تخصصی بیمارستان تامین اجتماعی: در محوطه بیمارستان
۶. بیمارستان جامع سرطان ام البنین(س): بیمارستان ۵۰ تختخوابی سرطان بهبهان در ۲ طبقه و زیربنای ۲۰۰۰ متر در سال ۱۴۰۱ به همت حاج شاکر معرفی(خیر بیمارستان قلب)، دانشکده علوم پزشکی بهبهان و مجمع خیرین سلامت شهرستان بهبهان کلنگ زده شد و اکنون در دست ساخت است. این بیمارستان نیاز تمام شهرهای منطقه جنوب شرق استان خوزستان، استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و حتی چهارمحال و بختیاری را برطرف میکند و به شدت مهم و حیاتی است. این بیمارستان در شهرک کوره جبور در کنار بیمارستان بزرگ ولی عصر(عج) قرار دارد.
۷. بیمارستان خصوصی جراحی مهرگان: مرکز جراحی مهرگان، بیمارستانی خصوصی است که کارهای مختلف جراحی را با پزشکان مجرب انجام میدهد و تنها بیمارستان خصوصی جراحی استان خوزستان نیز می باشد. این بیمارستان ۴۰ تختخوابی در میدان محسنی، خیابان آریاگان، روبروی خانه سالمندان آل یاسین قرار دارد.
۸. بیمارستان خصوصی دندانپزشکی مهرگان: این بیمارستان ۴۰ تختخوابی در ۴ طبقه(طبقه همکف، یک، دو و زیرزمین) ساخته شده است و در کنار کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی، درمانگاه ها و مطب های دندانپزشکی، به مردم بهبهان خدمت میکنند. این بیمارستان شیک و مدرن در گود چهک، خیابان آستانه قرار دارد.
۹. بیمارستان محلی تشانِ بهبهان: این بیمارستان ۳۲ تختخوابه در سال ۱۴۰۰ با همت سردار مظلومی، نماینده شهرستان بهبهان و آغاجاری، مجمع خیرین سلامت شهرستان و دانشکده علوم پزشکی در شهر تشان از توابع شهرستان بهبهان کلنگ زده شد و در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید. این بیمارستان به جمعیت بیش از ۱۵ هزار نفری شهر تشان خدمت رسانی میکند.
۱۰. بیمارستان محلی امام حسین زیدونِ بهبهان: این بیمارستان ۳۲ تختخوابه در سال ۱۴۰۰ با همت سردار مظلومی، نماینده شهرستان بهبهان و آغاجاری، مجمع خیرین سلامت شهرستان و دانشکده علوم پزشکی در شهر زیدون از توابع شهرستان بهبهان کلنگ زده شد و در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید. این بیمارستان به جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفری شهر زیدون خدمت رسانی میکند.
۱۱. بیمارستان امام حسن(ع): این بیمارستان ۳۰ تختخوابی در سال ۱۳۹۷ به همت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهان و مجمع خیرین سلامت شهرستان کلنگ زده شد و در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید. این بیمارستان تازه تاسیس در خیابان پیروز جنوبی، جنب سازمان بزرگ انتقال خون شهرستان قرار دارد.
۱۲. بیمارستان شهید حسین نژاد: این بیمارستان ۳۰ تختخوابی در سال ۱۳۹۸ به همت دانشکده علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت شهرستان کلنگ زده شد، در سال ۱۴۰۱ روند ساخت آن به پایان رسید و در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری میرسد. این بیمارستان تازه تاسیس در کوی اسلام آباد بهبهان، کنار مجتمع های خوابگاهی آن منطقه قرار دارد.
