کانون زبان ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
نوع بنیاد دولتی میباشد .
خط ۵: خط ۵:
| اندازه تصویر = 200px
| اندازه تصویر = 200px
| توضیح تصویر = آرم رسمی کانون زبان ایران
| توضیح تصویر = آرم رسمی کانون زبان ایران
| نوع شرکت = مؤسسه نیمه دولتی یا خصوصی آموزش زبان انگلیسی وابسته به کانون پرورش فکری کودکان
| نوع شرکت = دولتی
| تأسیس = ۱۳۰۴
| تأسیس = ۱۳۰۴
| انحلال =
| انحلال =

نسخهٔ ‏۳۱ ژوئیهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۱۴:۱۶

کانون زبان ایران
نوعدولتی
بنا نهاده۱۳۰۴
بنیانگذاراناکبر شهرکی
دفتر مرکزیخیابان جم تهران
مدیر عامل اجراییدکتر مصطفی مؤمنی
رئیس هیئت مدیرهریحانه خوشرو
افراد کلیدیندارد
خدماتآموزش زبانهای خارجی
مالککانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
وبگاه
www.ili.ir و [http://www.ilireg.ir/

www.ilireg.ir]

http://www.exam.ili.ir سرنوشت =

کانون زبان ایران یک مؤسسه نیمه دولتی یا خصوصی وابسته به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت آموزش زبان‌های خارجی است. شهرت این مرکز ILI است که مخفف عنوان انگلیسی آن، یعنی Iran Language Institute می‌باشد.[۱]

تاریخچه

کانون زبان ایران به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگترین مؤسسهٔ آموزش زبان‌های خارجی در ایران و خاورمیانه از سال ۱۳۰۴ با عنوان کانون زبان ایران و آمریکا و تحت عنوان انجمن روابط ایران و آمریکا در تهران شروع به فعالیت کرده‌است. پس از وقفهٔ کاری از سال ۱۳۰۶ تا ۱۳۲۱، از فروردین سال ۱۳۲۲ فعالیت انجمن از سر گرفته شد و برگزاری کلاس‌های آموزش مکالمهٔ زبان انگلیسی در انجمن ایران و آمریکا از فعالیت‌های آن در زمان بازگشایی در دههٔ ۱۳۲۰ بر طبق اساسنامه اعلام شد.

به دنبال آن، مرکز آموزشی مستقل با عنوان «مرکز آموزش زبان» از دههٔ ۱۳۳۰ راه‌اندازی شد. در سال ۱۳۴۴، مرکز در چهارراه جمهوری فعالیت می‌کرد و پس از افزایش تعداد زبان آموزان در محلی جدید در خیابان وصال شیرازی - مرکز وصال فعلی - ادامهٔ فعالیت داد.

پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ و انحلال انجمن ایران و آمریکا، در سال ۱۳۵۸ مرکز آموزش زبان با حکم دادستانی به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واگذار شد و به کانون زبان ایران تغییر نام داد. این مؤسسه با پیروی از الگویی جدید و متناسب با شرایط انقلابی جامعه، آموزش زبان‌های دیگر مانند فرانسوی، آلمانی، روسی، اسپانیایی و حتی زبان فارسی را نیز در برنامهٔ آموزشی خود قرار داد.

هم‌اکنون کانون زبان ایران در ۳۱ استان و ۱۰۰ شهر با بیش از ۲۷۰ مرکز آموزشی و بیش از ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ زبان آموز در هر سال، در زمینهٔ آموزش زبان‌های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، عربی، اسپانیایی و روسی و همچنین تولید محصولات آموزشی و کمک‌آموزشی در زمینهٔ آموزش زبان‌های خارجی و آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان فعالیت می‌کند.

در حال حاضر، دکتر مصطفی مؤمنی ریاست کانون زبان ایران را بر عهده دارد.

بخش مجازی

کانون زبان ایران و شرکت سروش دیتا از سال ۱۳۸۸ اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی زبان انگلیسی به شیوه یادگیری الکترونیکی (eLearning) نموده‌اند. آموزش زبان انگلیسی به شیوه الکترونیکی برای سطوح بزرگسال (۱۴ سال به بالا) می‌باشد.

