شنبه بازار: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
جز ←‏جایگزینی با [[وپ:اشتباه|اشتباه‌یاب]]: انها⟸آنها، بوغلمون⟸بوقلمون، عبارتنداند⟸عبارتند
خط ۳۴: خط ۳۴:


== جمعیت ==
== جمعیت ==
این روستا در [[دهستان لولمان (فومن)|دهستان لولمان]] قرار دارد و براساس [[سرشماری عمومی نفوس و مسکن ایران|سرشماری مرکز آمار ایران]] [[سرشماری عمومی نفوس و مسکن (۱۳۸۵)|در سال ۱۳۸۵]]، جمعیت آن ۶۹۷ نفر (۱۸۸خانوار) بوده‌است. اکثر خانوار ها برنجکار میباشند، عدهای از انها داری شغل دولتی بوده و تعدادی نیز مشغول به مغازه داری هستند.محصولات دیگر این روستا که بصورت محدود تولید میشوند عبارتنداند از ماهی، مرغ های خانگی، غاز، بوغلمون، سبزیجات، گوجه سبز و..عده ای از خانوارها هم همزمان با شغل اصلی برنجکاری از تعدادی گاو نگهداری میکنند که از لبنیات و گوشت ان استفاده میشود.
این روستا در [[دهستان لولمان (فومن)|دهستان لولمان]] قرار دارد و براساس [[سرشماری عمومی نفوس و مسکن ایران|سرشماری مرکز آمار ایران]] [[سرشماری عمومی نفوس و مسکن (۱۳۸۵)|در سال ۱۳۸۵]]، جمعیت آن ۶۹۷ نفر (۱۸۸خانوار) بوده‌است. اکثر خانوار ها برنجکار میباشند، عدهای از آنها داری شغل دولتی بوده و تعدادی نیز مشغول به مغازه داری هستند.محصولات دیگر این روستا که بصورت محدود تولید میشوند عبارتند از ماهی، مرغ های خانگی، غاز، بوقلمون، سبزیجات، گوجه سبز و..عده ای از خانوارها هم همزمان با شغل اصلی برنجکاری از تعدادی گاو نگهداری میکنند که از لبنیات و گوشت ان استفاده میشود.


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ ‏۲۹ اوت ۲۰۱۸، ساعت ۰۶:۱۳

شنبه بازار
اطلاعات کلی
کشور ایران
استانگیلان
شهرستانفومن
بخشبخش مرکزی
دهستانلولمان (فومن)
مردم
جمعیت۶۰۹ نفر (سرشماری ۹۵)
آب‌وهوا
روزهای یخبندان سالانه2
کد آماری۰۱۲۸۸۲

شنبه بازار، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان فومن در استان گیلان ایران است.

جمعیت

این روستا در دهستان لولمان قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۶۹۷ نفر (۱۸۸خانوار) بوده‌است. اکثر خانوار ها برنجکار میباشند، عدهای از آنها داری شغل دولتی بوده و تعدادی نیز مشغول به مغازه داری هستند.محصولات دیگر این روستا که بصورت محدود تولید میشوند عبارتند از ماهی، مرغ های خانگی، غاز، بوقلمون، سبزیجات، گوجه سبز و..عده ای از خانوارها هم همزمان با شغل اصلی برنجکاری از تعدادی گاو نگهداری میکنند که از لبنیات و گوشت ان استفاده میشود.

منابع

  • «نتایج سرشماری ایران در سال ۱۳۸۵». درگاه ملی آمار. بایگانی‌شده از روی نسخه اصلی در ۲۱ آبان ۱۳۹۲.