کنت الاف

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری، جستجو

کنت الاف یکی از شخصیت‌های منفی مجموعه ماجراهای بچه‌های بدشانس است.

محتویات

خصوصیات [ویرایش]

خصوصیات ظاهری [ویرایش]

یک ابروی به هم چسبیده یک سره

  • چشم‌های خشمگین
  • خالکوبی یک چشم روی قوزک پای چپ
  • کت و شلوار بلند و کثیف لکه دار

خصوصیات اخلاقی [ویرایش]

کنت الاف یک شخص به شدت خشمگین است.در کتاب‌ها طوری رفتار می‌کند که انگار در گذشته خود بسیار زخم دیده و به نوعی روانپریشی تلافی میکند.او همان طور که در کتاب دوازدهم میگوید از دوستان و همدستانش هم به اندازه دوستانش متنفر است.

زندگی خصوصی [ویرایش]

ردپاهایی در کتاب‌ها در باره زندگی خصوصی [ویرایش]

در لمونی اسنیکت:زندگی نامه تایید نشده در نامه‌ای که سالی سیبالد به لمونی اسنیکت می‌نویسد عکسی می‌گذارد از پشت صحنه فیلم زامبی‌ها در برف که برادرش گستاو سیبالد ساخته.در این عکس سه بازیگر را می‌بینیم که زودتر از همه توجه ما را به خودش جلب می‌کند.او جوانی است که سالی می‌گوید اسمش یادش نیست ولی او را «امار»معرفی می‌کند.

در شروع ناگوار کنت الاف از بچگی خودش میگوید.میگوید که در کودکی عاشق تمشک بوده و اسنیکت می‌نویسد که ویولت به هیچ وجه نمی‌تواند کودکی الاف را تصور کند.

در مدرسه سختگیر وقتی که بودلرها با کواگمایرها آشنا می‌شوند متوجه می‌شوند که مردی بسیار شبیه به کنت الاف خانه آنها را آتش زده‌است.

در سیرک مرگبار کنت الاف خطاب به مادام لولو می‌گوید که آیا دوست دارد داستان وارد شدن به حرفه بازیگری الاف را بشنود.و بعد تعریف می‌کند که یک کارگردان جوان و تازه کار می‌خواست یک فیلم بسازد و الاف را انتخاب کرد چون در مدرسه او باهوشترین و خوشتیپترین شاگرد بوده‌است.(در اینجا مقصود از کارگردان جوان گستاو سیبالد و مقصود از فیلم زامبی‌ها در برف است.)

در همین کتاب وقتی الاف وارد چادر مادام لولو می‌شود یک نقشه می‌بیند یک لکه فهوه تصادفاً روش ریخته.الاف می‌خندد و می‌گوید که این یک کد محرمانه متعلق به گروه وی اف دی است که او در گذشته یاد گرفته و برای علامتگذاری مکان‌های خاص است.

در آبشار یخ زده دو زن صورت سفید پودر زئده از گروه کنت الاف جدا می‌شوند.آنها که از جنایت‌ها به تنگ آمده‌اند از الاف می‌پرسند که از کجا معلوم الاف خانه آنها را هم آتش نزده است؟

در غار غم انگیز هنگامی که کنت الاف فیونا ویدرشینز را می‌بیند می‌گوید که از آخرین باری که او را دیده سال‌ها گذشته و آن موقع هم می‌خواست داخل گهواره او پونز بریزد.

کتاب ۱۲:کنت الاف : یک یتیم؟ [ویرایش]

در کتاب دوازدهم از زبان خود کنت الاف می‌شنویم که خود او هم یتیم است.در فصل اول کیت به بودلرها می‌گوید که مادرشان در یک تئاتر مخصوص یک جعبه دارت سمی به او داده و در فصل ۱۲ کتاب الاف به بچه‌ها می‌گوید که سلاحی که پدر و مادر او را یتیم کرد دارت سمی بود.

مرگ [ویرایش]

در کتاب ۱۳ کنت الاف در حالی که زخمی بود عشقش کیت اسنیکت را در جزیره پایان درد و او را ار بالای مکعب کتاب نجات داد.بعد از خواندن یک شعر عاشقانه و در حالی که همه چیزش را از دست داده بود سر انجام از جراحت خود مرد.

فهرست تغییر قیافه [ویرایش]

...بودلرها ترسیدند.اما نه برای وسایل.چیزی که از همه ترسناکتر بود تعداد خیلی زیاد وسایل تغییر قیافه کنت الاف بود.به نظر می‌آید اگر کنت الاف تا ابد هم بخواهد تغییر قیافه بدهد لباس کم نیارد و هر بار با سرووضع جدیدی به سراغشان بیاید.

سیرک مرگبار-فصل دوم

  • دکتر استفانو(دستیار دکتر مونتگمری)-کتاب دوم
  • کاپیتان جولیو شام(دریانورد)-کتاب سوم
  • شرلی(منشی)-کتاب چهارم
  • مربی چنگیز(مربی ورزش)-کتاب پنجم
  • گونتر(مسئول حراج)-کتاب ششم
  • کارآگاه دورپین-کتاب هفتم
  • ماتاتیاس(رئیس بیمارستان)-کتاب هشتم
  • آل فانکوت(نمایشنامه نویس)-استفاده از نام-کتاب اول
  • کیت اسنیکت(خواهر لمونی اسنیکت)-کتاب سیزدهم

مقتولین [ویرایش]

کسانی که بدست کنت الاف سر به نیست شدند.

  • دکتر مونتگمری-به قتل رسید
  • عمه جوزفین-غرق شد
  • استفانو واقعی-در باتلاق غرق شد
  • دیویی دینومان-با اسلحه مرد
  • در این میان سرنوشت بسیاری از کاراکترها نا معلوم ماند چون بعد از آتش سوزی دینومان که تقصیر الاف بود دیگر به آنها پرداخته نشد.

فیلم [ویرایش]

در سال ۲۰۰۴ که فیلم سرگذشت ناگوار ساخته شد جیم کری نقش کنت الاف را بازی کرد.

جستارهای وابسته [ویرایش]

وی اف دی

ماجراهای بچه‌های بدشانس

سرگذشت ناگوار

لمونی اسنیکت

جک اسنیکت

کیت اسنیکت

خانواده کواگمایر

منابع [ویرایش]

هر ۱۳ کتاب

ویکی‌پدیای انگلیسی

پیوند به بیرون [ویرایش]

کنت الاف در بانک اطلاعاتی فیلم‌ها

وبگاه رسمی کنت الاف (یک سایت کوچک از فیلم):www.countolaf.com