جلال جلالی‌زاده: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
به نسخهٔ 20256891 ویرایش Modern Sciences واگردانده شد. (تل)
Jalalsanandaji (بحث | مشارکت‌ها)
←‏بازداشت: اشتباهات اصلاح شد
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از برنامهٔ همراه
خط ۵۲: خط ۵۲:


جلالی‌زاده از اعضای مؤسس حزبی می‌باشد که در اوایل سال ۱۳۸۴ با عنوان [[جبهه متحد کرد]] با همکاری جمعی از فعّالان سیاسی و فرهنگی کُرد بنیان نهاده شد.
جلالی‌زاده از اعضای مؤسس حزبی می‌باشد که در اوایل سال ۱۳۸۴ با عنوان [[جبهه متحد کرد]] با همکاری جمعی از فعّالان سیاسی و فرهنگی کُرد بنیان نهاده شد.

== بازداشت ==
جلالی‌زاده به اتهام [[فعالیت تبلیغی علیه نظام]] [[جمهوری اسلامی]] از طریق سخنرانی از سوی دادگاهی محلی درآق قلای گرگان به یکسال حبس تعزیری محکوم شد. وی متهم شده است که در جریان [[انتخابات ریاست جمهوری]] سخنانی برای مردم اهل سنت آق قلا ایراد کرده است که به زعم دادگاه تبلیغ علیه [[نظام جمهوری اسلامی]] از آن مستفاد می گردد. جلالی‌زاده در این سخنرانی بطور معمول از ضرورت آزادی های بیان، آزادی عقیده، [[آزادی مطبوعات]]، بهره مندی مساوی ایرانیان و اهل سنت از قدرت و ثروت ملی دفاع کرده و از تبعیضهای موجود انتقاد کرده است. جلالی‌زاده این سخنرانی را ۱۶ خرداد سال ۱۳۸۴ و در جریان انتخابات ریاست جمهوری به نفع نامزد اصلاح طلبان پیشرو درآق قلا ایراد کرده است. دادگاه گزیده ای از سخنان تقطیع شده جلالی‌زاده را مبنای صدور حکم سنگین یک سال زندان برای این فعال سیاسی کرد و اهل سنت قرارداده است. در حکم تصریح شده که گزیده سخنان دکتر جلالی زاده از نوار پیاده شده است.


== پیوندهای وابسته ==
== پیوندهای وابسته ==

نسخهٔ ‏۵ اوت ۲۰۱۷، ساعت ۱۲:۱۳

جلال جلالی‌زاده
نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی
دوره مسئولیت
۷ خرداد ۱۳۷۹ – ۷ خرداد ۱۳۸۳
حوزه انتخاباتیدیواندره، سنندج و کامیاران
ریاست ستاد دکتر حسن روحانی در کردستان
آغاز به کار
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
اطلاعات شخصی
زاده۱۳۳۹ خورشیدی. روستای گلین . سنندج
ملیت ایران
حزب سیاسیجبهه مشارکت ایران اسلامی و حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
پیشهسیاستمدار

جلال جلالی‌زاده از چهره های شناخته شده اصلاح طلب در ایران و از رهبران جریان اصلاح طلبی در کردستان ایران , دبیر شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد،نماینده اسبق کرد و اهل سنت مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس ششم و تنها عضو شورای مرکزی اهل سنت جبهه مشارکت ایران اسلامی و حزب اتحاد ملت ایران اسلامی است.

دکتر جلالی زاده استاد دانشگاه تهران، دبیر شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد و عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ومدیر مسئول سابق هفته نامه سیروان است. جلالی زاده به زبانهای فارسی , کردی , عربی و انگلیسی مسلط است.

زندگینامه

دکتر جلال جلالی‌زاده ۱۳۳۹ در روستای گلین از توابع سنندج در یک خانوادۀ روحانی متولد شد. در دوران کودکی دروس عربی و دینی را نزد پدرش حاج علی جلالی‌زاده خواند. در سال ۱۳۵۲ در امتحان متفرقه ششم ابتدایی شرکت کرد و قبول شد. او در سال ۱۳۵۷ در دبیرستان کورش کبیر موفق به اخذ دیپلم تجربی شد. در سال ۱۳۶۲ در دانشگاه تهران رشتۀ الهیات پذیرفته شد و در سال ۱۳۶۶ برای کارشناسی ارشد در رشتۀ فقه و مبانی حقوق پذیرفته شد و در همان سال در دانشگاه رازی استخدام شد. در سال ۱۳۷۲ در امتحان دکتری پذیرفته شد و در سال ۱۳۷۶ با نوشتن اصولیان کرد و نقش آنان در تحول علم اصول فارغ‌التحصیل شد. در سال ۱۳۷۶ معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸ عضو شورای اسلامی شهر سنندج، ۱۳۷۹ از سوی مردم به عنوان نمایندۀ مردم سنندج انتخاب شد. از سال ۱۳۷۹ عضو شورای مرکزی جبهۀ مشارکت و پس از آن دبیر شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد می باشد. ایشان در حال حاضر استاد دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی گروه فقه و حقوق شافعی دانشکدۀ الهیات دانشگاه تهران می باشد. وی از دوستان و یاران نزدیک بهاالدین ادب دیگر نماینده سنندج در مجلس ششم بود.

جلالی‌زاده از اعضای مؤسس حزبی می‌باشد که در اوایل سال ۱۳۸۴ با عنوان جبهه متحد کرد با همکاری جمعی از فعّالان سیاسی و فرهنگی کُرد بنیان نهاده شد.

پیوندهای وابسته

منابع