بحث الگو:جانباختگان اعتراضات ایران
افزودن مبحثاین صفحه برای حذف نامزد شده بود. نتیجهٔ بحث که در تاریخ ۲۵ فوریهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۰۷:۳۹ (UTC) جمعبندی شد چنین بود: بماند. به نظرم استدلال بنیامین برای حذف چنین الگویی قابل اتکاست اما با توجه نظر مشخص جامعه ویکیپدیای فارسی چنین جمعبندی میشود |
بخش «سرکوب معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران(۱۳۸۸)» نیاز به مرتب کردن اسامی بر اساس حروف الفبا دارد؛ آیا رباتی میتواند این کار را انجام دهد؟ اگر نه، لطفاً آن بخش را بر اساس حروف الفبا مرتب کنید. هومن ۵ سپتامبر ۲۰۰۹، ساعت ۰۰:۱۱ (UTC)
بررسی ویرایش مشکوک آی پی
[ویرایش]اگر برای کسی امکان دارد این ویرایش آیپی را بررسی کند که خداینکرده اسامی اشتباهی اضافه یا کم نکرده باشد که جایگاه علمی و درستی ویکیپدیا زیرسوال برود و دستمایهٔ بیستوسی یا دروغگویان شود! --Wayiran (ب) ۱۸ فوریهٔ ۲۰۱۰، ساعت ۰۳:۱۶ (UTC)
محمدرضا علیزمانی
[ویرایش]سلام. به نظرم محمدرضا علیزمانی ربطی به سرکوب اعتراضات نداشته باشد. چون بیشتر به انجمن پادشاهی و بمب گذاری حسینیه شیراز مربوط میشد تا معترضان. و به نظرم برای ترساندن معترضان آنها را معترض معرفی کردند که بعدها هم گفتند اینها تروریست بودند و ربطی نداشتند. Free.serpico ۲۷ مهٔ ۲۰۱۰، ساعت ۱۳:۴۷ (UTC)
پیوند مرده
[ویرایش]بر طبق بررسیهای رباتیکی من چندین پیوند غیرقابل دسترس پیدا شد. لطفا آنها بررسی و در صورت لزوم درستش کنید.تشکر!
- http://norooznews.org/news/13739.php
- In الگو:جانباختگان تظاهراتها و اعتراضهای مردمی در ایران on 2012-07-04 03:10:41, 403 Forbidden
- In الگو:جانباختگان تظاهراتها و اعتراضهای مردمی در ایران on 2012-07-15 03:26:57, 404 Not Found
--پسر یاس بحث ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۱۲، ساعت ۰۳:۲۷ (UTC)
حذف مقالهٔ کسان غیرسرشناس
[ویرایش]اگر نگاهی به {{جانباختگان تظاهراتها و اعتراضهای مردمی در ایران}} و {{زندانیان سیاسی جنبش سبز}} بیفکنید، تعداد زیادی نام ناآشنا و ناشناس هست که بر خلاف سیاستهای ویکیپدیا مقاله دارند، در حالی که سرشناسی ندارند. مقالههایی چندخطی و عمدتا با منابع غیرحرفهای و نامعتبر و بعضا جانبدارانه.
طبق رهنمود سرشناسی قربانیان اگر کسی صرفا به دلیل کشته شدن در رویدادی مشهور شدهباشد نباید برای او مقاله ساخت بلکه باید برای رویداد (اگر رویداد سرشناسی کافی داشتهباشد) مقاله ساخت و نام کشتگان را آنجا آورد و توضیح داد. به طریق اولا زندانیان و ... هم.
ظاهرا این همه نوشتار دربارهٔ کشتگان یا محکومان و زندانیان سال ۸۸ در پی هیجانهای آن سال بر خلاف سیاستّهای سرشناسی نوشته شدهاست. حال که چند سالی میگذرد و هیجانها خوابیدهاست باید نوشتارها را بررسی کنیم و کسانی که سرشناس نیستند را برای حذف بررسی کنیم. به نظر شما:
- کدام یک از افراد در دو الگوی یادشده حالت نمادین پیدا کردهاند و این باعث سرشناسی ویژهٔ آنها شدهاست که احتمالا ارزش ماندن داشتهباشند؟ (مانند نداآقاسلطان)
- کدام یک فارغ از رویداد زندانی یا کشته شدن سرشناسی مستقلی دارند؟ (مانند سیاستمداران مهم)
- آیا غیر از این دو دسته کسان دیگری هم در این دو الگو هستند که ماندنشان خلاف سیاستها نباشد؟
--arfar (گفتگو) چهارشنبه،۷ مرداد ۱۳۹۴، ساعت ۰۸:۵۱ (ایران) ۲۹ ژوئیهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۰۴:۲۱ (UTC)