|| مجتمع های پزشکی ||
۱. مجتمع پزشکی مرکزی(پیمبرنیا): خیابان پیروز شمالی، روبروی شاهزاده حسین(ع)
۲. مجتمع پزشکی ایران: خیابان پیروز جنوبی، قبل از میدان مراحل، روبروی بانک شهر
۳. مجتمع پزشکی آریا: خیابان آستانه، کوچه جنب امامزاده ابراهیم(ع)
۴. مجتمع پزشکی ابوعلی: میدان پرستار، روبروی بیمارستان بزرگ دکتر شهیدزاده
۵. مجتمع پزشکی سعدی: انتهای خیابان کوی حجت، سه راهی بیمارستان شهیدزاده، جنب رستوران ایتالیایی دیو
۶. مجتمع پزشکی وارنا: خیابان امام حسین، خیابان باغ ملی، روبروی دبیرستان هاجر
۷. مجتمع پزشکی بینا: خیابان امام حسین، روبروی خیابان باغ ملی، پشت کتابخانه بزرگ علامه طباطبایی
۸. مجتمع پزشکی عدالت: خیابان عدالت، بین مراحل و جوانمردی
۹. مجتمع پزشکی دکتر امینی: میدان مراحل، کوچه جنب بانک شهر
۱۰. مجتمع پزشکی دکتر معاشی:
۱۱. مجتمع پزشکی دکتر بهادری: خیابان زیبایی، روبروی داروخانه شبانه روزی فارابی، کوچه علوم پزشکی
۱۲. مجتمع پزشکی ابن سینا: خیابان پیروز جنوبی، روبروی بیمارستان امام حسن(ع)
|| مراکز تصویربرداری ||
• مرکز تصویربرداری پزشکی پارسیان(پیشرفته): خیابان پیروز جنوبی، کوچه جنب بانک شهر
• مرکز تصویربرداری پزشکی موسوی پور(پیشرفته)
• مرکز تصویربرداری پزشکی ارجان طب(پیشرفته): میدان پرستار، خیابان پیروز جنوبی
• مرکز تصویربرداری پزشکی گاما اسکن(پیشرفته): میدان پرستار به سمت خیابان کرم نسب، فرعی خیابان کوی پلیس
• مرکز تصویربرداری پزشکی دکتر امینی: مکان؛ شماره ۹ مجتمع های پزشکی
• مرکز تصویربرداری پزشکی دکتر رضایی
• مرکز تصویربرداری دندانپزشکی دکتر معظم پور: خیابان عدالت، مجتمع پزشکی عدالت
|| مجتمع های درمانگاهی ||
۱. مجتمع درمانگاهی کوثر: خیابان زیبایی، روبروی مرکز شیمی درمانی بیمارستان شهیدزاده
۲. مجتمع درمانگاهی نوید سلامت: بلوار الماسی، جنب شهربانی سابق
۳. مجتمع درمانگاهی ایرانمهر: خیابان ۶۰ متری، بین میدان پدافند نیروهوایی و هاشم آباد، جنب آموزشگاه رانندگی وحید(بوستان خبرنگار)
۴. مجتمع درمانگاهی شهدا: بلوار آیت اله بهبهانی، ترمینال قدیم، جنب سپاه پاسداران
۵. مجتمع درمانگاهی تختی: خیابان تختی به سمت فرمانداری
۶. مجتمع درمانگاهی شهید بهروزی: خیابان نحوی، قبل از میدان شیراز، کوچه روبروی شورای حل اختلاف
۷. مجتمع درمانگاهی حکمت: خیابان شهید نیاکان
۸. مجتمع درمانگاهی شفا: خیابان شهید نیاکان
۹. مجتمع درمانگاهی فرهنگیان: پارک شهربانی به طرف میدان معلم، روبروی خیابان ژاندارمری
۱۰. مجتمع درمانگاهی آریوبرزن: خیابان منتظری، فرعی شهید راستگویان، قبل از خیابان شریعتی
۱۱. مجتمع درمانگاهی جواد الائمه: میدان بیدبلند، جاده کارخانه سیمان
۱۲. مجتمع درمانگاهی یعقوب بهبهانی: خیابان آیت اله بهبهانی، خیابان سپاه پاسداران
۱۳. مجتمع درمانگاهی دیابت ارغوان: خیابان پیروز جنوبی، قبل از میدان مراحل، خیابان مطهری
"و بقیه درمانگاه ها، پایگاه ها و شبکه های بهداشت(بیشتر از ۱۰۰ عدد) و مراکز جامع خدمات سلامت شهری(بیشتر از ۲۰ عدد) که تعدادشان فراوان است و از توانِ نگارش خارج"
|| پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی ||
• پایگاه اورژانس هوایی( ۲ عدد ): بیمارستان ولیعصر، پایگاه شهری
• پایگاه اورژانس جاده ای( ۵ عدد ): لنگیرات، دودانگه بزرگ، آب امیری، جاده زیدون، تشان
• پایگاه اورژانس درون شهری( ۱۱ عدد )
در انتظار بازبینی. لطفاً شکیبا باشید.
این ممکن است بیش از شش ماه زمان ببرد؛ چرا که بازبینی پیشنویسها هیچ ترتیب مشخصی ندارد. در حال حاضر ۲۵۴ مقالهٔ ثبتشده در انتظار برای بازبینی هستند.
جایی که میتوانید کمک بگیرید
چگونگی بهبود یک پیشنویس
همچنین میتوانید با کنکاش در ویکیپدیا:مقالههای برگزیده و ویکیپدیا:مقالههای خوب نمونههایی از بهترین نوشتارها با موضوعی مشابه مقالهٔ مورد نظر خودتان را بیابید. شانس بیشتر برای یک بازبینی سریع برای این که شانس بازبینی سریع مقالهتان بیشتر شود، پیشنویس خود را با استفاده از دکمهٔ پایین با برچسبهای ویکیپروژهٔ مرتبط برچسب بزنید. این کار به بازبینیکنندگان کمک میکند تا مطلع شوند که یک پیشنویس جدید با موضوع مورد علاقهٔ آنها ثبت شدهاست. برای مثال، اگر مقالهای دربارهٔ یک فضانورد زن نوشتهاید، میتوانید برچسبهای زندگینامه، فضانوردی و دانشمندان زن را بیفزایید. منابع برای ویرایشگران
ابزارهای بازبینی
|