دوره‌های یادگیری الکترونیکی برای ۱۲ سطح آموزشی Basic 1 تا Advanced 3 برنامه‌ریزی و طراحی شده‌است.

زبان آموزان شرکت‌کننده در دوره‌های یادگیری الکترونیکی امکان می‌یابند تا آموزش‌هایی دارای استانداردهای مطابق با دوره‌های حضوری کانون زبان ایران دریافت کنند. محتوای آموزشی این دوره‌ها بر مبنای کتابهای آموزشی کانون زبان ایران بوده و مهارت‌های چهارگانه زبانی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن و در کنار آن واژگان و دستور زبان انگلیسی به شیوه‌ای کارآمد، جذاب و علمی آموزش داده می‌شود به طوری که زبان آموزان پس از طی این دوره‌ها به همان مهارت‌های زبانی دست می‌یابند که زبان آموزان شرکت‌کننده در دوره‌های حضوری به دست می‌آورند.

زبان آموزان شرکت‌کننده در دوره‌های الکترونیکی از این امکان برخوردارند که در مکان و زمان دلخواه آموزش دریافت کنند و آموزش هر بخش به زمان محدود شرکت در کلاس خلاصه نمی‌شود، بلکه امکان تکرار هر بخش از کلاس وجود خواهد داشت.

تمرین‌ها و فعالیت‌های درسی متنوعی نیز برای شرکت کنندگان در دوره‌های یادگیری الکترونیکی طراحی و برنامه‌ریزی شده‌است. زبان آموزان پس از فراگیری محتوای آموزشی به حل این تمرین‌های متنوع می‌پردازند و پاسخ آن‌ها را به صورت فایل‌های صوتی و متنی برای مدرسان پشتیبان خود ارسال می‌نمایند و از نتیجه حل تمرین خود آگاه می‌گردند. به این ترتیب زبان آموزان به اشکالات زبانی خود پی برده و با راهنمایی مدرسان پشتیبان در رفع آن اقدام می‌نمایند.

مدرسان پشتیبان در سه محور بررسی تکالیف زبان آموزان، ارائه و نظارت بر بحث‌های درسی و پاسخ به سؤالات آموزشی زبان آموزان با بخش آموزش‌های نوین کانون زبان همکاری می‌نمایند.

هر ترم آموزش الکترونیکی حدود ۲/۵ ماه به طول می‌انجامد. زبان آموز می‌بایست با توجه به تقویم ترمی که در ابتدای دوره دریافت می‌کند، دروس را مطالعه نماید، تکالیف مربوط به آن را انجام دهد و پاسخ آن را در طول زمان مشخص شده از طریق سامانه برای مدرس پشتیبان خود ارسال نماید. امتحان میان ترم و پایان ترم نیز در تاریخ از پیش اعلام شده برگزار می‌شود و زبان آموزان می‌بایست در همان روز به صورت آنلاین در امتحان شرکت نمایند.

نمره نهایی دوره با احتساب نمرات کلاسی (شرکت در بحث‌های درسی و ارسال تکالیف)، امتحان میان ترم و امتحان پایان ترم مشخص می‌گردد. در صورتی که زبان آموز نمره قبولی دوره را کسب نماید می‌تواند در سطح بالاتر ثبت نام نماید. لازم است ذکر شود در صورتی که زبان آموز در آزمون پایان ترم نمره کمتر از ۷۵ کسب نماید بدون در نظر گرفتن مابقی نمرات، مردود اعلام می‌شود.[۲]

آزمونهای کانون زبان

آزمون کمبریج GCE-SCE-DELE از آزمون های معتبر جهان هستند که دارای اعتبار فراوان در داخل کشور می‌باشند. همچنین می‌توان با شرکت در آزمون جذب مدرس در کانون شروع به تدریس نمود.

جستارهای وابسته

پانویس

منابع

پیوند به بیرون