باقرشهر: تفاوت میان نسخه‌ها

مختصات: ۳۵°۳۰′۳۳″شمالی ۵۱°۲۴′۰۸″شرقی / ۳۵٫۵۰۹۲°شمالی ۵۱٫۴۰۲۲°شرقی / 35.5092; 51.4022
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
بارگزاری وبگاه برای باقرشهر
FreshmanBot (بحث | مشارکت‌ها)
جز ←‏top: replaced: می باشد ← می‌باشد با ویرایشگر خودکار فارسی
خط ۵۴: خط ۵۴:
تنها پایگاه رسمی در باقرشهر پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز می‌باشد که تمامی اخبار این شهر را پوشش میدهد و مدیر مسئول این پایگاه خبری جاوید حبیب زاده است.
تنها پایگاه رسمی در باقرشهر پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز می‌باشد که تمامی اخبار این شهر را پوشش میدهد و مدیر مسئول این پایگاه خبری جاوید حبیب زاده است.


آدرس این پایگاه خبری [http://baghershahrnews.ir/ wwww.baghershahrnews.ir] می باشد.
آدرس این پایگاه خبری [http://baghershahrnews.ir/ wwww.baghershahrnews.ir] می‌باشد .


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۲۵ سپتامبر ۲۰۱۸، ساعت ۰۷:۱۶

باقرشهر
باقراباد
کشور ایران
استانتهران
شهرستانری
بخشکهریزک
نام(های) پیشینباقرآباد
سال شهرشدن۱۳۷۵ خورشیدی
مردم
جمعیت۶۹۹۰۰
رشد جمعیت۲۰۰۰۰
جغرافیای طبیعی
مساحت۵۰۰ هکتار
آب‌وهوا
میانگین دمای سالانه۲۵
روزهای یخبندان سالانه۲۵
اطلاعات شهری
شهردارعلیرضا ناصری پور
وبگاه
باقرشهرنیوز
پانویسhttp://baghershahrnews.ir/
باقرشهر بر ایران واقع شده‌است
باقرشهر
روی نقشه ایران
۳۵°۳۰′۳۳″شمالی ۵۱°۲۴′۰۸″شرقی / ۳۵٫۵۰۹۲°شمالی ۵۱٫۴۰۲۲°شرقی / 35.5092; 51.4022

باقرشهر یکی از شهرهای کلان‌شهر تهران می‌باشد که در محور ارتباطی تهران -قم و در حوزه سرزمینی شهرستان ری واقع شده‌است.

این شهر با مساحتی در حدود ۳/۴۴ کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر ۵۹۰۹۱ نفر براساس مصوبه شماره ۴۳۹۷/۱۶۳۶۹ مورخ ۱۳۷۵/۰۴/۰۴ هیئت وزیران از شهر تهران (مناق۱۹ و۲۰) جدا و به یک شهر مستقل تبدیل شد. در تاریخ ۴/۱۲/۷۵ شهرداری این شهر با درجه ۴ رسماً افتتاح و حریم استحفاظی آن با ۵۵ کیلومترمربع مساحت در تاریخ ۱۶/۴/۷۶ به تصویب وزیر کشور رسید که با انتزاع قسمتی از آن در سال ۱۳۸۰ و ایجاد شهر کهریزک، حریم آن کاهش یافت.

این شهر از شمال به حریم منطقه۱۹و۲۰ شهرداری تهران ـ از جنوب به شهر کهریزک، از جنوب شرقی با جلگه ورامین، از جنوب غربی با بهشت زهرا و حرم سید روح‌الله خمینی همجوار است.

طول جغرافیایی این شهر ۵۱ درجه و ۲۴ دقیقه و عرض جغرافیایی آن ۳۵ درجه و ۳۲ دقیقه است. ارتفاع آن از سطح دریا ۱۰۹۰/۵۰ متر است. متوسط حرارت ماکزیمم ۴۳ درجه سلسیوس و مینیمم آن ۹ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی آن ۵۵٪ بوده و وزش باد در این منطقه بادهای غربی، جنوب شرقی به شرق و در نهایت شمالی است.

روستاهای قوچ‌حصار، قمصر، دهنو، اسماعیل آبادمعین، عظیم‌آباد، سلمبر، خیرآباد، درسون آباد از مراکز مهم جمعیتی این شهر هستند.

محدوده خدماتی باقرشهر براساس جلسه موخ ۶/۳/۸۵کارگروه شهرسازی وشورای برنامه‌ریزی وتوسعه استان از حدود۳۰۰هکتار (طرح هادی مصوب) به ۵۴۶هکتار (طرح جامع) افزایش پیدا کرده‌است.

در سال۱۳۸۳ به لحاظ پیگیری‌های فراوان وحجم وسیع پروژه‌های عمرانی براساس مصوبه شماره ۳۴/۳/۱/۱۲۲۵۰۳مورخ۲۰/۱۱/۸۳وزارت کشور از تاریخ ۱/۱۲/۸۳ این شهرداری از درجه ۴ به درجه۵ و در سال ۸۹ نیز براساس مصوبه شماره ۳۴/۳/۱/۶۵۴۵۹مورخ۳۰/۴/۸۹از درجه ۵ به درجه ۶ ارتقاء پیداکردو در نهایت طبق آخرین تغییرات در اسفند ماه سال ۹۵ درجه این شهرداری طی نامه وزیر محترم کشور به درجه ۷ارتقا پیدا کرد.

این منطقه در ابتدا باقراف نامیده می‌شد که سپس به باقرآباد تغییر نام یافت. پس از تشکیل شهرداری در سال ۱۳۷۵ خورشیدی، این منطقه باقرشهر نام گرفت.

از مراکز مهم صنعتی آن می‌توان شرکت پالایش نفت شهید تندگویان ـ پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت پالایش نفت بهران ـ شرکت ایرانول ـ شرکت سایپا پرس ـ شرکت ایران گاز ـ شرکت ایران سیلندر ـ منطقه ۳ عملیات گاز ـ شرکت انرژی ـ نیروگاه گازی ری ـ شهرک صنعتی شهرسنگ ـ مجتمع صنعتی تجریشی وده‌ها صنعت کوچک دیگر از مراکز مهم صنعتی این شهر هستند.

این شهر در دوران جنگ ایران و عراق، ۱۵۴ کشته داشته‌است.

باقرشهر دارای ۳ فرهنگسرا با نام‌های: فرهنگ‌سرای عطر نرگس، فرهنگ‌سرای شهریار و فرهنگ‌سرای فرهنگ آفتاب است.

تنها پایگاه رسمی در باقرشهر پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز می‌باشد که تمامی اخبار این شهر را پوشش میدهد و مدیر مسئول این پایگاه خبری جاوید حبیب زاده است.

آدرس این پایگاه خبری wwww.baghershahrnews.ir می‌باشد .

منابع