پالایشگاه نفت کرمانشاه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
محتوای حذف‌شده محتوای افزوده‌شده
Aloof (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Aloof (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب: حذف یادکرد دارای نام
خط ۱: خط ۱:
'''پالایشگاه نفت کرمانشاه''' در سال ۱۳۰۱ با ظرفیت روزانه ۲ هزار بشکه به بهره برداری رسید.<ref>[http://oilbank.ir/index.php/oil-and-gas/147-year-of-national-oil-refining-and-distribution سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت]</ref> این پالایشگاه در زمان خود دومین پالایشگاه ایران بود و نفت خام آن از میدان نفتی نفت شاه تامین می شد.<ref>[http://oilbank.ir/index.php/oil-and-gas/147-year-of-national-oil-refining-and-distribution سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت]</ref> اما از سال ۱۳۴۸ با نیاز به افزایش تولید نفت تاسیسات این پالایشگاه تغییر کرده و مجددا در سال ۱۳۵۰ این پالایشگاه با ظرفیت روزانه ۱۵ هزار بشکه آغاز به کار کرد.<ref name="korc">{{یادکرد وب|نشانی = http://www.korc.ir/HomePage.aspx?TabID=4709&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR‏|عنوان = تاريخچه نفت در كرمانشاه|ناشر =شرکت پالایشگاه نفت کرمانشاه}}</ref> در حال حاضر با نام شرکت پالایش نفت کرمانشاه فعالیت می‌کند.
'''پالایشگاه نفت کرمانشاه''' در سال ۱۳۰۱ با ظرفیت روزانه ۲ هزار بشکه به بهره برداری رسید.<ref>[http://oilbank.ir/index.php/oil-and-gas/147-year-of-national-oil-refining-and-distribution سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت]</ref> این پالایشگاه در زمان خود دومین پالایشگاه ایران بود و نفت خام آن از میدان نفتی نفت شاه تامین می شد.<ref>[http://oilbank.ir/index.php/oil-and-gas/147-year-of-national-oil-refining-and-distribution سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت]</ref> اما از سال ۱۳۴۸ با نیاز به افزایش تولید نفت تاسیسات این پالایشگاه تغییر کرده و مجددا در سال ۱۳۵۰ این پالایشگاه با ظرفیت روزانه ۱۵ هزار بشکه آغاز به کار کرد.<ref name="korc">{{یادکرد وب|نشانی = http://www.korc.ir/HomePage.aspx?TabID=4709&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR‏|عنوان = تاريخچه نفت در كرمانشاه}}</ref> در حال حاضر با نام شرکت پالایش نفت کرمانشاه فعالیت می‌کند.
ظرفیت اسمی این پالایشگاه ۲۵۰۰۰ بشکه در روز و ظرفیت عملیاتی آن ۳۰۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد. خوراک نفت خام این پالایشگاه شامل نفت خام نفت شهر؛ سرکان و مالکوه و اهواز –آسماری می‌باشد.
ظرفیت اسمی این پالایشگاه ۲۵۰۰۰ بشکه در روز و ظرفیت عملیاتی آن ۳۰۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد. خوراک نفت خام این پالایشگاه شامل نفت خام نفت شهر؛ سرکان و مالکوه و اهواز –آسماری می‌باشد.



نسخهٔ ‏۷ ژوئن ۲۰۱۴، ساعت ۰۹:۵۲

پالایشگاه نفت کرمانشاه در سال ۱۳۰۱ با ظرفیت روزانه ۲ هزار بشکه به بهره برداری رسید.[۱] این پالایشگاه در زمان خود دومین پالایشگاه ایران بود و نفت خام آن از میدان نفتی نفت شاه تامین می شد.[۲] اما از سال ۱۳۴۸ با نیاز به افزایش تولید نفت تاسیسات این پالایشگاه تغییر کرده و مجددا در سال ۱۳۵۰ این پالایشگاه با ظرفیت روزانه ۱۵ هزار بشکه آغاز به کار کرد.[۳] در حال حاضر با نام شرکت پالایش نفت کرمانشاه فعالیت می‌کند. ظرفیت اسمی این پالایشگاه ۲۵۰۰۰ بشکه در روز و ظرفیت عملیاتی آن ۳۰۰۰۰ بشکه در روز می‌باشد. خوراک نفت خام این پالایشگاه شامل نفت خام نفت شهر؛ سرکان و مالکوه و اهواز –آسماری می‌باشد.

واحدهای تولیدی

واحد‌های تولیدی شامل واحد‌های تقطير در اتمسفر،مراكس، پنتان، گاز مايع،تبديل كاتاليستي،تصفيه،برج خنك كننده،آب صنعتي،توليدبخار،تصفيه پساب صنعتي، و واحد توليد برق می‌باشد.[۳]

محصولات تولیدی

گاز مایع، بنزین؛ نفت سفید؛ نفت گاز؛ نفت کوره از محصولات تولیدی این شرکت می‌باشد.

منابع

  1. سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت
  2. سالشمار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفت
  3. ۳٫۰ ۳٫۱ «تاريخچه نفت در كرمانشاه».

پیوند به بیرون