پیام امروز: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Mahzood (بحث | مشارکت‌ها)
جز adding link for حسن نمکدوست تهرانی
ویژگی پیوندهای پیشنهادی: ۲ پیوند افزوده شد.
خط ۱: خط ۱:
'''پیام امروز''' یک ماهنامه خبری تحلیلی بود. صاحب امتیاز و مدیر مسئول آن محمد زاهدی اصل بود و سردبیری نشریه را [[عمید نائینی]] برعهده داشت.<ref>[http://www.goodreads.com/book/show/4411284/ مجله پیام امروز]</ref> آقای نائینی از اعضای شورای سردبیری [[روزنامه آیندگان]] بود. پیام امروز در سال ۱۳۷۹ با حکم [[سعید مرتضوی]] توقیف و انتشار آن متوقف شد. این ماهنامه در زمان فعالیت حرفه‌ای‌ترین [[مجله]] ماهانه [[خبر]]ی و [[تحلیل سیاسی|تحلیل‌های سیاسی]]، [[اجتماعی]]، [[فرهنگی]] و [[اقتصادی]] در [[تهران]] بود.<ref>{{یادکرد وب | نشانی=http://www.iranian.com/Sponsors/April98/PayamEmrooz/ | عنوان=THE IRANIAN: Sponsors, Payam-e Emrooz Magazine | ناشر=iranian.com | پیوند بایگانی=https://web.archive.org/web/20030225050710/http://www.iranian.com/Sponsors/April98/PayamEmrooz/ | تاریخ بایگانی=25 فوریه 2003}}</ref> این مجله با نظام سیاسی خودش نماد [[آزادی رسانه]] در کشور بود. این مجله تعداد قابل توجهی تبلیغات از شرکت‌ها و موسسات خارجی داشت و تعداد بسیاری از [[دانشجو]]یان، [[روشنفکر]]ان و مردم طبقه متوسط (به علاوه مقامات رسمی) در بین خوانندگان آن بودند.
'''پیام امروز''' یک ماهنامه خبری تحلیلی بود. صاحب امتیاز و مدیر مسئول آن محمد زاهدی اصل بود و سردبیری نشریه را [[عمید نائینی]] برعهده داشت.<ref>[http://www.goodreads.com/book/show/4411284/ مجله پیام امروز]</ref> آقای نائینی از اعضای شورای سردبیری [[روزنامه آیندگان]] بود. پیام امروز در سال ۱۳۷۹ با حکم [[سعید مرتضوی]] توقیف و انتشار آن متوقف شد. این ماهنامه در زمان فعالیت حرفه‌ای‌ترین [[مجله]] ماهانه [[خبر]]ی و [[تحلیل سیاسی|تحلیل‌های سیاسی]]، [[اجتماعی]]، [[فرهنگی]] و [[اقتصادی]] در [[تهران]] بود.<ref>{{یادکرد وب | نشانی=http://www.iranian.com/Sponsors/April98/PayamEmrooz/ | عنوان=THE IRANIAN: Sponsors, Payam-e Emrooz Magazine | ناشر=iranian.com | پیوند بایگانی=https://web.archive.org/web/20030225050710/http://www.iranian.com/Sponsors/April98/PayamEmrooz/ | تاریخ بایگانی=25 فوریه 2003}}</ref> این مجله با نظام سیاسی خودش نماد [[آزادی رسانه]] در کشور بود. این مجله تعداد قابل توجهی تبلیغات از شرکت‌ها و موسسات خارجی داشت و تعداد بسیاری از [[دانشجو]]یان، [[روشنفکر]]ان و مردم [[طبقه متوسط]] (به علاوه مقامات رسمی) در بین خوانندگان آن بودند.


