تن‌فروشی در عراق: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
InternetArchiveBot (بحث | مشارکت‌ها)
نجات ۳ منبع و علامت‌زدن ۰ به‌عنوان مرده.) #IABot (v2.0
Ariobarzan (بحث | مشارکت‌ها)
افزودن الگوی خرد به کمک ابزار
خط ۱۲: خط ۱۲:
[[رده:حقوق زنان در عراق]]
[[رده:حقوق زنان در عراق]]
[[رده:مقاله‌های خرد عراق]]
[[رده:مقاله‌های خرد عراق]]


{{عراق-خرد}}

نسخهٔ ‏۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰، ساعت ۲۱:۰۶

تن‌فروشی در عراق غیرقانونی است.[۱] نظام کیفری کشور عراق تن‌فروشی و فاحشگی را به عنوان یک جرم بر شمرده است. تن‌فروشان، مهیا کنندگان مکان تن‌فروشی و مشتریان (مردان) در قبال فعالیت در این جرم، قانوناً پاسخگو هستند.[۲]

زنانی که در جنگ عراق از این کشور گریختند، مجبور به عمل روسپی‌گری شدند. برخی از منابع این تعداد را ۵۰ هزار نفر زن پناهنده در کشور سوریه برآورد کرده‌اند که شامل زنان بیوه و ایتام هستند.[۳] برخی منابع هم گزارش داده‌اند که زنان در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مورد بهره‌کشی جنسی قرار می‌گیرند.[۴] پس از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی، شرکت‌های خصوصی با برقراری قرارداد با تن‌فروشان، آنها را از سراسر جهان به عراق آوردند.[فاقد متن در منبع][۵]

پانویس

  1. 2008 Human Rights Report. State.gov. Retrieved on 2011-06-04.
  2. مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «Prostitution in Iraq». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی.
  3. '50,000 Iraqi refugees' forced into prostitution بایگانی‌شده در ۸ ژوئیه ۲۰۰۸ توسط Wayback Machine. News.independent.co.uk (2007-06-24). Retrieved on 2011-06-04.
  4. Iraqi refugees forced into prostitution بایگانی‌شده در ۱ نوامبر ۲۰۰۸ توسط Wayback Machine. Radionetherlands.nl. Retrieved on 2011-06-04.
  5. Private company advertises employment of "escort girls" in Iraq بایگانی‌شده در ۲۰ فوریه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine. Alliraqjobs.com. Retrieved on 2011-06-04.