مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: تفاوت میان نسخه‌ها

مختصات: ۳۴°۳۷′۴۴″شمالی ۵۰°۵۱′۵۴″شرقی / ۳۴٫۶۲۸۹۷۸°شمالی ۵۰٫۸۶۵۰۰۹°شرقی / 34.628978; 50.865009
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Kaveh javid (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه وظیفه تازه‌وارد
جز به روز رسانی اطلاعات .
خط ۱۲: خط ۱۲:
|نوع = غیردولتی غیر انتفاعی
|نوع = غیردولتی غیر انتفاعی
|شهر ={{IRI}}، [[قم]]
|شهر ={{IRI}}، [[قم]]
|رئیس = [[محمدتقی مصباح یزدی]]
|رئیس = نامشخص
|قائم مقام = [[محمود رجبی]]
|قائم مقام = [[محمود رجبی]]
|معاون آموزشی = سید محمدصادق موسوی نسب قمی
|معاون آموزشی = سید محمدصادق موسوی نسب قمی
خط ۳۱: خط ۳۱:
'''مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی'''، نام مجموعه‌ای آموزشی برای تحصیل دانشجویان و [[طلبه]]‌های [[شیعه]] است که در سال [[۱۳۷۴]] پایه‌گذاری شد.
'''مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی'''، نام مجموعه‌ای آموزشی برای تحصیل دانشجویان و [[طلبه]]‌های [[شیعه]] است که در سال [[۱۳۷۴]] پایه‌گذاری شد.


این مؤسسه آموزشی و پژوهشی زیر نظر [[محمدتقی مصباح یزدی]] کار می‌کند. کتاب‌خانه و مرکز اسناد آن در سال ۲۰۰۶ میلادی شامل بیش از شصت هزار جلد کتاب فارسی و عربی و نزدیک به بیست هزار جلد کتاب انگلیسی بوده‌است.
این مؤسسه آموزشی و پژوهشی تا زمان حیات [[محمدتقی مصباح یزدی]] زیر نظر او کار میکرد. کتاب‌خانه و مرکز اسناد آن در سال ۲۰۰۶ میلادی شامل بیش از شصت هزار جلد کتاب فارسی و عربی و نزدیک به بیست هزار جلد کتاب انگلیسی بوده‌است.


== بخش‌ها ==
== بخش‌ها ==

نسخهٔ ‏۱ ژانویهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۲۱:۴۴

مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
نوعغیردولتی غیر انتفاعی
بنیانگذاری شده۱۳۷۴
بنیان گذارمحمدتقی مصباح یزدی
وابستگیمحمدتقی مصباح یزدی
رئیسنامشخص
کارمندان مدیریتی
  • سید محمدصادق موسوی نسب قمی(معاون آموزشی)
  • محمد ناصر سقای بی‌ریا(معاون پژوهشی)
موقعیت ایران، قم
وبگاه

مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، نام مجموعه‌ای آموزشی برای تحصیل دانشجویان و طلبه‌های شیعه است که در سال ۱۳۷۴ پایه‌گذاری شد.

این مؤسسه آموزشی و پژوهشی تا زمان حیات محمدتقی مصباح یزدی زیر نظر او کار میکرد. کتاب‌خانه و مرکز اسناد آن در سال ۲۰۰۶ میلادی شامل بیش از شصت هزار جلد کتاب فارسی و عربی و نزدیک به بیست هزار جلد کتاب انگلیسی بوده‌است.

بخش‌ها

بر اساس آمار منتشره در کارنامه پژوهش مربوط به سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۹هـ. ش، ۸۴ طرح در بخش پژوهش به تصویب رسیده‌است که از این بین تعداد ۳۹ طرح به انجام رسیده و خاتمه یافته‌است و ۴۵ طرح در دست اجراء و در حال انجام است.

در بخش ترجمه نیز در بخش عربی ۵۵ طرح به انجام رسیده‌است و ۲۳ طرح نیز در حال انجام و ترجمه‌است. در بخش انگلیسی نیز تا سال ۱۳۷۹هـ. ش ۱۳طرح به انجام رسیده‌است.

اولین و مهم‌ترین مدیریت در حوزه معاونت پژوهش مدیریت پژوهش است که مسئولیت مستقیم دریافت، تصویب، حمایت و نظارت بر طرح‌های پژوهشی، برگزاری دوره‌های آموزشی لازم برای تحقیق، ترجمه مقالات و کتب مناسب و انتشار نشریات علمی و تخصصی را به عهده دارد برای انجام این وظایف، این مدیریت در ساختار جدید پژوهش، متشکل از ۵ اداره‌است که عبارت‌انداز: اداره امور محققان، اداره نظارت و ارزیابی طرح‌های تحقیقاتی، اداره ترجمه که شامل بخش عربی و انگلیسی است، اداره آموزش ضمن تحقیق و اداره نشریات علمی و تخصصی.

دومین مدیریت در حوزه معاونت پژوهش مدیریت تدوین متون است که با چهار اداره، وظایف تدوین و آماده‌سازی تحقیقات انجام شده را جهت انتشار انجام می‌دهد. این ادارات عبارت‌انداز: اداره تدوین متون درسی، اداره تدوین متون غیر درسی، اداره ویراستاری و اداره تایپ و امور فنی کتاب.

دومین معاونت؛ معاونت فناوری اطلاعات می‌باشد که در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. این معاونت پیش‌تر با نام معاونت اطلاع‌رسانی شناخته می‌شد.

نظارت بر پایگاه‌ها و شبکه رایانه‌ای مؤسسه، نظارت بر امور و عملیات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مؤسسه در زمینه‌های برنامه‌ریزی و اجرایی فناوری اطلاعات، مطالعه، ارزیابی و پشتیبانی وسایل، لوازم و ابزار سخت‌افزاری در جهت بالابردن سطح کارایی بخش‌های مختلف مؤسسه، پشتیبانی و اجرای کلیه امور سمعی و بصری برنامه‌های مؤسسه هم چون: همایش‌ها، نشست‌ها و برنامه‌های تالار، از وظایف و فعالیت‌های این معاونت است. معاونت فناوری اطلاعات از اداره کل پایگاه‌ها، اداره کل رایانه، اداره کل رسانه، دفتر مطالعات و تحقیقات فناوری اطلاعات، و مدیریت گسترش خدمات فناوری، تشکیل شده‌است.

جستارهای وابسته

منابع