روایت فتح: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
جزبدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''روایت فتح''' نام مجموعه فیلم‌های مستندی بود که در رابطه با رویدادهای نظامی-سیاسی [[جنگ ایران و عراق|جنگ هشت ساله ایران و عراق]]، توسط گروه تلویزیونی جهاد ساخته شد. کارگردانی این مجموعه مستند به وسیله [[مرتضی آوینی]]، از اولین سال‌های [[جنگ ایران و عراق]] شروع شد و تا هنگام مرگ وی ادامه داشت و پخش آن به‌طور مستمر از [[شبکه ۱ سیمای جمهوری اسلامی ایران|شبکه یک سیما]] انجام می‌گرفت.
'''روایت فتح''' نام مجموعه فیلم‌های مستندی بود که در رابطه با رویدادهای نظامی-سیاسی [[جنگ ایران و عراق|جنگ هشت ساله ایران و عراق]]، توسط گروه تلویزیونی جهاد ساخته شد. کارگردانی این مجموعه مستند به وسیله [[مرتضی آوینی]]، از اولین سال‌های [[جنگ ایران و عراق]] شروع شد و تا هنگام شهادت وی ادامه داشت و پخش آن به‌طور مستمر از [[شبکه ۱ سیمای جمهوری اسلامی ایران|شبکه یک سیما]] انجام می‌گرفت.


این مستند تلویزیونی به بررسی مستند اتفاقات جبهه و مصاحبه با سربازان ایرانی پرداخته می شد.
این مستند تلویزیونی به بررسی مستند اتفاقات جبهه و مصاحبه با سربازان ایرانی پرداخته می شد.

نسخهٔ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۱۳، ساعت ۲۰:۳۷

روایت فتح نام مجموعه فیلم‌های مستندی بود که در رابطه با رویدادهای نظامی-سیاسی جنگ هشت ساله ایران و عراق، توسط گروه تلویزیونی جهاد ساخته شد. کارگردانی این مجموعه مستند به وسیله مرتضی آوینی، از اولین سال‌های جنگ ایران و عراق شروع شد و تا هنگام شهادت وی ادامه داشت و پخش آن به‌طور مستمر از شبکه یک سیما انجام می‌گرفت.

این مستند تلویزیونی به بررسی مستند اتفاقات جبهه و مصاحبه با سربازان ایرانی پرداخته می شد. در هر قسمت بنا بر موقعیت‌های زمانی به بررسی یکی از فرماندهان ایرانی یا عملیات‌های نیروهای ایران اقدام می‌شد. مجموعه روایت فتح در قالب پنج مجموعه تولید شد.[۱]

مجموعه‌های روایت فتح

مجموعه اول روایت فتح

این مجموعه درباره عملیات بزرگ والفجر ۸ که در غروب روز ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ آغاز گردید، ساخته شد.


مجموعه دوم روایت فتح

این مجموعه درباره عملیات کربلای ۱ که در تابستان ۱۳۶۵ آغاز گردید، تهیه شد.


مجموعه سوم روایت فتح

این مجموعه درباره عملیات کربلای ۵ که در زمستان ۱۳۶۵ و در شلمچه روی داد، ساخته شد.


مجموعه چهارم روایت فتح

این مجموعه به اتفاقات سیاسی فرهنگی سال ۱۳۶۶ اختصاص یافت.


مجموعه پنجم روایت فتح

در این مجموعه ضمن مرور عملیات‌های گذشته نیروهای ایرانی مانند عملیات کربلای ۱۰ و برخی عملیات‌ها در غرب کشور، حوادث جنگ را تا پایان آن مرور می‌کند.[۲]

منابع

  1. «روایت فتح؛ اثری ماندگار از سید شهیدان اهل قلم». خبرگزاری جمهوری اسلامی.
  2. «فیلم‌های روایت فتح شهید مرتضی آوینی». وبگاه آوینی.

پیوند به بیرون