پیر امیدیار: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
برچسب‌ها: ویرایش‌های مشکوک به خرابکاری ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۸: خط ۱۸:


== ثروت ==
== ثروت ==
بر پایهٔ اطلاعات [[فوربز]]، پیر امیدیار ۱۴۱امین شخص ثروتمند در جهان و ۴۷امین در ایالات متحده آمریکا است. او صاحب 100 میلیارد دلار آمریکا تا ماه ژوئیه ۲۰۱۴ بود و او دومین ثروتمند ایرانی است.
بر پایهٔ اطلاعات [[فوربز]]، پیر امیدیار ۱۴۱امین شخص ثروتمند در جهان و ۴۷امین در ایالات متحده آمریکا است. او صاحب 100 میلیارد دلار آمریکا تا ماه ژوئیه ۲۰۱۴ بود{{مدرک}} و او دومین ثروتمند ایرانی است.


== کمک به بنیاد ویکی‌مدیا ==
== کمک به بنیاد ویکی‌مدیا ==

نسخهٔ ‏۱۷ ژانویهٔ ۲۰۱۸، ساعت ۱۶:۴۵

پیر امیدیار
امیدیار در سال ۲۰۰۷.
زادهٔ۲۱ آوریل ۱۹۶۷ ‏(۵۷ سال)
پاریس،  فرانسه
پیشهبنیانگذار شرکت eBay
دارایی خالصافزایش ۸٫۰ بیلیون دلار (ژوئیه ۲۰۱۴)
همسر(ها)پاملا کر امیدیار

پی‌یِر امیدیار (به انگلیسی: Pierre Omidyar) (زادهٔ ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷ در پاریس)[نیازمند منبع] بنیانگذار و رئیس ایرانی-آمریکایی سایت حراج ای‌بی (e-bay) و یک کارآفرین نیکوکار است. او در سال ۱۹۹۸ میلادی و در سن ۳۱ سالگی به عنوان یک میلیاردر شناخته شده است. امیدیار و همسرش پامِلا به عنوان یک نیکوکار نیز شناخته شده هستند.

زندگی‌نامه

امیدیار در سال ۱۹۶۷ از پدری و مادری ایرانی به نام الهه میرجلالی امیدیار[۱] در پاریس به‌دنیا آمد. ۶ ساله بود که با خانواده اش به مریلند آمریکا رفت و در ۱۴ سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیتها گذاشت. وی دانش‌آموخته دانشگاه تافتز است.

حرفه

پیر امیدیار رئیس و مؤسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروفترین وب‌گاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی که تا آخر سال ۱۹۹۸ ۱/۲ میلیون عضو ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود کسب کرده بود به طوری که بیش از ۶۰۰۰ کارمند ۴۶ میلیون مشتری ثبت شده و ۴۴۱ میلیون دلار سود خالص در سال ۲۰۰۵ داشته‌است.

ثروت

بر پایهٔ اطلاعات فوربز، پیر امیدیار ۱۴۱امین شخص ثروتمند در جهان و ۴۷امین در ایالات متحده آمریکا است. او صاحب 100 میلیارد دلار آمریکا تا ماه ژوئیه ۲۰۱۴ بود[نیازمند منبع] و او دومین ثروتمند ایرانی است.

کمک به بنیاد ویکی‌مدیا

امیدیار در سال ۲۰۰۹ حدود ۲ میلیون دلار به بنیاد ویکی‌مدیا کمک رساند.[۲]

پانویس

منابع