رادیو کتاب

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

رادیو کتاب یک شبکه رادیویی غیرفعال در کشور ایران است. این رادیو که از زمستان ۱۳۹۱ کار خود را آغاز کرده بود وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود و بر روی موج اف ام ردیف ۹۵/۵ پخش می‌شد. رادیو کتاب با شعار جایی بین جوانان ایران و " می‌خوانم، می‌خوانی، می‌شنویم " شروع به فعالیت کرده بود.[۱]

محورهای موضوعی[ویرایش]

محورهای اصلی برنامه‌های رادیو کتاب شامل سه دسته موضوعات می‌شود: تألیف کتاب، نشر و کتابخوانی.[۲] مسایل مختلف حیطه نشر و کتابخوانی شامل معرفی کتاب، بررسی وضع چاپ و نشر، آسیب‌شناسی کتاب، وضع نشر در استان‌ها و بررسی کتاب‌های علمی و پژوهشی از حوزه‌های اصلی برنامه‌های این رادیو است و رادیو کتاب به‌طور خاص بر موضوعات دینی، معارفی، دفاع مقدس و زبان فارسی تأکید بیشتری خواهد داشت.[۳]

عنوان برنامه‌ها[ویرایش]

از میان گفته‌ها، قصه‌خوانی، رادیو روزگار، متن و بطن، فانوس، ایوان دانش، چاپخانه، کوچه‌باغ کتاب، وقایع اتفاقیه، سرای قلم، قلمستان، هنر مکتوب، مسابقه کتابداران، کتاب شنیداری، با کتابداران، عیار، باغ ملی، کتاب سبز، از میان واژه‌ها، مدال و مرکب، پیک دانایی، شیرازه، جمعه آسمانی، مشق عشق، قلمرو، قدم با قلم، گنجینه، صفحه مجازی، رهگذر قصه‌ها، دیباچه و…

راه اندازی مجدد[ویرایش]

این شبکه رادیویی در تاریخ اول اردیبهشت ماه ۹۷ فعالیت خود را با تولید و پخش برنامه‌هایی با موضوع کتاب و کتاب خوانی از سرگرفت.

پانویس[ویرایش]

  1. «مدیر رادیو کتاب: 20 آبان تاریخ آغاز به کار این رادیو». خبرگزاری مهر. ۱۳۹۱/۳/۱۹. دریافت‌شده در ۱۳۹۱/۱۲/۱۹. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی=،|تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  2. «مدیر رادیو کتاب: 20 آبان تاریخ آغاز به کار این رادیو». وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. ۲ آبان ۱۳۹۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲ فوریه ۲۰۱۴. دریافت‌شده در ۱۳۹۱/۱۲/۲۰. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی= را بررسی کنید (کمک)
  3. «راه اندازی رادیو کتاب در چند روز آینده». همشهری آنلاین. ۳۰ آبان ۱۳۹۱. دریافت‌شده در ۱۳۹۱/۱۲/۲۰. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی= را بررسی کنید (کمک)