بیمارستان روزبه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
بدون خلاصۀ ویرایش
ParsaNsr (بحث | مشارکت‌ها)
حذف مطالب جانبدارانه و بدون منبع، بهبود ظاهری
خط ۱: خط ۱:
{{تمیزکاری}}
{{بیمارستان ایران
{{بیمارستان ایران
|نام‌رسمی= بیمارستان روزبه
|نام‌رسمی= بیمارستان روزبه
خط ۲۰: خط ۱۹:
}}
}}


'''روزبه'''، نام یک [[بیمارستان روانپزشکی]] در [[تهران]].
'''روزبه'''، نام یک [[بیمارستان روانپزشکی]] در [[تهران]] است و نخستین مرکز مدرن [[روانپزشکی]] دولتی در کشور به شمار می‌رود.

این بیمارستان نخستین مرکز مدرن [[روانپزشکی]] دولتی در کشور به شمار می‌رود.


== تاریخچه ==
== تاریخچه ==
خط ۴۲: خط ۳۹:


در [[۱۳۳۷]] انجمن بهداشت روان با همکاری دانشکده پزشکی بودجه ساختمان جدید را تامین و بنای نهادند. و در سال [[۱۳۳۹]] بخشهای روانی به ساختمان جدید با یکصد منتقل گردید.
در [[۱۳۳۷]] انجمن بهداشت روان با همکاری دانشکده پزشکی بودجه ساختمان جدید را تامین و بنای نهادند. و در سال [[۱۳۳۹]] بخشهای روانی به ساختمان جدید با یکصد منتقل گردید.

این بیمارستان در خیابان کارگر جنوبی قراردارد. این بیمارستان به نظر تعداد اندکی از کارشناسان فقط یک محل تجارت بوده و تاثیر چندانی در بهبود وضععیت بیماران روانی ندارد در این مرکز به اصطلاح درمانی رفتار های بسیار بدی با بیماران صورت میگیرد از جمله آزارهای روحی نظیر فیکس کردن <بستن بیمار به تخت به طوری که هیچ حرکتی نتواند انجام دهد> این عمل تا وقتی که بیمار ادرار کند ادامه میابد تا بیمار به طور کامل از نظر روحی تخریب شود .
اعضای کادر این بیمارستان اغلب با یکدیگر نسبت فامیلی دارند و فساد اخلاقی در این بیمارستان و سایر بیمارستان های دولتی کشور ایران رواج بسیاری دارد در این مکان بعضی از بیماران را که وضعیت بدتری دارند تا حد مرگ شکنجه ی روحی روانی می کنند
یکی دیگر از مشکلات بیمارستان روزبه به کارگیری افراد غیر متخصص است برای مثال ممکن است فردی که تحصیلات روانشناسی ندارد کار رواندرمانی انجام دهد


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۲۶ اوت ۲۰۱۸، ساعت ۰۵:۵۱

بیمارستان روزبه
Map
جغرافیا
موقعیتتهران
دانشگاه وابستهدانشگاه علوم پزشکی تهران
خدمات
گشایش۱۳۱۹

روزبه، نام یک بیمارستان روانپزشکی در تهران است و نخستین مرکز مدرن روانپزشکی دولتی در کشور به شمار می‌رود.

تاریخچه

در سال ۱۳۱۹ بیمارستان شماره یک شهرداری ضمیمه دانشکده پزشکی تهران گردید و به نام بیمارستان روزبه موسوم گردید.

جنب آن ساختمان تیمارستانی بود که متعلق به شهرداری بود.

بیمارستان در آن زمان شامل قسمتهای زیر بود:

بخش جراحی، بخش بیماریهای مغز و پی، درمانگاه جراحی و داروخانه.

درسال ۱۳۴۴ بخش جراحی تعطیل شد و بجای ان بخش پزشکی و درمانگاه پزشکی دائر گردید.

در سال ۱۳۲۸ بخش بیماریهای مغز و پی و و درمانگاه جراحی به بیمارستان هزارتختخوابی و بخش پزشکی به بیمارستان وزیری منتقل شد. و بیمارستان مجدداً به شهرداری واگذار شد. و بیماران تیمارستان نیز به این قسمت منتقل شدند و در عوض باغ تیمارستان به دانشکده پزشکی واگذار گردید.

در بیمارستان روزبه حدود دو سال برای معالجه معتادین به افیون بخشی با ۲۰ تخت دائر بود که اداره ان با دانشکده نبود و به نام بیمارستان تعاون نامیده می شد.

بخش بیماریهای روانی از فروردین ۱۳۲۹ در بیمارستان هزارتختخوابی تاسیس شد و در تاریخ ۴ مهر ۱۳۳۰ به محل فعلی بیمارستان روزبه (که قبلاً بیمارستان تعاون بود) انتقال یافت که شامل دو قسمت مردانه و زنانه با ۴۵ تخت و یک درمانگاه بود.

در ۱۳۳۷ انجمن بهداشت روان با همکاری دانشکده پزشکی بودجه ساختمان جدید را تامین و بنای نهادند. و در سال ۱۳۳۹ بخشهای روانی به ساختمان جدید با یکصد منتقل گردید.

منابع