[[محمد زاهدی اصل]] صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول و [[عمید نائینی]] سردبیر و ویراستار دفتر اصلی مجله بودند.اعضای دفتر تحریریه آن [[سیروس علی‌نژاد]]، [[مسعود بهنود]]، [[حسن نمکدوست تهرانی]]، [[مسعود خرسند]] و شهرزاد مشاور بودند. عذرا دژم خبرنگار مجلس و کمال آقایی خبرنگار اقتصادی این نشریه بودند. «گزارش ویژه» یکی از بخش‌های بسیار محبوب و آموزنده هر نسخه بود، گزارشی ادبی از مهم‌ترین وقایع سیاسی ماه گذشته که توسط [[مسعود بهنود]]، پیشگام نوشتار ادبی در روزنامه‌نگاری مدرن، نوشته می‌شد. نزدیک بودن با برخی مقامات رسمی و در اختیار داشتن اطلاعات دست‌اول از برخی رویدادها در کنار روزنامه‌نگاری مصور «گزارش ویژه» را به یک بخش استثنایی و به شدت محبوب از مجله تبدیل کرده بود.
[[محمد زاهدی اصل]] صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول و [[عمید نائینی]] [[سردبیر]] و ویراستار دفتر اصلی مجله بودند.اعضای دفتر تحریریه آن [[سیروس علی‌نژاد]]، [[مسعود بهنود]]، [[حسن نمکدوست تهرانی]]، [[مسعود خرسند]] و شهرزاد مشاور بودند. عذرا دژم خبرنگار مجلس و کمال آقایی خبرنگار اقتصادی این نشریه بودند. «گزارش ویژه» یکی از بخش‌های بسیار محبوب و آموزنده هر نسخه بود، گزارشی ادبی از مهم‌ترین وقایع سیاسی ماه گذشته که توسط [[مسعود بهنود]]، پیشگام نوشتار ادبی در روزنامه‌نگاری مدرن، نوشته می‌شد. نزدیک بودن با برخی مقامات رسمی و در اختیار داشتن اطلاعات دست‌اول از برخی رویدادها در کنار روزنامه‌نگاری مصور «گزارش ویژه» را به یک بخش استثنایی و به شدت محبوب از مجله تبدیل کرده بود.


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۴ اکتبر ۲۰۲۱، ساعت ۰۵:۲۵

پیام امروز یک ماهنامه خبری تحلیلی بود. صاحب امتیاز و مدیر مسئول آن محمد زاهدی اصل بود و سردبیری نشریه را عمید نائینی برعهده داشت.[۱] آقای نائینی از اعضای شورای سردبیری روزنامه آیندگان بود. پیام امروز در سال ۱۳۷۹ با حکم سعید مرتضوی توقیف و انتشار آن متوقف شد. این ماهنامه در زمان فعالیت حرفه‌ای‌ترین مجله ماهانه خبری و تحلیل‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در تهران بود.[۲] این مجله با نظام سیاسی خودش نماد آزادی رسانه در کشور بود. این مجله تعداد قابل توجهی تبلیغات از شرکت‌ها و موسسات خارجی داشت و تعداد بسیاری از دانشجویان، روشنفکران و مردم طبقه متوسط (به علاوه مقامات رسمی) در بین خوانندگان آن بودند.

محمد زاهدی اصل صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول و عمید نائینی سردبیر و ویراستار دفتر اصلی مجله بودند.اعضای دفتر تحریریه آن سیروس علی‌نژاد، مسعود بهنود، حسن نمکدوست تهرانی، مسعود خرسند و شهرزاد مشاور بودند. عذرا دژم خبرنگار مجلس و کمال آقایی خبرنگار اقتصادی این نشریه بودند. «گزارش ویژه» یکی از بخش‌های بسیار محبوب و آموزنده هر نسخه بود، گزارشی ادبی از مهم‌ترین وقایع سیاسی ماه گذشته که توسط مسعود بهنود، پیشگام نوشتار ادبی در روزنامه‌نگاری مدرن، نوشته می‌شد. نزدیک بودن با برخی مقامات رسمی و در اختیار داشتن اطلاعات دست‌اول از برخی رویدادها در کنار روزنامه‌نگاری مصور «گزارش ویژه» را به یک بخش استثنایی و به شدت محبوب از مجله تبدیل کرده بود.

منابع

  1. مجله پیام امروز
  2. «THE IRANIAN: Sponsors, Payam-e Emrooz Magazine». iranian.com. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ فوریه ۲۰۰۳.