پرش به محتوا

درگاه:الکترونیک

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

درگاه الکترونیک

علم الکترونیک شامل مطالعه و استفاده از سامانه‌هایی است که به کنترل جریان الکترون‌ها (یا حامل‌های بار) در دستگاه‌هایی مانند لامپ خلأ و نیمه‌رساناها می‌پردازد. طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی برای غلبه بر مشکلات عملی یک روند بسیار مهم در زمینهٔ مهندسی الکترونیک است و به همین اندازه در مهندسی کامپیوتر برای طراحی سخت‌افزارها مهم تلقی می‌شود. تمام کاربردهای الکترونیک دربردارندهٔ انتقال اطلاعات یا توان الکتریکی هستند.

وسایل الکترونیکی مصرفی به دستگاه‌های الکترونیکی‌ای گفته می‌شود که برای کاربردهای روزمرهٔ مردم در نظر گرفته شده‌اند. این وسایل معمولا در ارتباطات، سرگرمی‌ها و بهره‌وری اداری کاربرد دارند. وسایل الکترونیکی مصرفی در سراسر جهان ساخته می‌شوند، هرچند تمرکز ویژه‌ای در زمینهٔ فعالیت‌های تولیدی در خاور دور وجود دارد. یکی از ویژگی‌های مهم محصولات الکترونیکی مصرفی روند رو به کاهش همیشگی قیمت‌های آن‌ها است که حاصل بالارفتن بهره‌وری و خودکارسازی در کنار بهبود طراحی نیمه‌رسانا‌ها است.

زندگی‌نامهٔ برگزیده

آندره-ماری آمپِر (به فرانسوی: André-Marie Ampère) ‏(۲۲ ژانویه ۱۷۷۵ - ۱۵ ژوئن ۱۸۳۶ میلادی) ریاضیدان، فیزیکدان و مکتشف فرانسوی است. وی به‌عنوان یکی از کاشفان اصلی الکترومغناطیس مشهور است. واحد سنجش جریان الکتریکی در سیستم اس‌آی، به نام او نامگذاری شده است. اولین اکتشاف او در ریاضیات، «تئوری ریاضی بازیهای قمار» در سال ۱۸۰۲ منتشر شد و مورد توجه دالامبر قرار گرفت.

طراحی برگزیده

نگارهٔ برگزیده

تازه‌ها

۱۰ آبان ۱۳۸۹

یک علاقه مند سینما در فیلم «سیرک» اثر چارلی چاپلین در تصویر غیرقابل توضیحی، زنی را کشف کرد که به نظر می‌رسد مشغول صحبت با تلفن همراه است. به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناسان سینما از دیرباز بر این عقیده بودند که چارلی چاپلین، نابغه بزرگ سینما بوده‌است. اکنون به نظر می‌رسد که چاپلین به ویژه در شکار صحنه‌های شگفت انگیز واقعا یک نابغه بوده‌است. شاهد این ادعا، فلیمی است که چاپلین در سال ۱۹۲۸ میلادی ساخته‌است. ادامه…

موضوعات اصلی

درگاه‌های مرتبط

از پشت شیشه

مقالهٔ برگزیده

رده‌ها

ویکی‌پروژه‌ها